Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Stvar je što je Lukaku oduvijek glavna mana bila prijem lopte i to se ne može popraviti. Sigurno da je bolji igrač nego što je u Unitedu bio,ali nikad neće biti smatran u top3 fudbalera na svijetu. Haland je budući osvajač Zlatne lopte i zar ne bi trebalo dati 70 miliona više za takvog igrača. Iz istog razloga je doveden i Kai jer se smatra da će biti jedan od najboljih na svijetu. Radije bih krenuo sa istom odbranom i Halandom naprijed nego sa Koundeom i Lukakuom.

I u Belgiji eto, bitan igrač svakako, ali u svim velikim utakmicama Hazard je Bog i batina ovi ostali su samo tu da se broje i odigraju neke prosjek utakmice.Borusija izgubi 4 2 od Bayerna Haland zabije 2 gola.Ispadnu od Citya u LP, al je on zabio i Cityu, Pariza pretprošle godine zabio i njima.

Iskreno,dabogda se pokazo bolje od Halanda i svi me prozivali ali mislim da neće.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Očigledno da sa Haalandom nije išlo, niti Borussia pokazuje neku želju da ga proda bez obzira na sve niti se Haaland nešto žuri da napusti Dortmund. Očigledno su se planovi Borussie i Haalanda savršeno poklopili, oni su spremni da odbiju silne milione i da ga mozda sljedece ljeto prodaju za manje obestecenje jer ce im on donijeti lovu i na drugi način kroz sljedecu sezonu plus puno lakse ce doci do svojih rezultatskih ciljeva, dok sam Haaland očigledno želi da se "brusi" jos jednu sezonu u Bundesligi, što i shvatam. Od samog početka nikad nisam bio uvjeren da ga možemo dovesti, nekako sam mišljenja da je on prevelik zalogaj za nas, ne mislim nista loše, mi smo veliki klub i europski prvaci, ali ono kad jednostavno imas par klubova koji su veće ime i na račun imena uvijek su u prednosti kada je kupovina igrača u pitanju, isti slucaj kao sa Mbappeom jednostavno nemamo tu sta tražit.

Nisam protiv Lukakua, svakako mislim da je Haaland bolja opcija ali nisam ni protiv Lukakua. Svakako sam misljenja da nam treba taj jedan špic koji se može 90 minuta fizički nositi sa defanzivcima, jednostavno treba nam mišića u napadu. Lukaku se smatra flopom za United i mnogi ce reći da je tada pokazao da nije za velike klubove Premiershipa, statistika kaže 42 gola u 96 utakmica, koliko smo puta imali u posljednjih 10-15 godina napadaca koji će dati 42 gola u 96 utakmica??
Što se tice visine obestecenje svi znamo da tržište nije realno već godinama, tako da zasto raspravljati o tome uopste.
Lukaku WILL agree to Chelsea return. Inter braced for bid. #cfc
Lukaku has been impressed by Chelsea’s determination to try to clinch a deal, and Tuchel's plans have also left Lukaku impressed and he is confident he could flourish under the German coach in much the same way he did under Antonio Conte at Inter.

{Telegraph}
To da je bio nešto ludo loš u Unitadu je mit koji se stvori na osnovu jedne loše utakmice zbog koje te sprdaju na internetu i onda kasnije svi ponavljaju kako je bio loš. Lukakua je bio sasvim solidan u Unitadu s obzirom da je United tad bio katastrofa, nije on kriv što niti ga se taktički znalo iskoristiti niti je imao suigrače s kojima bi igrao.

Lukaku je vrhunski trpač golova što nam upravo i treba, fizički izuzetno snažan a pritom i brz, jedino tehnički nije najbolji ali nije uopće toliko loš koliko se to istiće, i imamo dovoljno tehničara da igraju oko njega. Ako ga Tuchel bude znao uklopit, a siguran sam da hoće, bit će on vrhunsko pojačanje.

Haaland je bolji jer je mlađi, ali realno Lukaku je puno manji rizik
  • Autor
Zasto onda nismo istrpili Wernera koji je kidao u Bundesligi a dogovorili neki usmeni dogovor sa Dortmundom za sljedecu sezonu za Haalanda?
Zar je bilo pod moranjem dovesti novog napadaca?
Za razliku od proslog prelaznog roka s ovim nisam zadovoljan, nikako. Barem ne do sada.
Al kao za Halanda 7 godina mlađeg, boljom statistikom i koji je bolji all round igrač nudili 130 a za Lukakua idu na 110 hahaha koji debili.
Kažete, Lukaku samo nabija statistiku u bezvezenoj Seria A, a isto ne vrijedi za Bundesligu? Btw, Werner je imao vrlo sličnu statistiku kao i Haaland (gol više, ali par utakmica više), pa sad ne može pogodit ništa, toliko o Bundesligi...
Lukaku izvodi penale, 30-40% golova su mu penali. Werner i Haland su 2 različita tipa igrača i Haland se dokazao i u LŠ tako što je sa Borusijom koja je ispala u 1/4 finalu bio prvi strijelac kupa, a pretprošle drugi strijelac iza Lewandowskog.
  • Autor

Kažete, Lukaku samo nabija statistiku u bezvezenoj Seria A, a isto ne vrijedi za Bundesligu? Btw, Werner je imao vrlo sličnu statistiku kao i Haaland (gol više, ali par utakmica više), pa sad ne može pogodit ništa, toliko o Bundesligi...

Fabio Quagliarella je bio najbolji strijelac Serie A sa 35 i kusur godina, sezonu prije toga najbolji strijelac Icardi koji je u PSG pokazao o kakvom se igracu radi, Ciro Immobile takodjer sa 36 (TRISESET I SEST) golova, taj isti Ciro je pokusao i u Primeri kao i u Bundesligi i nije se proslavio...
Poenta nije ni ta Seria A toliko daleko od bezvezne Bundeslige.
Ali Lukaku vec ima finog iskustva u Engleskoj, bio je dobar cak i u levatskim ekipama kao sto su Everton i WBA.

Jasno je ko dan da smo svi vise zagrijani za Haalanda ali ocito je da ni Dortmund ni Haaland trenutno nisu posebno zagrijani za deal.

Ali daleko od toga da je Lukaku los kao sto ga predstavljate. Zabijao je i Lukaku redom i Juventusu, Napoliju, Milanu; Barseloni, Dortmundu, Cityu, Arsenalu, Liverpulu... ovo je replika na post BT14 kako Haland zabija velikim ekipama.
Ali 130 miliona jebo te ćaća

Pa jesu li oni normalni u pm.

Ej Lukaku 130 miliona.

I ta kurceva Marina, izradise je niko drugi do žabari.

Hajde 90 miliona i bilo bi ok, al 120-130 koliko se vec spominje je vec previse, i to interu koji se grca u dugovima.

Ali Lukaku vec ima finog iskustva u Engleskoj, bio je dobar cak i u levatskim ekipama kao sto su Everton i WBA.

Jasno je ko dan da smo svi vise zagrijani za Haalanda ali ocito je da ni Dortmund ni Haaland trenutno nisu posebno zagrijani za deal.

Ali daleko od toga da je Lukaku los kao sto ga predstavljate. Zabijao je i Lukaku redom i Juventusu, Napoliju, Milanu; Barseloni, Dortmundu, Cityu, Arsenalu, Liverpulu... ovo je replika na post BT14 kako Haland zabija velikim ekipama.

Prvo za Halanda, nismo nikad ponudili 150 miliona funti što je samo 40 miliona više od Lukakua i ionako planiramo prodati dosta igrača tako da bi bilo para i za štopera. Da spustimo cijenu i Zumi i Tamiju našli bi kupce, Barklija isto za 15 miliona možeš prodati.Stvar je što nikad nismo ni poslali tu "ludu" ponudu koja je samo 40 miliona više. Što se tiče Raiole bilo je govora da će mu Abramovič napisati ček od sebe.

Što se tiče Lukakuovih golova-Juventus samo penali, protiv Napolija se pokazao, da li je Milan velika ekipa trenutno? Ne bih se baš složio. Barseloni nikad nije zabio,Borusiji nikad,Sitiju od dolaska Pepa nikad.Jedina velika utakmica po kojoj je poznat u dresu Junajteda je protiv PSŽa.Boljeg igrača smo dobili u Kosti 2015.

Ma da se razumijemo, svi smo mi za Haalanda ali ocito je trenutno nemoguce ga dovesti. Prosto nevjerujem da je samo iznos u pitanju, ima tu mnogo vise u pozadini sto mi vjerovatno ne znamo. Plata bi takodjer mogla biti veliki problem, mozda cak i veci problem nego sami iznos. 

Ono sto je takodjer upitno je da li bi se Haaland uopste snasao u ligi koja je itekako jebena, zabijali su i drugi igraci po Bundeski pa su kurac bili kad su ovamo dosli. Mislim da je to prevelik novac za tako mladog igraca, plata koju sam vec spomenuo takodjer.. prevelika je cifra i za Lukakua svakako ali on je ve pokazao da moze igrati u Engleskoj pa ako nista nek trpa ovu sirotinju koji igraju bunkere 90 minuta, ionako sa tim ekipama imamo veci problem nego protiv top timova.

Slažem se s većinom onog što si reko, ali ne može se uprava opravdati upravo zbog te tajnosti u kojoj je rađeno. Mogli su poslati zvaničnu ponudu tako da znamo da nije do njih. A ne ovamo nam talijanska sirotinja iznuđuje 110 miliona i mi pristajemo.
  • Autor
Ja ne kazem da je Lukaku los napadac, naprotiv mislim da je u Top 7-8, ali ga ja ne 'mirisem' kao igraca i kazem da bi vise volio da smo pricekali s napadacem, a ovaj prelazni rok doveli top stopera i tog zadnjeg veznog.
Cinjenica jeste da ce nas pojacati big Rom, to niko ne spori ali da je moglo bolje i pametnije, jeste sigurno.
Sto se Dortmunda tice i Haalanda mislim da bi se to rijesilo da smo ga zavrsili prije Sanche, ovako dobili para od tog transfera i ne moraju sada da prodaju.

Što se tiče Lukakuovih golova-Juventus samo penali, protiv Napolija se pokazao, da li je Milan velika ekipa trenutno? Ne bih se baš složio. Barseloni nikad nije zabio,Borusiji nikad,Sitiju od dolaska Pepa nikad.Jedina velika utakmica po kojoj je poznat u dresu Junajteda je protiv PSŽa.Boljeg igrača smo dobili u Kosti 2015.

U sezoni odigraš par tih velikih utakmica, a veći dio utakmica je protiv "malih" ekipa. Neka on trpa Evertone, Southamptone, West Bromwiche, i to ti je već hrpa bodova više nego prošle sezone, protiv takvih smo i imali najviše problema, tako da ako je to što govoriš i istina (a treba uzet u ubzir da je blesavo reć da nije pokazao ništa protiv recimo Citya gdje mu je cijela ekipa bila podređena a ne samo on) nije ni neki pre velik problem, nama trebaju bodovi i golovi protiv malih i on će do donijet...
Dovedi Ingsa dobit ćeš golove protiv manjih ekipa.Na ovakav projekat u kojem forsiramo tehnički potkovane igrače i potenciramo lijep fudbal da se dovede za 100 miliona lik koji ne zna primit lopte.
Nema se smisla više raspravljati ako ćemo uspoređivati Ingsa i Lukakua... vrijeme će pokazati kakav će bit Lukaku...

Nevjerovatno da u evo u modernom nogometu igrac koji ne zna ustopati loptu sa 25-6 godina kosta 130 miliona eura. Nenormalno.

Nasi izgleda nikad nauciti. Svako ko zrno pojma o fudbalu ima znao je da ce Lukaku razvaljivati u sporoj talijanskoj ligi. Cista logika. To ne znaci da je postao svjetska klasa odjednom. I dalje je to isti onaj Lukaku koji se saplitao preko lopte, koji je gubio svaki drugi pas u noge, koji iako fizicki korpulentan izuzetno lose igra u skoku i koji je nakon toliko godina u Engleskoj otisao kao nedorastao najvecim klubovima te lige. 
Pa kad su vec odlucili vracati bivse iigrace, sto nisu ponudili 150 miliona za Salaha? Ili 200 za De Bruynea? Takve treba vracati.

Samo mi je zao sto nismo pokusali dovesti Kanea, trebali smo ponuditi Abrahama plus 120 miliona, vjerujem da bi dali pregovarati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.