20. april 2022.4 god. comment_327029 Nema ništa od toga, ali Filip Kostić je savršen igrač za nas. Kako Tuchel to nije vidio, a prati Bundesligu. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327034 Nema ništa od toga, ali Filip Kostić je savršen igrač za nas. Kako Tuchel to nije vidio, a prati Bundesligu. Tu se je malo zakasnilo, trebalo ga je uzeti prije početak ove ili prošle sezone, uskoro puni 30 tako da ti je on opcija na 2 maksimalno 3 sezone ako se i toliko izvuče iz njega. Naravno radilo bi ako bi se uklopio on kod nas i ako bi se Maatsenu davala šansa da se dokaže što je više moguće Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327037 Sa kim se treba rastati ovo ljeto: Kepa, Saul, Azpilicueta, Alonso, Sarr, Jorginho, Pulisic, Lukaku, Barkley. Vjerovatno sam nekoga i zaboravio. Treba i ovo staviti pod uslov za nove vlasnike. Necemo se mi tek tako lako otpada rijesiti. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327053 Treba i ovo staviti pod uslov za nove vlasnike. Necemo se mi tek tako lako otpada rijesiti. Zbog toga valjda i zele da Paul Mitchell bude novi SD, jer se u Monaku uspesno resio viska igraca. Ko zna, mozda ima magicni stapic.. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327079 Lukakua obavezno prodati, a ostalo će zavisiti od ponuda. Bitno je da ne prodamo Broju i Gallaghera. Prijavi
21. april 2022.4 god. comment_327112 Naravno da si zaboravio naše direktore sa posudbi... Drinkwater, Kenedy, Baba Rahman, Michy, Bakayoko...Kakvih sam sve ciganluka vidio sa ovim ponudama za klub, ne bi me čudilo da i ova petorica saberu šta para i kupe 1 ili 2% dionica kluba. Pa da fakat budu direktori. Direktor-igrač Deni Popivoda. Prijavi
21. april 2022.4 god. comment_327113 Bice sve samo ne lak zadatak osloboditi se viska igraca. Ranije su isti bili zasticeni jedinstvenom politikom nase uprave da im se ugovori do besvesti produzavaju, te da se seljakaju po pozajmicama u nadi da ce ih neko kupiti. A njima odgovara upravo suprotno, da lade muda i primaju debelu lovu za to. Verujem da se novi vlasnici nece toliko ocinski odnositi prema njima, te da ce doci do konacnih razlaza sa mnogima od njih. Naravno to podrazumeva raskide ugovora, odlaske bez obestecenja i slicno, jer kapital u njima nemamo nikakav. Prijavi
21. april 2022.4 god. comment_327114 Sve to treba otjerati, kakve su vise posudbe igracima od kojih ne ocekujemo nista. U redu za mlade momke iz nase akademije ali ovi paraziti sve to treba prodati ili naci nacin da ih se rjesi. Prijavi
21. april 2022.4 god. comment_327115 https://twitter.com/Transferzone00/status/1517180844485464069?t=JkjUY2ahbTbwBbnmly4O_A&s=19 Pocev od ovoga. Prijavi
21. april 2022.4 god. comment_327118 To jedino ako Milanu dodju novi vlasnici iz Bahreina se moze desiti. Nemaju ovi sadasnji za zraka, to jest ne daju. Prijavi
23. april 2022.4 god. comment_327190 Pogba free na ljeto. Sta mislite? Da li bi dosao kod nas. Pisu da je odigrao posljednju utakmicu za United i da neće produziti ugovor. Ne svidjaju mi se njegove povrede u zadnje vrijeme. Bas je ucestio s njima. Prijavi
23. april 2022.4 god. comment_327193 - lijen igrač - ogromna plata i status planetarne zvijezde na bazi ničega - igra mu se svaka peta utakmica - manchester united Prijavi
23. april 2022.4 god. comment_327195 - lijen igrač - ogromna plata i status planetarne zvijezde na bazi ničega - igra mu se svaka peta utakmica - manchester united + Mino Raiola Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327270 Tuchel je i lično potvrdio da Rudiger odlazi na ljeto. To znači da ostajemo bez dva štopera. Christensen i Rudiger nas napuštaju. Šta činiti na ljeto onda? Kounde? Fofana? De Ligt? Nisu neke Bog zna kakve opcije. Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327273 De Ligt bi bio dobar transfer. Botman iz Lillea takodjer solidan mladi stoper. Kilman iz Wolvesa potencijal. Webster iz Brightona, Salisu iz Sotona. Vjerujem da ima jos i u Bundesligi par kandidata sigurno, mozda i u Italiji. Koundea nikako ne. U ovakvoj situaciji kada nam bukvalno citava odbrana odlazi, mozda ne bi bilo lose 2 ili 3 igraca ispod radara dovesti, s potencijalom. A ne na jednog baciti sve pare. Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327274 De Ligt bi bio dobar transfer. Botman iz Lillea takodjer solidan mladi stoper. Kilman iz Wolvesa potencijal. Webster iz Brightona, Salisu iz Sotona. Vjerujem da ima jos i u Bundesligi par kandidata sigurno, mozda i u Italiji. Koundea nikako ne. U ovakvoj situaciji kada nam bukvalno citava odbrana odlazi, mozda ne bi bilo lose 2 ili 3 igraca ispod radara dovesti, s potencijalom. A ne na jednog baciti sve pare. Kandidujem sebe i Vajza ko skaute za narednu sezonu. Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327277 Očito nam trebaju 2 štopera na ljeto + Colwill za rotacije. Ja nemam svog favorita za dovođenje. Ne postoji niko ko je zicer za dovesti u ovakvoj situaciji. Treba neko ko je dobar u svemu što je danas potrebno za poziciju na kojoj igra i još da nije star, da nije sklon glupostima, da nije sklon povredama, da ga je moguće dovesti, da već ima iskustva na najvišem nivou i da ne bi imao problema sa prilagodbom. Ovo govorim za prvog. Drugi mogu biti Fofane, Torresi, Guehiji, Gvardioli, Botmani i sl. Mada ako je Tuchel od onako očajnog Rudigera napravio ovo što je danas, onda se ne moramo puno brinuti oko zamjena. Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327279 Hoce li biti slobodnih stopera na ljeto, a da su bar malo kvalitetni? Nesto sumnjam da cemo dati 100 miliona na dva stopera. Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327281 Kounde i Tarkowski po meni, ima stopera odlicnih za male pare. Gore ubacis Tielemansa ako prodas Jorginha. Dalje sve zavisi koga cemo prodati iz napadacke linije. Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327286 Za Koundea smo jos zagrizli izgleda, Tielemans je pod moranjem, svi se oko toga slazemo. Nadam se da slicno razmisljanje Tuchel ima. Tilemeans ne zeli produziti ugovor sa Leicesterom, a istice mu u ljeto 2023. godine. Rjesimo se Jorginha koji ima 31 godinu, a dovedemo Tielemansa koji ce napuniti 25 godina i koji zeli preci u tim koji igra LP, a da ne pricamo kako ima veliko iskustvo igranja u Engleskoj. To bi bila dobitna kombinacija... Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327287 Gledam Milan veceras protiv Lazia(inace ih bas redovno pratim), Raphael Leao je igrac koji ce za godinu dvije biti medju top 5 najboljih igraca na svijetu. Apsolutno je world class, sve ima sto jedno moderno krilo treba da ima. Vec sad nema puno boljih krilnih igraca od njega, skoro da je nezaustavljiv. Ko god da ga kupi dobice igraca koji sam moze rjesavati utakmice. Prijavi
24. april 2022.4 god. comment_327291 Hoce li biti slobodnih stopera na ljeto, a da su bar malo kvalitetni? Nesto sumnjam da cemo dati 100 miliona na dva stopera. Najbolje što se nudi na free su Romagnoli i Tarkowski. Škriniar i Araujo će ući u zadnju godinu ugovora. Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327305 Ima more stopera, Koundeu ugovor ističe 2024-e tako da od toga ništa, da se može dovesti na free bio bi dobra opcija uz normalnu platu. Fofanu bih ispratio do kraja sezone, Leicester je jako loš bio na kraju i njemu je sigurno i cijena splasnula zbog povrede, tako da bi se mogao dovesti za neke manje novce. Škriniar je već sad iskusan igrač i bio bi odlično pojačanje, također i bastoni iz Intera, kod njih mi se sviđa što su navikli na sistem sa 3 pozadi tako da bi tu bilo manje posla. Ima i u engleskoj ovih iskusnjara, sigurno je da će nam to biti potrebno, igrači tipa Coady i Webster, nisu World Class ali imaju iskustvo, igraju u engleskoj znaju igrati u formaciji sa 3 pozadi. Također u Bundesu ima par imena koja bi se mogla ispratiti i dovesti za neke solidne novce Gledam Milan veceras protiv Lazia(inace ih bas redovno pratim), Raphael Leao je igrac koji ce za godinu dvije biti medju top 5 najboljih igraca na svijetu. Apsolutno je world class, sve ima sto jedno moderno krilo treba da ima. Vec sad nema puno boljih krilnih igraca od njega, skoro da je nezaustavljiv. Ko god da ga kupi dobice igraca koji sam moze rjesavati utakmice. Sve je to u redu ali ni on nije klasični napadač a tih polunapadača i krila imamo pun kurac Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.