Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Neko kao Rice ce nam faliti zbog stabilnosti igre al bojim se da necemo mnogo dobiti u kreaciji sa njim. Zna on i da presece, dobije duel, trpi batine, ne gresi u didavanjima pa sad i da iznese loptu ali za kreaciju nam fali jedan opasan tehnicar poput Floriana Wirca. On bi bio pun pogodak po meni. Brz je, ima pas, realizaciji, proizvodi sanse, nezgodan za cuvanje, moze i na krilu a moze i iza spica. Samo se bojim da je malo preskup. Ako ne dovedemo nekog takvog igraca dzaba smo krecili i vracamo se na isto.

Neko kao Rice ce nam faliti zbog stabilnosti igre al bojim se da necemo mnogo dobiti u kreaciji sa njim. Zna on i da presece, dobije duel, trpi batine, ne gresi u didavanjima pa sad i da iznese loptu ali za kreaciju nam fali jedan opasan tehnicar poput Floriana Wirca. On bi bio pun pogodak po meni. Brz je, ima pas, realizaciji, proizvodi sanse, nezgodan za cuvanje, moze i na krilu a moze i iza spica. Samo se bojim da je malo preskup. Ako ne dovedemo nekog takvog igraca dzaba smo krecili i vracamo se na isto.

Ocigledno nisi u toku, ali Wirtza nece biti dugo, dugo. Povrijedio se i ko zna kakav ce se vratiti.

Napravio je Guardiola od Bernarda Silve box-to-box veznjaka i Gundogan je izgubio mjesto u prvoj postavi. Ne znam koliko im je pametno to što ga puštaju, ali bolje da uzmu nešto za njega nego da ode besplatno.

Ne znam koliko nam je potreban; NEKO, Kante, Kovačić, Gallagher, RLC je po meni dovoljno ako će se igrati ova formacija.

NEKO = Jorginho ili novi zadnji vezni

Svi igraci u citiju su preplaceni tako da sumnjam da bi arsenal uslisio njihove zelje za platama. Mi bi jos i bili spremni da gundogana platimo slicno ko u citiju al nema on bas ni malo godina.

Slucajno sam lajko diablov post. 

Gundogan je odlican igrac, pogotovo je dobar u rjesavanju presinga, sve zna s loptom i ukoliko bi ga mogli dovesti za male novce, sto da ne. Bolji igrac od Jorginha 2x.

Opet ne bih trpao previše u sredinu, samo Ricea jednog i to je to. Sa povratkom Gallaghera, Gilmoura pa i Ampadua dobija se sve ostalo što nam treba. Mada Gundo kao igrač bi bio koristan mnogim ekipama. Unitedu i Arsenalu pogotovo. Za nadati se da ga oni nece uzeti

Što se Kanea tiče, ne vjerujem da bi on kao on pristao da izda tako Tottenham, ne znam ne izgleda mi kao taj lik ali opet ako ostane tamo jos sezonu dvije to mu je to, najveći uspjeh će mu biti finale LŠ i 0 trofeja...

Slucajno sam lajko diablov post. 

Gundogan je odlican igrac, pogotovo je dobar u rjesavanju presinga, sve zna s loptom i ukoliko bi ga mogli dovesti za male novce, sto da ne. Bolji igrac od Jorginha 2x.

Svako je bolji od Jorginha, Gundo je to dokazao, ali njima Rodri radi ono sto Kante radi za spore igrace, pa budu oslobodjeni. Posto znamo da Kante ne moze odigrati 60+ meceva, treba neko malooo brzi.

Ja ga ne bi, nikad ga nisam gotivio i uvijek mi je bio prosjecan igran. Nisam shvatao hajp oko njega.  

Covjek ima kontrolu lopte bolju nego i jedan nas igrac. Ok, mozda mu je jedino Kova rame uz rame, ali Gundogan je bas dobar igrac. Cak ima i solidan sut, daje golove redovno. Cak je i u distrubuciji lopte dobar, moze i povuci a i dobar pas ima. Ima iskustva, igrao kod najboljih trenera, Kloppa, Tuchela i Guardiole sto takodjer znaci mnogo. 

Ne znam sta to ne valja kod njega. 

Znam da YT nije mjerilo, ali neke stvari ne mozes ne vidjeti.

https://www.youtube.com/watch?v=5WhxvmFIb2E

• Autor
Okej Hamco, ja sam rekao svoj licni dojam da mi je bas bezveze igrac sto ne znaci da sam upravo. Jednostavno mi ne sjeda kao igrac i to je to. Ne trazim da me argumentima ubjedis u suprotno :D

Gundogan je odličan veznjak i na sve to ima dodatni kvalitet ubacivanja iz drugog plana i davanja golova. Ne znam gdje si mogao vidjeti hajp oko njega kada je od svih igrača Citya on najmanje medijski eksponiran na taj način. Normalno da će završiti na naslovnicama kada zabije 12 golova za 2 mjeseca kao vezni igrač. U ostalim situacijama kao da ne postoji.

Kao sto se i ocekivalo, nece ga pustiti, niti on zeli otici.

Ko?

Mora da je pratila forum i vidjela da si ti objavio da Gundo odlazi, pa da spašava situaciju dok se nije stvorila pometnja pred odlučujuće kolo za City

ma jok, nego je kralj javio Gundoganovoj ženi da nisu bili u Madridu...šta žena zna gdje je bila ;)

PS. i nek ne dolazi, mada svaka čast, dobar igrač, pogotovo za Pepov stil

• Autor
https://twitter.com/clinicalkai/status/1526954020551680001?t=VsaWQebY1YlJpFMZ0pjpqw&s=19

Ja mislim da je to to, svojevrsni HERE WE GO hahahahah

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.