31. maj 2021.5 god. comment_316172 https://twitter.com/matt_law_dt/status/1399249612154847235?s=21 Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316181 Adama kao back up za wing backa desnog ili šta ? Ne vjerujem da može igrati i lijevo pa da krpi obje strane ? Rice dobar naravno, sto se Lukakua tiče radije bi za te pare Haalanda ili Kanea Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316184 Ma ne moze Chelsea dovesti Kanea, ljudi uozbiljite se. Nece nam ga onaj celavac nikad prodati. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316185 Valjda Tuhel zna sta radi Lukaku mi se ne svidja kao ni Adama ali on bi igrao wing backa predpostavljam, dok je Rice dijete naseg kluba i beton od igraca za njega sam uvijek. Prijavi
31. maj 2021.5 god. Autor comment_316186 Moze taj Adama ali ako je cijena do 30 miliona. Pošto znam da će htjeti dvostruko više, treba se okrenuti drugim rješenjima. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316187 Moze taj Adama ali ako je cijena do 30 miliona. Pošto znam da će htjeti dvostruko više, treba se okrenuti drugim rješenjima. Mogu dobiti dvostruko veću kurčinu, ovo je zadnje ljeto gdje ga mogu prodati, tanka sezona iza njega dakle zajeb jer ga nisu prodali prošlo ljeto Ma ne moze Chelsea dovesti Kanea, ljudi uozbiljite se. Nece nam ga onaj celavac nikad prodati. I ja mislim da je ćelavi kurac iz Tottenhama najveći problem Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316189 Ako ganjamo alternativu za Džejmsa Maks Arons je kvalitetan izbor. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316194 Zamisli vezni red Kante i Veratti, bukvalno mozes 5 napadača gurnuti od prve. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316196 Verati mi je najbolji vezni igrac na svijetu pored Kantea i ide iz PSG, sad treba iskoristiti to sto smo prvaci europi i privuci veliki broj igraca kao sto smo uzeli Hazarda. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316201 Ma sad treba iskoristiti priliku i dovesti samo najbolje. Chelsea je zajedno sa Cityjem možda i najuzbudljiviji projekat u klupskom fudbalu trenutno. Imamo taj miks mladih i iskusnih igrača, grijeh bi bilo ne dovesti još tri ili četiri koji će nas podići na drugi nivo pa da iz godine u godinu konkurišemo za trofej lige prvaka. Kane, Halaand, Lukaku, Verratti, Rice, Varane, Sancho( ako uopšte ima potrebe za njim, a ne vidim da ima). Oni su prioriteti. Bilo ko da dođe od prve trojice neću se buniti, Verratti i Rice također. Mada više šanse dajem Declanu ali vidjet ćemo, još se nismo povezivali sa Verrattijem. Volio bih Varanea jer je u najboljim godinama a i sa sobom nosi nevjerovatno iskustvo. Ono što čitam oko Sulea i Boatenga, njih nikako ne želim i nadam se da ne dolaze i da tu nema ništa. Kažem i naglašavam, od izuzetne je važnost da sad zgrabimo priliku koja nam se ukazala. Ne trebaju nam druge opcije i alternative, samo ćemo ponoviti greške iz ranijih sezona. Nadam se da ćemo prodati neke igrače koji su višak. Nekih mi je žao što odlaze (Abraham, Giroud, Tomori, možda Odoi ali šta je tu je) očigledno se ne uklapaju u Tuhelove planove. A isto tako očekujem od Romana da ponovo odriješi kesu jer ovu priliku mora iskoristiti ako želi podignuti ovaj tim u sami vrh klupskog fudbala. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316207 https://twitter.com/fabrizioromano/status/1399129445290631168?s=21 Prijavi
31. maj 2021.5 god. Autor comment_316210 Zamisli vezni red Kante i Veratti, bukvalno mozes 5 napadača gurnuti od prve. Tako smo prošle godine zamišljali Werner, Havertz, Ziyech i Pulišić u formi. Pisali da Premiership nije spreman za takve ofanzivce ... na kraju ofanzivni dio ekipe najveći problem. Elem, poenta je da, ako nešto izgleda dobro na papiru ne mora značiti da će to tako biti u stvarnosti. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316219 Verati bi nam legao ako kec na desetku. Treba nam jedan vrhunski igrač u odbrani. I naravno napadač. Ako bi se Hazard vratio onda prodati jednog od veznjaka CHO ili Ziyech. Od svih pojačanja koje smo doveli Ziyech je pokazao najmanje znanja a i volje. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316220 Zamislite ovako: ..........................Mendy............. ..........Azpilicueta.............Silva.....Rudiger James..................................................Chilvel ..........,,,,,..Kante......Verati....... Havetz....,,,,,.................Mount......... ....................Kane.................. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316226 Ma samo zaobići Lukakua u širokom luku, ostali s kojima se povezujemo su ok. Gledam mu golove zabio čovjek 10 golova iz penala, 4-5 s gol linije i 4-5 gdje bukvalno u golmana puco al nekako lopta prošla. Al ko da gledam da ćemo sa njim završiti i opet ispušit kurčinu u utrci za titulu. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316232 Adama Traore je velika kocka. Jest da je najbolji osvajač prostora na svijetu, ali nikad mu se ne zna. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316264 Sto se tice njega ima brzinu, snagu, odlicne fizikalije ali nije za ulogu iza spica, a nije ni neko ko moze u odbrani da odgovori na nase standarde. Trebalo bi jako mnogo da se radi sa njim da bi mu se nasla uloga. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316266 Vidjeli smo da odredjenj igraci u odredjenom sistemu ne/mogu igrati. Ko zna, mozda Adama pod Tuchelom bude nezaustavljiv, mozda bude pojacanje sezone. Ima sve predispozicije da bude vrhunski igrac, mozda ga je potrebno samo malo usmjeriti, nauciti nekim stvarima kako bi se otkljucao njegov talenat. A ima ga na pretek. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316273 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1399664579353923584 Definitivno smo zagrejani za Traorea. Ne gori nam bas toliko da mora da se placa toliko za alternativu za Džejmsa. Jedino ako Tuhel zeli da ga prebaci na trećeg stopera, sto je i probao ove sezone jednom il dvaput. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316278 Traore prvo uopste ne igra na toj poziciji. On je ofanzivniji igrac, dok Hakimi bas igra na poziciji Jamesa. Drugo statistika Hakimija i Traorea ne mogu da se uporedjuju a i kad bi se poredile Hakimi je neuporedivo bolji. Defanzivniji igrac sa mnogo vise golova i asista. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316295 Ja koliko sam gledao Wolwese, Traore je jako često znao igrati kao WB. Pa pogledaj mu samo statistike kada su golovi u pitanju, pa to bi za nekog ofanzivca bilo jako jako loše. Pogotovo ove sezone, ogroman sušni period je imao, ispao je i iz prvih 11 Mislim da bi njemu taj desni wing back kod nas odlično došao jer bi jako često visio u napadu, da ne spominjem kakav bi bio u kontrama i polu-kontrama. Samo je pitanje da li je spreman da čeka svoju šansu sa klupe jer ne vjerujem da bi bio u prvih 11 ispred Reecea Što se Hakimija tiče, od sezone u Dortmundu sam vidio da je igračina ali sam uvijek govorio imamo Reecea, tako da jebi ga... Ogromnu cifru Inter za njega traži i mislim da od toga nema ništa, nas tu ubacuju samo da bi se cijena povećala i to je to. Ne vjerujem da je neko spreman dati tolike pare za njega i šta bi sa njim... Prebacili Jamesa na klupu, desnog stopera ili bi klupirali ponovo igrača od 70ak miliona (Kepa)... Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316304 Traore: Brzina - 99 Eksplozivnost - 99 Snaga - 99 Duel igra - 99 Tehnika - 90 Kondicija - 99 Centaršut iz kontakta - 99 Mozak - 20 Realizacija - 40 Ubio se za WB. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316309 Bas da je centar sut 99 ne bih reko. Ima snagu i brzinu i za duele dusu dalo a sto zna da se postavi kad brani igraca i prostor od Alonsa bi ucio. Da ne govorim u postavci odbrane kad protivnik igra poziciono sa dva dodavanja nema te vrzine koja moze da nadoknadi dibro postavljanje. I James ima brzinu al on je sterlinga oduvao jer je pre svega znao da se ne cima kad treba da stiti pristor od dobrog pasa a kad igraca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.