Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nema ništa od toga, ali Filip Kostić je savršen igrač za nas. Kako Tuchel to nije vidio, a prati Bundesligu.

Tu se je malo zakasnilo, trebalo ga je uzeti prije početak ove ili prošle sezone, uskoro puni 30 tako da ti je on opcija na 2 maksimalno 3 sezone ako se i toliko izvuče iz njega. Naravno radilo bi ako bi se uklopio on kod nas i ako bi se Maatsenu davala šansa da se dokaže što je više moguće

Sa kim se treba rastati ovo ljeto: Kepa, Saul, Azpilicueta, Alonso, Sarr, Jorginho, Pulisic, Lukaku, Barkley. Vjerovatno sam nekoga i zaboravio.

Treba i ovo staviti pod uslov za nove vlasnike.

Necemo se mi tek tako lako otpada rijesiti.

Treba i ovo staviti pod uslov za nove vlasnike.

Necemo se mi tek tako lako otpada rijesiti.

Zbog toga valjda i zele da Paul Mitchell bude novi SD, jer se u Monaku uspesno resio viska igraca. Ko zna, mozda ima magicni stapic..

Naravno da si zaboravio naše direktore sa posudbi...

Drinkwater, Kenedy, Baba Rahman, Michy, Bakayoko...

Kakvih sam sve ciganluka vidio sa ovim ponudama za klub, ne bi me čudilo da i ova petorica saberu šta para i kupe 1 ili 2% dionica kluba. Pa da fakat budu direktori.

Direktor-igrač Deni Popivoda.
Bice sve samo ne lak zadatak osloboditi se viska igraca.
Ranije su isti bili zasticeni jedinstvenom politikom nase uprave da im se ugovori do besvesti produzavaju, te da se seljakaju po pozajmicama u nadi da ce ih neko kupiti. A njima odgovara upravo suprotno, da lade muda i primaju debelu lovu za to.
Verujem da se novi vlasnici nece toliko ocinski odnositi prema njima, te da ce doci do konacnih razlaza sa mnogima od njih.
Naravno to podrazumeva raskide ugovora, odlaske bez obestecenja i slicno, jer kapital u njima nemamo nikakav.

Sve to treba otjerati, kakve su vise posudbe igracima od kojih ne ocekujemo nista. U redu za mlade momke iz nase akademije ali ovi paraziti sve to treba prodati ili naci nacin da ih se rjesi. 

Pogba free na ljeto. Sta mislite? Da li bi dosao kod nas. Pisu da je odigrao posljednju utakmicu za United i da neće produziti ugovor.

Ne svidjaju mi se njegove povrede u zadnje vrijeme. Bas je ucestio s njima.

Tuchel je i lično potvrdio da Rudiger odlazi na ljeto. To znači da ostajemo bez dva štopera. Christensen i Rudiger nas napuštaju.

Šta činiti na ljeto onda? Kounde? Fofana? De Ligt? Nisu neke Bog zna kakve opcije.

De Ligt bi bio dobar transfer. Botman iz Lillea takodjer solidan mladi stoper. Kilman iz Wolvesa potencijal. Webster iz Brightona, Salisu iz Sotona.
Vjerujem da ima jos i u Bundesligi par kandidata sigurno, mozda i u Italiji.

Koundea nikako ne.

U ovakvoj situaciji kada nam bukvalno citava odbrana odlazi, mozda ne bi bilo lose 2 ili 3 igraca ispod radara dovesti, s potencijalom. A ne na jednog baciti sve pare.

De Ligt bi bio dobar transfer. Botman iz Lillea takodjer solidan mladi stoper. Kilman iz Wolvesa potencijal. Webster iz Brightona, Salisu iz Sotona.
Vjerujem da ima jos i u Bundesligi par kandidata sigurno, mozda i u Italiji.

Koundea nikako ne.

U ovakvoj situaciji kada nam bukvalno citava odbrana odlazi, mozda ne bi bilo lose 2 ili 3 igraca ispod radara dovesti, s potencijalom. A ne na jednog baciti sve pare.

Kandidujem sebe i Vajza ko skaute za narednu sezonu.

Očito nam trebaju 2 štopera na ljeto + Colwill za rotacije.

Ja nemam svog favorita za dovođenje. Ne postoji niko ko je zicer za dovesti u ovakvoj situaciji. Treba neko ko je dobar u svemu što je danas potrebno za poziciju na kojoj igra i još da nije star, da nije sklon glupostima, da nije sklon povredama, da ga je moguće dovesti, da već ima iskustva na najvišem nivou i da ne bi imao problema sa prilagodbom. Ovo govorim za prvog.

Drugi mogu biti Fofane, Torresi, Guehiji, Gvardioli, Botmani i sl.

Mada ako je Tuchel od onako očajnog Rudigera napravio ovo što je danas, onda se ne moramo puno brinuti oko zamjena.

Za Koundea smo jos zagrizli izgleda, Tielemans je pod moranjem, svi se oko toga slazemo. Nadam se da slicno razmisljanje Tuchel ima. Tilemeans ne zeli produziti ugovor sa Leicesterom, a istice mu u ljeto 2023. godine. Rjesimo se Jorginha koji ima 31 godinu, a dovedemo Tielemansa koji ce napuniti 25 godina i koji zeli preci u tim koji igra LP, a da ne pricamo kako ima veliko iskustvo igranja u Engleskoj.

To bi bila dobitna kombinacija...

Gledam Milan veceras protiv Lazia(inace ih bas redovno pratim), Raphael Leao je igrac koji ce za godinu dvije biti medju top 5 najboljih igraca na svijetu.

Apsolutno je world class, sve ima sto jedno moderno krilo treba da ima. Vec sad nema puno boljih krilnih igraca od njega, skoro da je nezaustavljiv.

Ko god da ga kupi dobice igraca koji sam moze rjesavati utakmice.

Ima more stopera, Koundeu ugovor ističe 2024-e tako da od toga ništa, da se može dovesti na free bio bi dobra opcija uz normalnu platu.

Fofanu bih ispratio do kraja sezone, Leicester je jako loš bio na kraju i njemu je sigurno i cijena splasnula zbog povrede, tako da bi se mogao dovesti za neke manje novce. Škriniar je već sad iskusan igrač i bio bi odlično pojačanje, također i bastoni iz Intera, kod njih mi se sviđa što su navikli na sistem sa 3 pozadi tako da bi tu bilo manje posla. Ima i u engleskoj ovih iskusnjara, sigurno je da će nam to biti potrebno, igrači tipa Coady i Webster, nisu World Class ali imaju iskustvo, igraju u engleskoj znaju igrati u formaciji sa 3 pozadi.

Također u Bundesu ima par imena koja bi se mogla ispratiti i dovesti za neke solidne novce

Gledam Milan veceras protiv Lazia(inace ih bas redovno pratim), Raphael Leao je igrac koji ce za godinu dvije biti medju top 5 najboljih igraca na svijetu.

Apsolutno je world class, sve ima sto jedno moderno krilo treba da ima. Vec sad nema puno boljih krilnih igraca od njega, skoro da je nezaustavljiv.

Ko god da ga kupi dobice igraca koji sam moze rjesavati utakmice.

Sve je to u redu ali ni on nije klasični napadač a tih polunapadača i krila imamo pun kurac

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.