Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ja sam negdje čuo teoriju da zbog toga što se James tek oporavio od ozljede, a to je manje fizički zahtjevna pozicija
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Sam Tuchel je izjavio da je dao Jamesa na stopera, a Azpija na wb, jer se James tek oporavio i previse zahtjevno bi bilo da odmah igra na poziciji wb. Inace to nebi bio slucaj, da je James konstantno zdrav.

Kad smo vec kod toga, James mi je za sad nekako previse staklen, nadam se da ga nece pratiti peh kroz karijeru, inace nikada nece ispuniti svoj potencijal. Kada je zdrav i u formi, najbolji je na svijetu na svojoj poziciji.
  • Autor

https://twitter.com/MrGeorgeBenson/status/1519626150309363712?s=20&t=x7bJa8AxyR3_9VVNljxbkw

Nikakav izbor, vise zajebancija ali ne bi bilo lose. Cak kad se pogleda realno mi i ima smisla.

Lewa bi za neku normalnu platu bio dobar nema šta, jak je on i fizički veoma dobro spreman, isto kao Silva, također mislim da ima dobar mentalitet.

Kounde ako dođe jedino što može da pokriva je desni stoper ili centralni stoper i ništa više.

Ovaj Kamara iz Marsiellea je dobar igrač, čak mislim da se može dovesti za free jer mu ističe ugovor sad na ljeto koliko ja znam, možda bi i vrijedilo pokušati za neku normalnu platu, valjda ne bi bio sledeći Sarr. Također dobra su nam skoro uvijek pojačanja iz Marsiellea 

Ma sad ce to, sljedeca sedmica je kljucna :P Sta se vise muci, od kraja januara se pegla sa bolescu.

here we go.
Official
Transfer u dzehenem potpisan
Barcelona are confident about pushing through the transfer of Chelsea's Cesar Azpilicueta this summer.

{The Athletic}

Kad nas na kraju napuste 4 stopera. Da se ne nalazimo u situaciji u kojoj jesmo trenutno, rekao bih super,konacno se oprastamo od nekih igraca na koje ne mozemo racunati kao nekad i krecemo u osvjezavanje ekipe. Ali ovo je malo previse u ovom momentu. Neko od njih mora i ostati. Ne mozemo dovesti za svakog zamjenu u sljedecem transfer roku.
Jebote hljeb ovo ko raidovi Vikinga, ostat ce Tuhel i Thiago Silva samo. Ko god će otici za dzaba i jos u ovakvim okolnostima je smeće neviđeno.

Džaba svaka dobra partija, ako nas ostave sad.
Jedina prava steta od tog svega je odlazak Ridigera. On je u naponu snage i odlican je zadnjih godinu i pol.
Azpi je na zalasku, mozda nema motivacije vise.
Kristensen kiksara.
O Alonsu i Jorginhu ne treba pricati.

Ovo treba gledati kao idealnu priliku da se ponovo izgradi tim, da se pocne planirati za formaciju sa 4 u odbrani i u skladu s tim kupuju igraci. Tako necemo morati vise krpati nicije nedostatke.

Jedina prava steta od tog svega je odlazak Ridigera. On je u naponu snage i odlican je zadnjih godinu i pol.
Azpi je na zalasku, mozda nema motivacije vise.
Kristensen kiksara.
O Alonsu i Jorginhu ne treba pricati.

Ovo treba gledati kao idealnu priliku da se ponovo izgradi tim, da se pocne planirati za formaciju sa 4 u odbrani i u skladu s tim kupuju igraci. Tako necemo morati vise krpati nicije nedostatke.

Onda nam treba sigirno sesona ili dve.
Pun nam je kofer igraca koji nemaju svoje mesto ni u jednoj formaciji, i preko toga imamo previse otpada u ekipi. Jedino ako novi vlasnik ne bude spreman da istrese 200 miliona odmah na leto. Drugacije se ne mozemo odmah srediti.
Treba nam jedan stoper koji moze odmah da zaigra vodecu ulogu u tandemu u odbrani.
Treba nam igrac u vezi koji ce znati da spaja napaf sa ostatkom ekipe
Treba nam da Pulisic vaskrsne ili da se dovedu dva klasna krila.
Treba nam spic igrac koji ce znati da da gol.
https://twitter.com/Route1futbol/status/1520810696660819969?t=FjqwvohUOE1ftEMVmKTVqQ&s=19

Mislim da ce nasi nadtaviti da navaljuju, samo da se resi ovo sa vlasnicima.
I treba, decko je top talenat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.