27. april 2022.4 god. comment_327378 Ja sam negdje čuo teoriju da zbog toga što se James tek oporavio od ozljede, a to je manje fizički zahtjevna pozicija Prijavi
27. april 2022.4 god. comment_327387 Sam Tuchel je izjavio da je dao Jamesa na stopera, a Azpija na wb, jer se James tek oporavio i previse zahtjevno bi bilo da odmah igra na poziciji wb. Inace to nebi bio slucaj, da je James konstantno zdrav. Kad smo vec kod toga, James mi je za sad nekako previse staklen, nadam se da ga nece pratiti peh kroz karijeru, inace nikada nece ispuniti svoj potencijal. Kada je zdrav i u formi, najbolji je na svijetu na svojoj poziciji. Prijavi
27. april 2022.4 god. comment_327388 Tacno njuso i ja13, rovit, pa zato igra tu trenutno. Kounde je desni stoper, Colwill ce lijevog stopera, thiago u sredini, i tu jos mozes dovesti Tarkowskog(Kamaru) ili nekoga jeftinijeg, a kvalitetnog za rotaciju. Meni je Bastoni bas drag igrac, volio bih kada bi njega doveli. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327394 Diablo: here we go Italian football agent Mino Raiola has died after suffering from an illness. U januaru je diablo najavio ovo Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327402 Diablo: here we go Italian football agent Mino Raiola has died after suffering from an illness. U januaru je diablo najavio ovo Nesto mu govori prijatelj da je i dalje u teskom stanju, ali da jos nije krepao, vjerovatno ce uskoro ako vec nije. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327404 https://twitter.com/MinoRaiola/status/1519657935193923584?t=yaKA_fPP_N9AX8gsPWcwhQ&s=19 Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327407 Ma sad ce to, sljedeca sedmica je kljucna :P Sta se vise muci, od kraja januara se pegla sa bolescu. Prijavi
28. april 2022.4 god. Autor comment_327409 https://twitter.com/MrGeorgeBenson/status/1519626150309363712?s=20&t=x7bJa8AxyR3_9VVNljxbkw Nikakav izbor, vise zajebancija ali ne bi bilo lose. Cak kad se pogleda realno mi i ima smisla. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327412 Zabio bi 6 golova u ligi osim ako ne bi dobio da šuta penale Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327418 Lewa bi za neku normalnu platu bio dobar nema šta, jak je on i fizički veoma dobro spreman, isto kao Silva, također mislim da ima dobar mentalitet. Kounde ako dođe jedino što može da pokriva je desni stoper ili centralni stoper i ništa više. Ovaj Kamara iz Marsiellea je dobar igrač, čak mislim da se može dovesti za free jer mu ističe ugovor sad na ljeto koliko ja znam, možda bi i vrijedilo pokušati za neku normalnu platu, valjda ne bi bio sledeći Sarr. Također dobra su nam skoro uvijek pojačanja iz Marsiellea Prijavi
30. april 2022.4 god. comment_327540 Ma sad ce to, sljedeca sedmica je kljucna :P Sta se vise muci, od kraja januara se pegla sa bolescu.here we go. Official Transfer u dzehenem potpisan Prijavi
30. april 2022.4 god. comment_327543 here we go. Official Transfer u dzehenem potpisan Correct :D Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327554 Barcelona are confident about pushing through the transfer of Chelsea's Cesar Azpilicueta this summer. {The Athletic} Kad nas na kraju napuste 4 stopera. Da se ne nalazimo u situaciji u kojoj jesmo trenutno, rekao bih super,konacno se oprastamo od nekih igraca na koje ne mozemo racunati kao nekad i krecemo u osvjezavanje ekipe. Ali ovo je malo previse u ovom momentu. Neko od njih mora i ostati. Ne mozemo dovesti za svakog zamjenu u sljedecem transfer roku. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327560 Jebote hljeb ovo ko raidovi Vikinga, ostat ce Tuhel i Thiago Silva samo. Ko god će otici za dzaba i jos u ovakvim okolnostima je smeće neviđeno. Džaba svaka dobra partija, ako nas ostave sad. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327567 Ma mozda je i bolje tako. Svako ko ne zeli da bude u Celsiju sada, ne treba nam ni kasnije, kad stvari budu na mestu. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327569 Jedina prava steta od tog svega je odlazak Ridigera. On je u naponu snage i odlican je zadnjih godinu i pol. Azpi je na zalasku, mozda nema motivacije vise. Kristensen kiksara. O Alonsu i Jorginhu ne treba pricati. Ovo treba gledati kao idealnu priliku da se ponovo izgradi tim, da se pocne planirati za formaciju sa 4 u odbrani i u skladu s tim kupuju igraci. Tako necemo morati vise krpati nicije nedostatke. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327573 Jedina prava steta od tog svega je odlazak Ridigera. On je u naponu snage i odlican je zadnjih godinu i pol. Azpi je na zalasku, mozda nema motivacije vise. Kristensen kiksara. O Alonsu i Jorginhu ne treba pricati. Ovo treba gledati kao idealnu priliku da se ponovo izgradi tim, da se pocne planirati za formaciju sa 4 u odbrani i u skladu s tim kupuju igraci. Tako necemo morati vise krpati nicije nedostatke. Onda nam treba sigirno sesona ili dve. Pun nam je kofer igraca koji nemaju svoje mesto ni u jednoj formaciji, i preko toga imamo previse otpada u ekipi. Jedino ako novi vlasnik ne bude spreman da istrese 200 miliona odmah na leto. Drugacije se ne mozemo odmah srediti. Treba nam jedan stoper koji moze odmah da zaigra vodecu ulogu u tandemu u odbrani. Treba nam igrac u vezi koji ce znati da spaja napaf sa ostatkom ekipe Treba nam da Pulisic vaskrsne ili da se dovedu dva klasna krila. Treba nam spic igrac koji ce znati da da gol. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327574 Slazem se sa Wiseyom. Jednostavno osim Rudigera svaki od ovih je rupa ili nedovoljno dobar. Ako ih se sad ne rjesimo necemo nikad. Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327620 https://twitter.com/Route1futbol/status/1520810696660819969?t=FjqwvohUOE1ftEMVmKTVqQ&s=19 Mislim da ce nasi nadtaviti da navaljuju, samo da se resi ovo sa vlasnicima. I treba, decko je top talenat Prijavi
1. maj 2022.4 god. comment_327622 Ne znam za Gavija, ali onaj decko iz Barce sto je igrao na Euru je strasan talent. Zapravo vec sad jako dobar igrac. Ne mogu se imena sjetiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.