25. april 2022.4 god. comment_327310 Ima more stopera, Koundeu ugovor ističe 2024-e tako da od toga ništa, da se može dovesti na free bio bi dobra opcija uz normalnu platu. Fofanu bih ispratio do kraja sezone, Leicester je jako loš bio na kraju i njemu je sigurno i cijena splasnula zbog povrede, tako da bi se mogao dovesti za neke manje novce. Škriniar je već sad iskusan igrač i bio bi odlično pojačanje, također i bastoni iz Intera, kod njih mi se sviđa što su navikli na sistem sa 3 pozadi tako da bi tu bilo manje posla. Ima i u engleskoj ovih iskusnjara, sigurno je da će nam to biti potrebno, igrači tipa Coady i Webster, nisu World Class ali imaju iskustvo, igraju u engleskoj znaju igrati u formaciji sa 3 pozadi. Također u Bundesu ima par imena koja bi se mogla ispratiti i dovesti za neke solidne novce Sve je to u redu ali ni on nije klasični napadač a tih polunapadača i krila imamo pun kurac Od kojih ni jedan nema ove napadacke sposobnosti sto Leao ima. Brate, Leao je igrac kakvih skoro da nema u svijetu trenutno, ovako kao sto on dribla skoro da ne radi ni jedan igrac trenutno... osim mozda Odoija xexxeex Bez zajebancije, Leao je stvarno vrhunski talenat, igrom 1 na 1 je nezaustavljiv. Al bukvalno. Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327313 https://twitter.com/CFCPys/status/1518514826552696834?t=u0LIUiJplj5HemtP92dpUw&s=19 Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327314 https://twitter.com/CFCPys/status/1518514826552696834?t=u0LIUiJplj5HemtP92dpUw&s=19 Je li to opet počinjemo da gomilamo prosjeke od igrača i da uzimamo igrače koji neće donijeti nikakvu prevagu u ekipi.... Što se tog Leaa tiče, nisam toliko uvjeren, da je bolji od svih naših napadača ali hajde Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327318 Nikad ne podcjenjuj službu koja je otkrila Babu Rahmana i Zappacostu. Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327319 Leaa je pikirao PSZ kao prvu zamenu za Mbapea. Mada sad ko zna sta ce se tamo desavati Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327322 https://twitter.com/Transferzone00/status/1518511425081151488?t=VWngPqbOyaJBZ5YtpQ5PLA&s=19 Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327324 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1518523495562547200?t=xPfk7TCOOM8zR_hTVZ35Dg&s=19 Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327327 10 puta ponovljena laž postaje istina, a 10 puta ponovljeno "on je talentovan" isto postaje istina. Eric Garcia na svakoj utakmici napravi penal, crveni ili grešku druge vrste, ali nema veze, on je talentovan. Kabak kad je došao u Liverpool na svakoj utakmici je skrivio gol. Ali nema veze, on je talentovan. O Koundeu još niko nije napisao pozitivan utisak, ali nema veze, kažu da je talentovan. Prijavi
25. april 2022.4 god. comment_327329 Navodno se Tuchel interesuje za Gvardiola Gledao sam neku statistiku vezanu za njega, valjda je najbolji u Bundesligi u prijemu lopte pod pritiskom i davanju tacnih pasova u tim situacijama. Dobar je Josko, vec sad medju najboljim defanzivcima lige. Svojim fizikalijama podseca dosta na Ridigera. Ako ga Tuhel zeli i veruje u njega, uprava mu mora izaci u susret. https://breakingthelines.com/player-analysis/josko-gvardiol-rb-leipzigs-croatian-gem-in-defense/ Koga zanima nek pogleda ovaj clanak, objasnjava u potpunosti zasto je Gvardiol tako dobar. Prijavi
25. april 2022.4 god. Autor comment_327331 Jest s tim da je RB vec u januaru odbio ponudu od 60 miliona za Gvardiola. Prijavi
26. april 2022.4 god. comment_327334 Joško je dobar, on bi bio dobra zamijena za Rudigera da bude taj lijevi stoper je je lijevak, također vrlo moguće da bi mogao da bude i zamijena za Chilwella kad prigusti. Koundea bi doveo jedino ali jedino ako ga striktno hoće Tomas Tuchel i niko više. Pored svih njegovih flopova ove sezone, također ni zbog načina poslovanja Sevilje prošlo ljeto kada je u pitanju taj transfer. Fofana bi mi bio odličan. Leaa je pikirao PSZ kao prvu zamenu za Mbapea. Mada sad ko zna sta ce se tamo desavati Novi Diablo, zar nije bio i Lakaka u konkurenciji Prijavi
26. april 2022.4 god. comment_327335 Novi Diablo, zar nije bio i Lakaka u konkurenciji https://twitter.com/MilanReportscom/status/1515747162633687046?t=gvCVrDge8XWNY9X4-kUkzw&s=19 Za Lakaku ne znam, al bilo bi mi najmilije da ga se resimo. Prijavi
26. april 2022.4 god. comment_327336 Jebi ga. Treba nam pun kurac nekih igraca sad. Trebaju 2 stopera, treba veznjak jedan kvalitetan. Gvardiol i rice bi bilo top. Drugi stoper moze i nekakav talenat pa mozda ubodemo mozda ne. Trebala su pojacanja umjesto alonsa i azpia na bekovima al sa ovom situacijom oko stopera nesto nevjerujem da cemo dovodit neke backup bekove nego ostat s trenutnim. Lukakua se treba rijesit i nac drugi napadac. No sve zavisi kakvi ce nam vlasnici biti. Mozda budu ludi pa nam dovedu pun k novih igraca kao ovaj rok gdje smo wernera i havertza doveli a mozda ode sve u qrac pa budemo bez Icega. Uglavnom, vjerujem da ce zanimljivo ljeto biti Prijavi
26. april 2022.4 god. comment_327341 Da se ne zajebavamo uopste! Levi bek: Rico Henry Maxvel Cornet Dwight McNeil Marc Cucurella David Raum Stoper: Josko Gvardiol Mohamed Salisu Max Kilman Adam Webster Wesley Fofana Milan Skriniar(istice ugovor narednog leta) Alesio Romagnoli James Tarkovski Boubacar Kamara Jurrien Timber Sven Botman Desni bek: Jack Tavernier Djed Spence Ridle Baku Vezni: Youri Tielemans Ruben Neves Frenkie De Jong Yves Bussouma Krilni napadaci: Rafinha Ousmane Dembele Serge Gnabri(istice ugovor narednog leta) Antony Arnaut Danjuma Napad: Darvin Nunez Gabriel Jesus Eto sem napadaca postoji pregrst igraca koje mozemo dovesti, a koji ce unaprediti igru nase ekipe ili biti kvalitetna popuna redova. Ako od ovolikog izbora opet omasimo s pojacanjima, onda jebiga. Prijavi
26. april 2022.4 god. Autor comment_327358 https://twitter.com/Chels_HQ/status/1519084488420175879?t=sZaD44doa5kC8LWq3mhFOQ&s=19 Prijavi
26. april 2022.4 god. comment_327359 Jesu zapeli za Koundea hebanog, ko da je Vidic i Terry u jednom. A ono kepec od metar i zilet iz spanske lige. Nit ce biti desni bek ispred mrcine Reecea, nit ce biti posten stoper u Engleskoj. Ako ga uzimaju da bi potisnuli onakvu klasu od igraca kao sto je Reece James na stopera, to je onda tek vrhunac debilizma. Prijavi
27. april 2022.4 god. Autor comment_327363 Mislim da Tuchel razmislja u tom smjeru da James igra na desnom stoperu a Kounde desnog beka jer vec ove sezone je u par navrata igrao stopera a Azpi beka. I jedan i drugi mogu pokriti obe pozicije cak su i dosta slicno konstitucijom. Slazem se sa vecinom vas, nisam vidio nista specijalno u njemu pa da smo toliko zapeli za njega ali ako ga Tuchel zeli onda okej, pozdravljam taj transfer. Prijavi
27. april 2022.4 god. comment_327365 Kounde nema niti jednu osobinu potrebnu za beka, pogotovo u ovom sistemu igre. To bi bio promasaj epskih razmera. Uprava je zapela da ga dovede, i od toga nece odustati, bez obzira sta Tuhel misli o tome. Ali ako zbog njega, ili bilo koga drugog Dzejmsa budu gurali na stopera, decko ce lepo otici u Real, jer ga tamo niko nece sputavati. Ponudice Perez 80ak miliona, sto alavi ameri nece odbiti ni u snu. Juce je izasla vest da je Dujonu Sterlingu receno da ce dobiti sansu da se bori za mesto u prvom timu. Tako i treba, ali kao alternativa na desnom beku, a tog treceg stopera nek igra Azpi. Sve drugo je potpuni poraz kluba. Igrac kao sto je Dzejms ne sme da bude zrtva neslaganja izmedju Tuhela i uprave. Prijavi
27. april 2022.4 god. comment_327366 E čuj Dujon Sterling da se bori za mjesto u ekipi, imamo li onih što su na posudbama 5-6 godina da i njih vratimo Prijavi
27. april 2022.4 god. comment_327370 https://twitter.com/siphillipssport/status/1519205498255548417?t=HB99MruXGOPtDKCH6aASow&s=19 Stoper, zadnji vezni. Dobar igrac. Prijavi
27. april 2022.4 god. comment_327372 Ja ne znam od kud vama ideja da ce Kounde igrati desnog beka ili rwb? To nikad niko nije rekao, a i sam Kounde je stoper. Igrao je mozda 2x kod Deschampsa na desnom beku jer je ovaj losija verzija Mourinha, defanziva na prvom mjestu. U Sevilli mozda par puta, takodjer zbog taktike, ali covjek nije bek, pogotovo ne bolji od Jamesa. Uprava mozda jest debilna, ali nije Tuchel. Ako ga dovedu, bit ce desni stoper i to je to, samo ne smiju na njemu ostati, moraju jos jednog stopera, ali kvalitetnog, dovesti. Prijavi
27. april 2022.4 god. comment_327373 Šteta što niko nije u stanju da postavi pitanje Tuchelu zašto stavlja Azpilicuetu na RWB, a Jamesa na RCB. Ja sam pokušao da razumijem tu odluku. Postoje 2 objašnjenja. Prvo, James je bolji od Azpilicuete i u napadu i u odbrani. Kad nam je bitnija odbrana onda je James iza, a kada odlučimo da igramo više napadački da se zamijene. Protiv Arsenala je James igrao iza 70 minuta i kad je zagustilo prešao je naprijed. Drugo, Azpilicueta je kapiten i ima velik uticaj i sam je to smislio. Ja sam prošle sezone govorio da James može da odigra i tu poziciju, ali sam računao da će tada na "beku" biti Odoi ili neko baš ofanzivan. U toj situaciji je logičnije promijeniti formaciju, ali i ovo postoji kao opcija. Stvarno nelogičan potez, kao da su u Realu stavljali Balea na lijevog beka jer eto može i tu. Kounde nije za beka nikako. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.