Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Zar nam nije dosta igraca sklonim povredama?

I ovaj ako se kod nas povrijedi bice to povreda na minimalno mjesec dva dana. Bicu iznenadjen ako uspije privesti kraju u sezoni bez povrede.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Za divno cudo, nije povrijedjen ovu drugu polusezonu, od dolaska Xavija, skoro sve tekme je igrao. I razvalio.

Vec sam govorio, ne mora to biti on, ali nam je prijeko potreban ovakav igrac, koji dribla, koji prodje i po 2-3 protivnika, koji sam stvara sanse za saigrace, koji izludjuje protivnike tokom cijele utakmice itd.

A Dembele je za koji dan i free, dobar je bio s Tuchelom, nek mu daju finu platu, pa ako bude zdrav uboli smo maksimalno s njim.
Ma daj mu te pare, nismo imali normalno krilo od Hazarda. Treba nam taj igrac koji zna 1na1, predriblati, izbaciti igraca, a i proigrati na kraju. Momak zna igrati s obje noge sto je rijetkost u današnjem fudbalu.

Mada mislim da ce se na kraju Barcelona dogovoriti sa njim u vezi tog ugovora, ali eto imamo i mi solidnih osnova da ga privučemo u klub. Zagarantovano mjesto u prvoj postavi, dobra plata, najbolji klub u prijestolnici drzave, novi perspektivni vlasnici, vec je radio s trenerom, mlada momcad, vjerujem da bi se dobro uklopio. Sad sta klub planira, ne znam, moguce da se odluce za jeftiniju varijantu, tipa Raphinha ili Bowen npr, ne pada mi napamet sad.
  • Autor

Jeste li svjesni da on zarađuje 13M po sezone aka 250k per week i ne vjerujem da bi pristao na nešto niže...

Zasto ne vjerujes da bi pristao za nesto nize? 
Barcelona mu nudi poboljsani ugovor, bolje finansijske uslove pa ne vidim nesto da se pretjerano bori da ostane. Nema 29-30 godina pa da zeli jos jedan jak ugovor, karijera tek pred njim, siguran sam da bi pristao na manja primanja  na ustrb ponovnog rada sa Tuchelom. 

Zasto ne vjerujes da bi pristao za nesto nize? 
Barcelona mu nudi poboljsani ugovor, bolje finansijske uslove pa ne vidim nesto da se pretjerano bori da ostane. Nema 29-30 godina pa da zeli jos jedan jak ugovor, karijera tek pred njim, siguran sam da bi pristao na manja primanja  na ustrb ponovnog rada sa Tuchelom. 

Ne bi, jer trazi slicno da potpise novi ugovor i u Barci sto mu oni dosad nisu htjeli dati.

Posto je besplatan, ja bih mu dao 250k.

Nama Rice treba biti prioritet, isto bi krenuo po Koulibalya svim silama.

Neznam šta se vidi toliko u tom Rice-u. Meni je prosečan igrač i gotovo ne igrač za 100m.

Tchoumeni mi je bolji po svim karekaristikama. 

Ako krenemo po Rica cena če biti velika. Pritisak ogroman tako, da se nadam da ga ne uzmemo :)

Mi nikad nismo preplatili igrača, a da se to isplatilo. Uglavnom najbolje prođemo sa pojačanjima koji su malo ispod "najskupljih".

Rice je daleko najbolja opcija, ali i daleko najskuplja.

Neznam šta se vidi toliko u tom Rice-u. Meni je prosečan igrač i gotovo ne igrač za 100m.

Jedan od najboljih zadnjih veznih u ligi, ima sve potrebne karakteristike i svake sezone se vidi napredak u njegovoj igri. Recimo ove sezone je postao jedan od najboljih igrača u iznošenju lopte i prodorima kroz sredinu. Prošle sezone to skoro da nije nikako radio, a sada je skoro najbolji u ligi. Tako da je pored igre u defanzivi dodao i igru u fazi napada. Snaga, brzina, pokretljivost, tehnika, inteligencija, liderstvo, ima sve + dijete kluba.

Gotovo je sa Perisicem i Koundeom, prica se sa jos igraca. Za Koulibalya nece pristati ispod 40 mil valjda. Tchouameni je jos skuplji, jer traze 80, a Liverpool je vec nudio 40 sto su glatko odbili, ali vjerovatno ce biti tu negdje na sredini ta cijena. Za napad moramo i prodati igraca kojeg vjerujem, pa vidjeti koga dovesti, a spominju se Dembele, Raphinha, Nunez, Lewa itd itd itd.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.