17. april 2022.4 god. comment_326811 Hajde prvo da nas uzme neko sa parama i da vidimo koliko para se ima na raspolaganju pa da znamo šta nam je tražiti Ali ako bi doveli Nkunkua moralo bi nekih odlazaka sigurno biti. Ne bih ostavljao Pulišića i Odoia da nam budu back up na Wing Backu, nije to, oni su stvoreni da igraju kao krilni igrači. Opet mi je nekako najmanji problem napad, mnogo veći fokus treba staviti na odbranu i bekove te na rješavanje škarta kojeg imamo Prijavi
17. april 2022.4 god. comment_326869 Jel ko gledo Sevilja - Real veceras? Pa onaj Kounde je kiksara gori od Christensena prije Tuchela. Pa svaki mec covjek nesto usere, znaci toliko je los da je 10 miliona puno a kamoli 50+. Kako cemo se sjebati ukoliko ga dovedemo. Katastrofalan igrac, katastrofalan. Prijavi
17. april 2022.4 god. comment_326870 Nasi uvijek zapnu za jednog igraca ko mazga. Puka slucajnost je da taj Kounde vec nije potpisan, jer je Sevilla odbila ozbiljne cifre. I na kraju mozda nas ta megalomanija s njihove strane spasi. Mada ne bih iskljucio da i na ljeto polete opet za njim. Prijavi
17. april 2022.4 god. comment_326874 Ma kakav on, toplo se nadam da se o toj podrepini Isusova magareta nije prozborilo ni slova a kamoli rijeci nakon onih bolesnih cifri i natezanja sa Sevillom nakon sta je navodno vec dogovoren bio... Nicim on mene nije uvjerio da ga treba uzeti, nicim, nijednim elementom svoje igre..mada stoji da ga nisam ni gledao vise od 5x, al ono razumijete me, na prvu mi ni najmanje ne klika za nas Chelsea i to je to..a sta ce biti, vidjet cemo Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326876 Bogami, ako nasi budu htjeli da iduce sezone konkurisemo vise Cityu i Liverpoolu morace uprava dobro zavrnuti rukave ovo ljeto. Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326877 Treba nam vise tehnicki kvalitetnih igraca i krilnih igraca koji umiju igrati 1 na 1. Trenutno su to trebali biti Pulisic i Odoi, ali ocito slaba nafaka. Mozda probati dovesti Raphinhu iz Leedsa, a ako bih vec mogao birati onda bi to bio Dembele iz Barcelone. Pa on je trenutno njihov najbolji igrac, svaku utakmicu covjek namjesti 2-3 mrtva zicera. Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326879 Jel ko gledo Sevilja - Real veceras? Pa onaj Kounde je kiksara gori od Christensena prije Tuchela. Pa svaki mec covjek nesto usere, znaci toliko je los da je 10 miliona puno a kamoli 50+. Kako cemo se sjebati ukoliko ga dovedemo. Katastrofalan igrac, katastrofalan. Bolikurac mode, nisu mu dozvolili da ode iako je sve bilo dogovoreno :D Sada igra samo da se pika. Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326899 Jesam ja lud ili ne kontam što se koji kurac svi lože oko tog Dembelea ? Prvo što je staklen, drugo što ima ogromnu platu i treće što nije World Class kalibar niti će ikada biti Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326901 Meni bi Dembele bio dobro pojačanje, da je staklen stoji, ali zato je odličan dribler,zna završiti. Bio bi upgrade na Pulisica i koliko znam nije jos produzio ugovor sa Barcom. Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326902 Da nije world-class kalibar ne bi nikad bio plaćen onoliko koliko jeste. A ljudi sad očekuju više od njega jer se oženio, odigrao dobru polusezonu i počeo živjeti normalan život. Nije isključeno da je dobar dio povreda proizašla iz njegove gluposti i nonšalantnosti. Argument za je i to što bi bio besplatan. Ja nisam ZA, da se zna. Prijavi
19. april 2022.4 god. comment_326952 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1516339632367095811?t=JifHajfk35If9Xnn5C3c9A&s=19 Prijavi
19. april 2022.4 god. comment_326965 Da nije world-class kalibar ne bi nikad bio plaćen onoliko koliko jeste. A ljudi sad očekuju više od njega jer se oženio, odigrao dobru polusezonu i počeo živjeti normalan život. Nije isključeno da je dobar dio povreda proizašla iz njegove gluposti i nonšalantnosti. Argument za je i to što bi bio besplatan. Ja nisam ZA, da se zna. Hoćemo nabrajati sve "World Class" kalibre koji su plaćeni more para a na kraju ispali goli kurac Prijavi
19. april 2022.4 god. comment_326968 Hoćemo nabrajati sve "World Class" kalibre koji su plaćeni more para a na kraju ispali goli kurac Može. To ne isključuje činjenicu da su bili "world class kalibar" ili čak i world class prije kobnog transfera. Griezmann, Hazard, Grealish, Dembele, Felix, Coutinho, Pogba, niko nije tek onako izdvojio za njih 100+ miliona. Prijavi
19. april 2022.4 god. comment_326972 Može. To ne isključuje činjenicu da su bili "world class kalibar" ili čak i world class prije kobnog transfera. Griezmann, Hazard, Grealish, Dembele, Felix, Coutinho, Pogba, niko nije tek onako izdvojio za njih 100+ miliona. Grealish je imao dvije sezone u City-u gdje je bio najbolji igrač i gotovo je svaka lopta isla na njega i preko njega, ne kažem da je bio loš, uvijek sam ga hvalio i gotivio, druga stvar što je smeće od lika i kurči se. Sad kod Pepa sa jačom konkurencijom ne može ništa ima isto golova kao Ben Mee jebeni u ligi. Dembele i Felix ne znam zašto su plaćeni toliko nakon jedne dobre godine, davati tolike novce za klince je suludo i može se reći da su obojica podbacili pogotovo Dembele prije svega jer je staklen, da nije staklen bio bi odličan igrač. Felixa je zajebalo što je otišao u klub koji njemu uopšte ne odgovara kada je u pitanju stil igre. Ovo ostalo je sve kvalitet što si naveo, osim Pogbe on je navikani playboy i prosjek Prijavi
19. april 2022.4 god. Autor comment_326978 Dembele je jos uvijek jako mlad, 24 godine ima samo. Drugi dio sezone je nabolji igrac Barcelone (uz Pedrija) i prvi asistent iako je odigrao svega 15 utakmica. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327000 Nikad lošije barselone koja dovodi otpad iz Arsenala, Luka De Jonga i Depaya repera Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327003 Čeka nas puno posla na ljeto, jako ali jako puno ojebina imamo u klubu Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327004 Sa kim se treba rastati ovo ljeto: Kepa, Saul, Azpilicueta, Alonso, Sarr, Jorginho, Pulisic, Lukaku, Barkley. Vjerovatno sam nekoga i zaboravio. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327006 Čeka nas puno posla na ljeto, jako ali jako puno ojebina imamo u klubu Ne moramo nikog dovesti ali samo da prodamo ove koji stetu nanose. Alonso, Sarr, Christensen, Azpi, Jorginho, Ziyech, Pulisic, Lukaku... sve ih se kutarisati i nek igraju ako treba akademci. Ne mogu neke igrace vise da gledam i dzabe uzimaju minute odredjenim igracima. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327008 Izostavio bih Ziyecha i Pulisica osim ako nisu neke dobre ponude, Pulisica bih izostavio kako god okrenes... A u odbrani moramo dovesti najmanje dva kvalitetna igrača Sa kim se treba rastati ovo ljeto: Kepa, Saul, Azpilicueta, Alonso, Sarr, Jorginho, Pulisic, Lukaku, Barkley. Vjerovatno sam nekoga i zaboravio. Naravno da si zaboravio naše direktore sa posudbi... Drinkwater, Kenedy, Baba Rahman, Michy, Bakayoko... Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327014 Ziyecha bih ostavio, Pulisic ne lici na sebe i stalno masi sanse koje su nam jako bitne. Dva golmana nam ne trebaju, Azpilicueta je bio ogranicen kad je bio u najboljoj formi, a ne sad. Jorginho je prevara na svjetskom nivou. Alonso je Alonso, Sarr je u najboljem slučaju za treće lige, Saul svakako ode, a Lukaku je svoje odigrao sa onim izjavama i ponašanjem na terenu. Treba nam štoper, dva beka, centralni vezni, krilo, a napadače bolje da ne kupujemo. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327018 Treba izvesti ovih 11 jednu utakmicu sad kad se svi vrate i sezona zavrsi Betinelli (Nemam srca kepu staviti) Baba Rahman, Sarr, Christensen, Alonso Drinkwater, Bakayoko, Jorginho Kenedy, Barkley, Lukaku Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327019 I doci ce nam Kounde, Tchounameni aka Bakayoko, Darvin Nunez i vratice se Emerson, Zapacosta i ajmo se ponovo boriti za top 4. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327024 I doci ce nam Kounde, Tchounameni aka Bakayoko, Darvin Nunez i vratice se Emerson, Zapacosta i ajmo se ponovo boriti za top 4. Zappacostu smo prodali Atalanti za 6.5MTamo je sasvim pristojan hahaha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.