Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Uzeti 40-50 miliona za Kepu bi u ovakvoj situaciji bio sjajan posao. Iako tesko je povjerovati da cemo uspjeti, vise mislim da ide neka posudba s mogucnosti otkupa.

Uzeti 40-50 miliona za Kepu bi u ovakvoj situaciji bio sjajan posao. Iako tesko je povjerovati da cemo uspjeti, vise mislim da ide neka posudba s mogucnosti otkupa.

Ako zagrize Njukasl onda hocemo :D

Ne bi im bio loš potez da uzmu Kepu, nije da imaju nekih super sjajnih opcija na toj poziciji, a i Kepa je odličan golman za te pare.

Kontam da bi ga prodali i za 20 samo da ga skinu sa platnog spiska, a u svakom slucaju Kepi je najveci interes da ode jer ovdje svakako sjedi na klupi. Newcastle je prva mjera, niti prejak niti preslab klub za njega.

• Autor

https://twitter.com/Blue_Footy/status/1497167474000867367?t=TDRh6o-BDEjcqheHr_ZuEw&s=19

Veceras za 20i kusur minuta gol i dvije asistencije. Navijaci Barcelone mole da nekim cudom ostane. Vjeruju da je u Top5 igraca ako ga povrede zaobidju.

Ma ja bih rizikovao sa njim, jebiga ima neki vic u igri. Može biti od velike koristi. Ali mislim da će riješiti nesuglasice između sebe i da će ostati ipak.

• 2 sedmice kasnije...
Narocito ako se ubrzo ne pronadje novi vlasnik. A i kada dodje isti, nemamo pojma sta ce mu biti cilj, da li ce dati lovu itd.

Teska vremena definitivno.

Postoji ako se prestane ratovati, pa ne bude prijetnje Romanu.

tesko i tad. vrlo moguce da ce onda sponzori poceti srati i htjeti otkazati ugovore sa klubom, a posebno ako se tu jos mediji ukljuce.

Mislim da neće biti problema ako rat i sva ta priča uskoro stanu, samo se nadam da Roman nije prelomio i donio konačnu odluku

gotovo je, pod sankcijama je UK i zamrznuta je imovina.

Chelsea owner Roman Abramovich sanctioned by UK Government

https://www.skysports.com/football/news/32461/12562138/chelsea-owner-roman-abramovich-sanctioned-by-uk-government

Chelsea owner Roman Abramovich has been sanctioned by the UK

Chelsea owner Roman Abramovich has had his assets frozen, a prohibition on transactions with UK individuals and businesses, a travel ban and transport sanctions imposed.

Jebo mater akonovaj Kounde vrijedi 50+ miliona onda Rudiger vrijedi 150. Pa brate vec mozda 5-ti put ga gledam i bukvalno ni po cemu nije dobar. Pozicioniranje katastrofa, pa cak i u onome sto su govorili da je dobar a to je igra s loptom, nista posebno. Nekako krut, prijem lopte tvrd. Kad dodas na to da je i nizam zaista mislim da cemo bezze bacit pare na njega ako ga dovedemo.

Mislim da će i prestati ta priča o njemu kad dobijemo nove vlasnike, a vjerovatno će se promijeniti i po pitanju transfer meta. Ne vjerujem da ćemo ga opet tražiti na ljeto.

Iskreno, nije ni mene nešto impresionirao. Nijednom nisam pomislio "ovo je igrač koji nam treba", a gledao sam ga sigurno 10 puta ove sezone.

Ali opet, ne pada mi na pamet nijedno sigurno dobro rješenje za tu poziciju, jer mi je De Ligt još niže u očima. Pa i Upamecano na svakoj drugoj utakmici pravi glupe greške. Možda je Fofana taj ako odradi dobro ostatak sezone.

Ne znam jesmo li mi baksuzi da mu uvijek pogledamo tekmu kad je loš ili je to realno stanje, ne vjerujem da bi on bojkotovao zato što ga nisu htjeli prodati. Ali jednostavno me ni jednom nije impresionirao kad sam ga gledao... Ne primjetim ga uopšte da mi se izdvaja, izgleda mi tu negdje kao Christensen...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.