Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Koji će ti on kurac, imaš takve uvijek Tarkowski, Dunk itd

Al bas, dobri stoperi odavno nisu samo sirovine nego znaju nesto i s loptom u nogama. 

Ne znam da li je iko do sad upratio Adama Webstera iz Brightona, taj decko ima sve predispozicije da igra na najvisem nivou i u klubu kao sto je Chelsea. Cak se skoro i spominjalo da smo i zainteresirani za njega. Meni je Webster kopija Van Dijka, krupan i korpulentan a opet zna nesto i s loptom. Cak sta vise, Webster s loptom u nogama je vrhunski. Ne kazem da cemo ga dovesti, ali ovakve igrace koji su ispod radara i koji nisu skupi a imaju iskustva igranja u Premierligi treba pratiti. Takodjer igra u sistemu sa visoko postavlljenom odbranom sto je takodje veliki plus. Nije sidras nego neko ko mora razmisljati i o postavljanju, brzini, svemu...

Kakav Kounde i picke materine, samo pare baciti i jos kad predje u Premiership ima da se pogubi od brzine i tempa...

Pogledajte samo djelic ovog videa, Webster je sila od igraca.

https://youtu.be/GwOzM-754hA?t=44

Ako odu i Azpi i Christensen 2 stopera su minimum što moramo dovesti i to dva baš dobra i kvalitetna, jer ostajemo samo na Rudigeru, Sarr i Chalobah su mi samo squad igrači za rotaciju, nisu mi oni ozbiljni previše.

Opet se vraćamo na to da smo olako pustili Tomoria. Znam da Škriniar ima ugovor do 2023, mogao bi se on uzeti za neku normalnu cijenu, igrao je u sličnoj formaciji i kod Contea, mislim da nije loš igrač.

Ima i u Bundesu zanimljivih igrača tipa Tapsoba i onaj Lacroix iz Wolfsburga ali ih nisam nešto pratio ove sezone, nemam vremena toliko...

Također i Milenkoviću ugovor ističe 2023-e ali on me pdosjeća malo konstitucijom na Christensena

Al bas, dobri stoperi odavno nisu samo sirovine nego znaju nesto i s loptom u nogama. 

Ne znam da li je iko do sad upratio Adama Webstera iz Brightona, taj decko ima sve predispozicije da igra na najvisem nivou i u klubu kao sto je Chelsea. Cak se skoro i spominjalo da smo i zainteresirani za njega. Meni je Webster kopija Van Dijka, krupan i korpulentan a opet zna nesto i s loptom. Cak sta vise, Webster s loptom u nogama je vrhunski. Ne kazem da cemo ga dovesti, ali ovakve igrace koji su ispod radara i koji nisu skupi a imaju iskustva igranja u Premierligi treba pratiti. Takodjer igra u sistemu sa visoko postavlljenom odbranom sto je takodje veliki plus. Nije sidras nego neko ko mora razmisljati i o postavljanju, brzini, svemu...

Kakav Kounde i picke materine, samo pare baciti i jos kad predje u Premiership ima da se pogubi od brzine i tempa...

Pogledajte samo djelic ovog videa, Webster je sila od igraca.

https://youtu.be/GwOzM-754hA?t=44

Bio je u januaru neki tweet da smo zainteresovani za njega...
Dobar je Webster, apsolutno moze da se uklopi u igru Celsija.
Pored njega mogao bih da dodam tu i Salisua, koga sam vec spominjao, ali i Maxa Kilmana iz Wolvesa.

Iz engleske, Salisu, Kilman i Fofana ako ga povreda nije uništila.

Fofana pored povrede je skoro potpisao i novi petogodisnji ugovor tako da bi sigurno bio papren. Salisu se i meni svidja, bas bas dobar igrac. On i Webster igraci koji su sigurno vec sad bolji od Sarra i Christensena.

Tarkowski bi vrlo lako mogao postati slobodan igrač na ljeto, još nije produžio ugovor, a Burnley bi mogao ispasti. Ako ga dovedemo napravit ćemo sebi problem kao United sa Maguireom, samo malo manji jer bi nas manje koštao i ne bismo mu dali kapitensku traku.

Po mom mišljenju, ako odu samo Christensen i Azpilicueta, onda nam ovog ljeta treba jedan štoper. Mogu igrati Rudiger, Silva i taj, a zamjene da budu Sarr, Chalobah i neko mlad poput Colwilla. Ako na sve to ode i Rudiger, onda nam trebaju dvojica i to jedan mora biti baš štoperčina, neko ko je među najboljim na svijetu na toj poziciji, a taj drugi može biti neka investicija za budućnost: Fofana, Salisu, Gvardiol, Guehi ko mogne.

• Autor
https://twitter.com/FrankKhalidUK/status/1506623455302598659?t=Qs74GeT-QDrOh4x1leKAlA&s=19

Nadam se da ovo nije gotovo i da ce se nasi vratiti, dobar igrac a vec se navikao na Premiership.
  • Autor
Ja sam jos uvijek misljenja da je Ampadu jako dobar stoper, cak bi se usudio reci bolji i od Sarra i od Chalobaha. Ne znam ko mu je dogovorio posudbu u Italiju i to u Veneciju ali to nije bio dobar potez, iako igra i iako je ponajbolji njihov igrac. Nadam se da ce se na pripremama pokazati i da ce Tuchel racunati na njega.
  • Autor
https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1509535560523821057?t=ZcEPQt6zP75SV02nkgrP3w&s=19

Nije za ovu temu ali ne znam gdje da stavim.
Ugl 30 miliona funti smo dali agentima Lukakua i Saula, mnogoo vala mnogo.
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
Nkunku ove sezone ne moze prestati zabijati. Veceras 2 gola za plasman Leipziga u 1/2 finale Europa lige. To mu je inace 30ti gol u 43 utakmice... impresivna statistika.
Neka trampa Timo njima plus kes, ne bi bilo lose.

Kako igraju Pulišić i Odoi ove sezone izgleda da će nama svašta trebati. Nije samo napadač problem, mada da se mene pita ne bi se napadač ni dovodio, imaju Havertz i Broja. Nkunku je nešto između 10-ke i krila, idealno za formaciju koju igramo. On lijevo, Mount desno i Havertz u sredini.. I ranije je bio u vrhu Bundeslige po broju asistencija, a ove godine je eksplodirao kada su golovi u pitanju. Bit će jako skup i tražen, a nama će fokus biti na odbrani.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.