Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

da li i dalje važi ono da se prelazni rok u Engleskoj završava početkom Avgusta?

The 2021 English football summer transfer window runs from 24 May to 2 September 2021.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Razmišljanje novinara koji je smislio ovu vijest:

- Sergio Ramos potpisao za PSG

- U odbrani će da čini tandem sa Marquinhosom

- Na klupu će da se preseli Kimpembe

- Kimpembe neće da sjedi na klupi

- Forsirao ga je Tuchel

- Tuchel sad trenira Chelsea, a oni imaju para

- Novi štoper im nije na odmet

- KIMPEMBE IDE U CHELSEA

Samo što to nije baš tako. Ramos neće igrati svaku utakmicu jer je već u godinama i često se povrijeđuje. Dok je tu bio Thiago Silva igrali su on i Kimpembe nazad, a Marquinhos je išao na zadnjeg veznog. Ne mora značiti ni da će uvijek igrati sa 4 nazad. Doveli su Hakimija i vjerovatno će nekada probati i 3-4-3 ili nešto slično gdje mogu sva trojica da igraju. A što se nas tiče ja stojim pri tome da nam ne treba skupi štoper za prvu postavu, nego još jedan za rotaciju pod uslovom da zadržimo ono što imamo. To bi mogao da bude Malang Sarr.

Mene interesuje koje su alternative alternativama u svemu ovome. Ocigledno je Haaland prva meta a njegove poslije njega Lukaku i Kane, ali i njih je takodjer podjednako tesko dovesti. Tako da me zanima kakvi su nam planovi, vidim Abraham je na izlaznim vratima, sto znaci da cemo sigurno potpisati nekog napadaca.
Zato i jeste doveden , zbog ucesca u zacetku napada, bolje snalazenje na te povratne lopte kad te pritisne protivnik i brzi je i okretniji ali ce mu trebati dosta vremena da se privikne.

Sevilja hoce 38 miliona funti i Zoumu za Koundeta, moje misljenje: nabijem ih na kurac. Treba im poslat ponudu 15 miliona funti cisto da ih ismijemo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.