16. maj 2022.4 god. comment_328365 Neko kao Rice ce nam faliti zbog stabilnosti igre al bojim se da necemo mnogo dobiti u kreaciji sa njim. Zna on i da presece, dobije duel, trpi batine, ne gresi u didavanjima pa sad i da iznese loptu ali za kreaciju nam fali jedan opasan tehnicar poput Floriana Wirca. On bi bio pun pogodak po meni. Brz je, ima pas, realizaciji, proizvodi sanse, nezgodan za cuvanje, moze i na krilu a moze i iza spica. Samo se bojim da je malo preskup. Ako ne dovedemo nekog takvog igraca dzaba smo krecili i vracamo se na isto. Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328369 Neko kao Rice ce nam faliti zbog stabilnosti igre al bojim se da necemo mnogo dobiti u kreaciji sa njim. Zna on i da presece, dobije duel, trpi batine, ne gresi u didavanjima pa sad i da iznese loptu ali za kreaciju nam fali jedan opasan tehnicar poput Floriana Wirca. On bi bio pun pogodak po meni. Brz je, ima pas, realizaciji, proizvodi sanse, nezgodan za cuvanje, moze i na krilu a moze i iza spica. Samo se bojim da je malo preskup. Ako ne dovedemo nekog takvog igraca dzaba smo krecili i vracamo se na isto. Ocigledno nisi u toku, ali Wirtza nece biti dugo, dugo. Povrijedio se i ko zna kakav ce se vratiti. Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328382 https://twitter.com/Transferzone00/status/1526475005508431872?t=5WgxaJWS5E9FLnGD82rkGA&s=19 Moze ? :D Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328386 Napravio je Guardiola od Bernarda Silve box-to-box veznjaka i Gundogan je izgubio mjesto u prvoj postavi. Ne znam koliko im je pametno to što ga puštaju, ali bolje da uzmu nešto za njega nego da ode besplatno. Ne znam koliko nam je potreban; NEKO, Kante, Kovačić, Gallagher, RLC je po meni dovoljno ako će se igrati ova formacija. NEKO = Jorginho ili novi zadnji vezni Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328387 Arsenal da je pametan kihno bi pare za gundu i jesusa u paketu Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328395 Svi igraci u citiju su preplaceni tako da sumnjam da bi arsenal uslisio njihove zelje za platama. Mi bi jos i bili spremni da gundogana platimo slicno ko u citiju al nema on bas ni malo godina. Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328398 Slucajno sam lajko diablov post. Gundogan je odlican igrac, pogotovo je dobar u rjesavanju presinga, sve zna s loptom i ukoliko bi ga mogli dovesti za male novce, sto da ne. Bolji igrac od Jorginha 2x. Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328399 Opet ne bih trpao previše u sredinu, samo Ricea jednog i to je to. Sa povratkom Gallaghera, Gilmoura pa i Ampadua dobija se sve ostalo što nam treba. Mada Gundo kao igrač bi bio koristan mnogim ekipama. Unitedu i Arsenalu pogotovo. Za nadati se da ga oni nece uzeti Što se Kanea tiče, ne vjerujem da bi on kao on pristao da izda tako Tottenham, ne znam ne izgleda mi kao taj lik ali opet ako ostane tamo jos sezonu dvije to mu je to, najveći uspjeh će mu biti finale LŠ i 0 trofeja... Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328414 Slucajno sam lajko diablov post. Gundogan je odlican igrac, pogotovo je dobar u rjesavanju presinga, sve zna s loptom i ukoliko bi ga mogli dovesti za male novce, sto da ne. Bolji igrac od Jorginha 2x. Svako je bolji od Jorginha, Gundo je to dokazao, ali njima Rodri radi ono sto Kante radi za spore igrace, pa budu oslobodjeni. Posto znamo da Kante ne moze odigrati 60+ meceva, treba neko malooo brzi. Prijavi
18. maj 2022.4 god. Autor comment_328419 Ja ga ne bi, nikad ga nisam gotivio i uvijek mi je bio prosjecan igran. Nisam shvatao hajp oko njega. Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328423 Ja ga ne bi, nikad ga nisam gotivio i uvijek mi je bio prosjecan igran. Nisam shvatao hajp oko njega. Covjek ima kontrolu lopte bolju nego i jedan nas igrac. Ok, mozda mu je jedino Kova rame uz rame, ali Gundogan je bas dobar igrac. Cak ima i solidan sut, daje golove redovno. Cak je i u distrubuciji lopte dobar, moze i povuci a i dobar pas ima. Ima iskustva, igrao kod najboljih trenera, Kloppa, Tuchela i Guardiole sto takodjer znaci mnogo. Ne znam sta to ne valja kod njega. Znam da YT nije mjerilo, ali neke stvari ne mozes ne vidjeti. https://www.youtube.com/watch?v=5WhxvmFIb2E Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328426 Kao sto se i ocekivalo, nece ga pustiti, niti on zeli otici. Prijavi
18. maj 2022.4 god. Autor comment_328428 Okej Hamco, ja sam rekao svoj licni dojam da mi je bas bezveze igrac sto ne znaci da sam upravo. Jednostavno mi ne sjeda kao igrac i to je to. Ne trazim da me argumentima ubjedis u suprotno :D Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328431 Gundogan je odličan veznjak i na sve to ima dodatni kvalitet ubacivanja iz drugog plana i davanja golova. Ne znam gdje si mogao vidjeti hajp oko njega kada je od svih igrača Citya on najmanje medijski eksponiran na taj način. Normalno da će završiti na naslovnicama kada zabije 12 golova za 2 mjeseca kao vezni igrač. U ostalim situacijama kao da ne postoji. Kao sto se i ocekivalo, nece ga pustiti, niti on zeli otici. Ko? Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328438 Gundogan vjerovatno ostaje, bila sve ovo suplja. Cak mu i treba objavila da nisu bili u madridu, bla bla. Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328444 Mora da je pratila forum i vidjela da si ti objavio da Gundo odlazi, pa da spašava situaciju dok se nije stvorila pometnja pred odlučujuće kolo za City Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328453 Mora da je pratila forum i vidjela da si ti objavio da Gundo odlazi, pa da spašava situaciju dok se nije stvorila pometnja pred odlučujuće kolo za City ma jok, nego je kralj javio Gundoganovoj ženi da nisu bili u Madridu...šta žena zna gdje je bila ;) PS. i nek ne dolazi, mada svaka čast, dobar igrač, pogotovo za Pepov stil Prijavi
19. maj 2022.4 god. Autor comment_328460 https://twitter.com/clinicalkai/status/1526954020551680001?t=VsaWQebY1YlJpFMZ0pjpqw&s=19 Ja mislim da je to to, svojevrsni HERE WE GO hahahahah Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328461 Najjači here_we_go ikada je bio kad je Pogba izabrao Chelsea na igrici. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328489 Opa, sjajan početak. Overpaid Kounde za kojeg iz nepoznatih razloga nakon očajne sezone daju 70 milki i barsin otpad koji će se vući po bolnici i ubirati 250k per week. Odlično, stiže se Arsenal Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328497 Ali meni je fascinantno da ce spizditi 70 miliki na igraca od 1,78 m visine, koji pritom igra centar-halfa Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328500 Za Dembelea je laz da je zapratio klub. Kounde nece kostati koliko znam 70 miliona, vec 50, ali vidjet cemo, tu mozda i grijesim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.