18. mart 2022.4 god. Autor comment_325765 Ima Burn al tek presao u Newcastle, nece taj nidje. Ako je tako onda se okrenuti Arauju ih Barcelone. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325770 ima li ijedna sirovina na trzistu a la ryan shawcross. Koji će ti on kurac, imaš takve uvijek Tarkowski, Dunk itd Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325771 Koji će ti on kurac, imaš takve uvijek Tarkowski, Dunk itd Al bas, dobri stoperi odavno nisu samo sirovine nego znaju nesto i s loptom u nogama. Ne znam da li je iko do sad upratio Adama Webstera iz Brightona, taj decko ima sve predispozicije da igra na najvisem nivou i u klubu kao sto je Chelsea. Cak se skoro i spominjalo da smo i zainteresirani za njega. Meni je Webster kopija Van Dijka, krupan i korpulentan a opet zna nesto i s loptom. Cak sta vise, Webster s loptom u nogama je vrhunski. Ne kazem da cemo ga dovesti, ali ovakve igrace koji su ispod radara i koji nisu skupi a imaju iskustva igranja u Premierligi treba pratiti. Takodjer igra u sistemu sa visoko postavlljenom odbranom sto je takodje veliki plus. Nije sidras nego neko ko mora razmisljati i o postavljanju, brzini, svemu... Kakav Kounde i picke materine, samo pare baciti i jos kad predje u Premiership ima da se pogubi od brzine i tempa... Pogledajte samo djelic ovog videa, Webster je sila od igraca. https://youtu.be/GwOzM-754hA?t=44 Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325777 Ako odu i Azpi i Christensen 2 stopera su minimum što moramo dovesti i to dva baš dobra i kvalitetna, jer ostajemo samo na Rudigeru, Sarr i Chalobah su mi samo squad igrači za rotaciju, nisu mi oni ozbiljni previše. Opet se vraćamo na to da smo olako pustili Tomoria. Znam da Škriniar ima ugovor do 2023, mogao bi se on uzeti za neku normalnu cijenu, igrao je u sličnoj formaciji i kod Contea, mislim da nije loš igrač. Ima i u Bundesu zanimljivih igrača tipa Tapsoba i onaj Lacroix iz Wolfsburga ali ih nisam nešto pratio ove sezone, nemam vremena toliko... Također i Milenkoviću ugovor ističe 2023-e ali on me pdosjeća malo konstitucijom na Christensena Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325779 Al bas, dobri stoperi odavno nisu samo sirovine nego znaju nesto i s loptom u nogama. Ne znam da li je iko do sad upratio Adama Webstera iz Brightona, taj decko ima sve predispozicije da igra na najvisem nivou i u klubu kao sto je Chelsea. Cak se skoro i spominjalo da smo i zainteresirani za njega. Meni je Webster kopija Van Dijka, krupan i korpulentan a opet zna nesto i s loptom. Cak sta vise, Webster s loptom u nogama je vrhunski. Ne kazem da cemo ga dovesti, ali ovakve igrace koji su ispod radara i koji nisu skupi a imaju iskustva igranja u Premierligi treba pratiti. Takodjer igra u sistemu sa visoko postavlljenom odbranom sto je takodje veliki plus. Nije sidras nego neko ko mora razmisljati i o postavljanju, brzini, svemu... Kakav Kounde i picke materine, samo pare baciti i jos kad predje u Premiership ima da se pogubi od brzine i tempa... Pogledajte samo djelic ovog videa, Webster je sila od igraca. https://youtu.be/GwOzM-754hA?t=44 Bio je u januaru neki tweet da smo zainteresovani za njega... Dobar je Webster, apsolutno moze da se uklopi u igru Celsija. Pored njega mogao bih da dodam tu i Salisua, koga sam vec spominjao, ali i Maxa Kilmana iz Wolvesa. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325780 Iz engleske, Salisu, Kilman i Fofana ako ga povreda nije uništila. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325782 Iz engleske, Salisu, Kilman i Fofana ako ga povreda nije uništila. Fofana pored povrede je skoro potpisao i novi petogodisnji ugovor tako da bi sigurno bio papren. Salisu se i meni svidja, bas bas dobar igrac. On i Webster igraci koji su sigurno vec sad bolji od Sarra i Christensena. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325794 Tarkowski bi vrlo lako mogao postati slobodan igrač na ljeto, još nije produžio ugovor, a Burnley bi mogao ispasti. Ako ga dovedemo napravit ćemo sebi problem kao United sa Maguireom, samo malo manji jer bi nas manje koštao i ne bismo mu dali kapitensku traku. Po mom mišljenju, ako odu samo Christensen i Azpilicueta, onda nam ovog ljeta treba jedan štoper. Mogu igrati Rudiger, Silva i taj, a zamjene da budu Sarr, Chalobah i neko mlad poput Colwilla. Ako na sve to ode i Rudiger, onda nam trebaju dvojica i to jedan mora biti baš štoperčina, neko ko je među najboljim na svijetu na toj poziciji, a taj drugi može biti neka investicija za budućnost: Fofana, Salisu, Gvardiol, Guehi ko mogne. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325821 https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1504834957885255682?t=tuX2o-GZQueFGUv2wJ6Gtw&s=19 Treba ovo iskoristi. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325822 Moze Araujo. Na Colwilla se sigurno racuna i treba da se racuna. Prijavi
20. mart 2022.4 god. comment_325872 Ma taman oni nama pokupe Azpija i Christensena na free, mi njima Aruja i pored toga se može dovesti još jedan dobar stoper tipa Fofana! Prijavi
23. mart 2022.4 god. Autor comment_325967 https://twitter.com/FrankKhalidUK/status/1506623455302598659?t=Qs74GeT-QDrOh4x1leKAlA&s=19 Nadam se da ovo nije gotovo i da ce se nasi vratiti, dobar igrac a vec se navikao na Premiership. Prijavi
23. mart 2022.4 god. comment_325969 Sve zavisi hoce li ostati ista ekipa u upravi. Jos bolje bi bilo ako ispadnu, onda ce kostati samo 25, ovako ce kostati 50-60. Prijavi
24. mart 2022.4 god. comment_325975 Više bih ja volio da se prvo pojača odbrana, nije Raphinha od ključnog značaja za sledeću sezonu Prijavi
24. mart 2022.4 god. comment_325978 Pa pojacana je odlaskom Christensena :D Stoper ce jedan doci i Colwill i dobijes jacu odbranu nego sto je sad. Prijavi
25. mart 2022.4 god. comment_325998 Sad imamo malo dobrih stopera, uz to odlaze Christensen i Azpi, za Rudigera se još ne zna, dakle ostaješ na Silvi od 38 godina, Rudigeru i dva prosjeka Sarru i Ćaboli... O Wing Backovima da ne pričam, desno nema nikoga Prijavi
25. mart 2022.4 god. Autor comment_326003 Ja sam jos uvijek misljenja da je Ampadu jako dobar stoper, cak bi se usudio reci bolji i od Sarra i od Chalobaha. Ne znam ko mu je dogovorio posudbu u Italiju i to u Veneciju ali to nije bio dobar potez, iako igra i iako je ponajbolji njihov igrac. Nadam se da ce se na pripremama pokazati i da ce Tuchel racunati na njega. Prijavi
28. mart 2022.4 god. comment_326051 Ne znam ni ja koji je kurac mislio kad je otišao u tako lošu ekipu, da su makar u engleskoj pa hajde... Ali ako bude dobar prepozna to Tuchel Prijavi
31. mart 2022.4 god. Autor comment_326118 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1509535560523821057?t=ZcEPQt6zP75SV02nkgrP3w&s=19 Nije za ovu temu ali ne znam gdje da stavim. Ugl 30 miliona funti smo dali agentima Lukakua i Saula, mnogoo vala mnogo. Prijavi
1. april 2022.4 god. comment_326136 Sa 30 miliona smo potplatili agente da nam prodaju igrače od kojih nemamo nikakve koristi. Prijavi
1. april 2022.4 god. comment_326137 Mislim da je i 12ak miliona placeno agentima Tima Vernera... Prijavi
14. april 2022.4 god. Autor comment_326766 Nkunku ove sezone ne moze prestati zabijati. Veceras 2 gola za plasman Leipziga u 1/2 finale Europa lige. To mu je inace 30ti gol u 43 utakmice... impresivna statistika. Neka trampa Timo njima plus kes, ne bi bilo lose. Prijavi
14. april 2022.4 god. comment_326772 Kako igraju Pulišić i Odoi ove sezone izgleda da će nama svašta trebati. Nije samo napadač problem, mada da se mene pita ne bi se napadač ni dovodio, imaju Havertz i Broja. Nkunku je nešto između 10-ke i krila, idealno za formaciju koju igramo. On lijevo, Mount desno i Havertz u sredini.. I ranije je bio u vrhu Bundeslige po broju asistencija, a ove godine je eksplodirao kada su golovi u pitanju. Bit će jako skup i tražen, a nama će fokus biti na odbrani. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.