Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Bit ce svasta koliko vidim. Spominje se i Ndidi, ali on je cak i tezi od Ricea. Bit ce zanimljiv prelazni rok za nas nema govora. Jos dosta igraca nam se i vraca. Nadam se da ce se dokazati neki, posebno tu mislim na Ampadua, Guehija, Gallaghera i RLCa. Da barem budu za klupe.

Bice qrac moj zanimljivo kad nas Dortmund, Rajola i Haland senior istresu za 200 miliona :D

Mene samo zanima šta je izazvalo toliko svršavanje na Isaka, jedna ili dvije dobre tekme na prvenstvu ? Pa daj ona da Schika dovedemo krv ti jebem u picku

Ma kakav, nisam ni gledao Švedsku, gledao La Ligu :D I sad me prvenstvo podsjetilo da lik postoji.

Ako ti se bude dalo pogledaj neki video njegovih igara u La Ligi.

https://www.youtube.com/watch?v=eprdRm9Rvnw

Eto nekog klipa ako može pomoći. Igra sa dvije noge, ima visine, šut, brz je i mlad. Nije baš zicer za kupovinu, ali mislim da bi vrijedilo rizikovati.

🗣 Fabrizio Romano: “Chelsea will '100 per cent' sign a new striker this summer. 'Nothing is imminent' regarding Erling Haaland amid interest.”
  • Autor

Za 30 miliona eura, sica prava za Camavingu.

Rennes ce hladno odbiti tu cijenu od 30tak miliona iako mu ugovor istice sljedece sezone. U redu za Camavingu stoji pola Europskih klubova.
Stvar je što i naša uprava i stručni štab misle isto da je on dobar igrač. Pod Tuchelom se pokazalo da može igrati sa 3 nazad, samo ako mislimo preći na 4 pozadi ovaj ne može bit starter.
  • 2 sedmice kasnije...

da li i dalje važi ono da se prelazni rok u Engleskoj završava početkom Avgusta?

The 2021 English football summer transfer window runs from 24 May to 2 September 2021.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.