Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Trebaju nam 2-3 igrača, prodaćemo Barkleya,Tammya,Bakayoka,Alonsa i još neke. Biće dovoljno para za Haalnda i Rice.

Sumnjam da ćemo ići za polovnjake i Tuchel i svi u klubu su svjesni da nama treba samo svjetska klasa. Dobrih igrača imamo na pretek.

https://twitter.com/siphillipssport/status/1400185809890861060?s=19

Idemo ga uzet pa da padne liga
Ako se Real odluci za Kejna imamo sanse za Halanda. Prosto ne mozemo da pariramo a i suludo je davati za igraca 150milki. Ni Andre Silva nije losa opcija, na meti je Sitija.
Kakav Real ljudi spali na prosjački štap, a imaju i Benzemu.Što su bili glavni akteri u kreiranju Super Lige. Pep hoće Kanea,PSG ima Mbappea i Neymara, jedina konkurencija United.
Ono sto je fantastično je to da je nama neophodan jedino klasičan napadač, te da se možemo maksimalno ispružiti za Halanda jer sve ostale pozicije mozemo popuniti iz svojih redova. Taj sesti štoper moze biti jedan od dvojca Guei/Ampadu, Azpi i Cho da pomazu na desnom beku kad zatreba.
Naravno ako postoje mogućnosti da se dovede još igraca, to treba iskoristiti maksimalno.
https://twitter.com/siphillipssport/status/1400815187293315078?s=19

Ne bih baš rekao jednako,istina koštao nas je nekih bodova, ali ni blizu koliko izostanak pravog napadača.U romanovoj eri najmanje postignutih pogodaka u ligi.
Neko je provalio vest da je Juve spreman da proda Demirala za 40ak miliona.
Pitanje je samo da li vredi rizikovati. Ono sto je prikazivao pre povrede bilo je vrhunski.

https://twitter.com/JanAageFjortoft/status/1401915539056955397

Ovo će biti kao sa Havertzom, razvući će se do septembra. Od 1 do 10, dajem jednu 7 u nadi da će se ostvariti ovaj transfer.

Btw spominje se da bismo mogli uključiti Abrahama u ovaj transfer.

Atletik piše da Haland jeste primarna meta naših ali da se ne zeli uci u licitaciju sa Sitijem.
Ako Siti krene po Kejna, stupa se u akciju.
Cena jeste velika ali trazi se nacin da se to resi. Abraham i Odoi su nasi mamci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.