Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Gnabry prije Dembelea u svako doba dana i noći !

To da, ali sto da ne i obojica...
Izvodljivo je, samo nasi treba da nagaze.

O Tode Boehly, daj mi samo dva prelazna roka da vodim :D
  • Autor

Gnabry prije Dembelea u svako doba dana i noći !

Osman prije all the way.
Ljudi su izgleda zaboravili kakav je igrac Dembele, opet kazem pogledajte samo njegove partije od Januara prema ovamo i sve ce vam biti jasno.
Takvog igraca uzeti besplatno je posao desetljeca.
My uncle just met Ousmane Dembele at Heathrow Airport there. He asks if he’s signing for Chelsea to which he replied “we’ll see” and winked.

It’s happening ✅

Sta kaze diablina tetka
  • Autor
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1531229549853278208?t=1XhuzblO3hG1udhUozCoXQ&s=19

Kounde, Silva, Kolibali i Colwill spoj mladosti i iskustva, da li bi to funkcionisalo?
https://twitter.com/TeleFootball/status/1531252873216114690?t=grvWlgag4Zm_49TXdNz-2g&s=19

Vec veceras Boehly licno zove Perisica i nudi mu 200 hiljada. Evo videcete :D
Pitajte Diabla ako ne verujete..

40 miliona eura za Koulibalya trazi Napoli, a jos godina ugovora. Vjerovatno ce tako i biti, Kounde i Koulibaly, a vratiti Colwilla. Smeta mi sto Athletic prica kako zelimo Hakimija da bi mogli prebaciti Reecea na desnog stopera sto je nenormalno, ali kakav je Tuchel moguce da je i tacno.

Sto se tice Perisica, lik je dogovorio sve sa oba kluba, ja tu nista slagao nisam, a odlucit ce sta on odluci. Ako on ne dodje, onda ce Emerson se vratiti i biti zamjena, dok Alonso kako god ode. Emerson je vec pricao pred kraj sezone kako bi zelio ostati u Lyonu, pa mi se ne svidja da imamo igraca koji nece davati sve od sebe.

Na FMu meni za Newcastlea legao ko kec na desetku. Free transfer, plata nije previsoka a kvalitet je tu

I jest za Newcastle, Villu i takve klubove.

Trebamo dovoditi ono što nam treba, a ne ono što je slobodno.

Koulibaly je bio među 5 najboljih na svojoj poziciji prije godinu-dvije i tad mu je bio pravi trenutak da ode. Nije otišao jer su u Napoliju tražili 100 miliona. Možda ni sada nije kasno. Puni uskoro 31 godinu, ne vjerujem da može trajati dugo kao Silva jer više zavisi od fizičkih predispozicija, ali može 2-3 godine da odigra kako treba. Taman dok mladi igrači koje imamo i koje planiramo dovesti još malo stasaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.