Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Izgleda ozbiljna prica oko Hakimija. Borimo se zajedno sa PSGom. Cijena od 60 do 80 miliona. Moguce da uključimo neke igrace u transfer, spominju se Emerson i Christensen. Za cijenu prenosi Fabrizio a za trampu koja ukljucuje igrace Di Marzio.
  • Autor
Nema logike prica Di Marzia o trampi jer Inter upravo i prodaje jer im fali para. Logicno da ce uzeti sto vise miliona za njega.

Kako bih ja:

Na golu ne bih ništa mijenjao. Imamo dovoljno dobre opcije. Ima boljih golmana od naših, ali se ne isplati davati 100 miliona za nekog ko će odbraniti 5 šuteva više na 60 utakmica.

U odbrani treba jedan štoper i to ne za prvu postavu, nego za rotaciju. To čak ne moramo ni kupovati. Barem se ja još uvijek nadam da Tomori neće otići, a ako ne on imaju ti Ampadu i Guehi koji su valjda dovoljno zreli da budu neka šesta opcija.

U veznom redu treba još jedan igrač. Nije nam toliko potrebna najviša klasa veznjaka, koliko nam je potreban neki drugačiji tip. I tu sam veliki optimista i nadam se da može Loftus-Cheek to da bude. Možda nije igrač za manje klubove. Puno mi je bolji bio i kod nas i u reprezentaciji nego u Palaceu, a posebno Fulhamu.

U napadu nažalost moramo da se isprsimo i potrošimo preko 100 miliona kako bismo doveli igrača koji će dati ne samo više od 6 golova, nego više od 16 golova.

To je što se tiče kupovina, a što se tiče prodaja ima onaj spisak koji smo nabrajali milion puta Emerson, Batshuayi itd.

U tom odnosu prodaja-kupovina treba voditi računa da ne izgubimo tu svoju dubinu u sastavu, ne možemo prodati i Emersona i Alonsa a ne dovesti ni jednog igrača koji može pokriti tu poziciju wing beka, meni lično je Emerson ok igrač za rotaciju. Štopersku liniju moramo osvježit, jer veliko je pitanje kakvi ce se sljedece sezone pojaviti Rüdiger, Azpi i ostali. Na mjestu veznih igrača imaš Jorginha, Kantea i Kovacica, i tu ima mjesta još za nekog ako se ne misli davati velika minutaža Gilmouru, tu bi doveo jednog igrača koji nije sličan nikome od tog trojca Jorginho, Kante, Kova, igrača koji će nam pomoći u tim malim utakmicama koji će otključati protivničku odbranu. Ako se ukaže prilika da se dovede špic svjetske klase to treba bez dileme prihvatiti jer prosto treba nam napadač sa 20+ golova u sezoni.
Da bi napali titulu treba nam malo veci kvalitet na klupi. Citi moze da izrotira 7 8 igraca i bez da istrpi kvalitet. Treba nam stoper svakako, taj centralni jer je evidentno da Tijago Silva ne moze vise od 35 tekmi da odigra. I to bas klasicni centralni koji je igrao u tom sistemu sa 3. U vezi bih isao sa malo vecim kvalitetom od Zorzinja, pre svega neko ko je opasniji po gol i koji je u stanju bar 5+ asista da ima, tu bih birao malo okretnijeg igraca dobrog prijema i jakog na nogama koji nije sklon kiksevima. Spic naravno. I zamena na levom boku. Sve to da bi napali titulu je 250 300 milki.
https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1402621238133018625

Mogao bi Livra na pozajmicu u Vilu, ili neka sitna prodaja s otkupnom klauzulom. Elmohamadiju je ugovor istekao, ostali su samo na Metiju Kesu.
Teri je tamo, verujem da bi dobio pristojan broj utakmica.
Koliko god je zanimljivo pratiti ljetni transfer rok toliko je zamorno. Toliko glasina, vijesti, kako tacnih tako i netacnih. Tacno bih volio da se moze kako prebaciti na sami kraj roka, da vidimo gdje smo i sta smo haha.

Nadam se da ce ovaj biti uspjesan i bolji od proslog, koji je takodjer odlican bio, da cemo dovesti glavne mete Haalanda, Hakimija, Ricea. Cisto sumnjam da ih mozemo sve dovesti, ali vidjet cemo sta kaze cika Roman. Biti ce pozeljno da se rijesimo i nekih igraca koji su visak (Emerson/Alonso, Zappacosta, Batshuayi, RLC, Barkley, Drinkwater...) Vjerujem da ce tu biti i nekih iznenađenja i nenadanih odlazaka, npr Zouma, Ziyech, pa mozda i CHO.

Samo se nadam da nece biti panicne kupovine i nekih lijevih imena, takvi nam ne trebaju, samo provjereni kvalitet ili ništa.

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1402621238133018625

Mogao bi Livra na pozajmicu u Vilu, ili neka sitna prodaja s otkupnom klauzulom. Elmohamadiju je ugovor istekao, ostali su samo na Metiju Kesu.
Teri je tamo, verujem da bi dobio pristojan broj utakmica.

Smith mijenja samo kad se neko povrijedi.
diablo je rodjen na pogresnom mjestu (kao uostalom i mnogo ljudi na brdovitom Balkanu). On je klasicni Englez sa ulica Londona zarobljen u tijelu Sarajlije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.