25. maj 2021.5 god. Autor comment_315596 Auuu Marco, neostvarena zelja vec dugi niz godina. Neka trampa Jorginho za Verratija ili, ako je vec Inter i problemu i mora prodavati pokusati uzeti Barellu. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315610 Box to boxa imamo 2. Sem ako nece da menja koncepcijski da Kantea ogranici cisto na CMD a da Kovi da drugaciju ulogu. Generalno Box to box su najkomoletniji veznjaci trce ko navijeni i dobri su i napred i nazad i jako ih je tesko naci. Ali nam svakako fali svezine u veznom redu a da igra ne trpi. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315618 Vjerujem da je novinarska patka, ali ovo kad bi se desilo, odmah Tuchel out. https://twitter.com/SkySportsNews/status/1397158778001403907?s=20 Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315620 Jedno je šta on želi a drugo šta mi želimo. Vjerujem da Tuchel i uprava nisu toliko glupi da ga vraćaju. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315621 KAKAV WILLIAN KURČEV BA Camavinga u PSG-u izgleda, neće da produži ugovor. Dakle Veratti bi mogao napustiti PSG Dobar je Marco ali ne znam i on je opcija na par sezona, plus znaju ga povrede jebavati. Iako mi je igračina kad ga gledam vagam nekako taj transfer... Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315628 Vjerujem da je novinarska patka, ali ovo kad bi se desilo, odmah Tuchel out. https://twitter.com/SkySportsNews/status/1397158778001403907?s=20 Na Stamford Bridgeu može biti samo onaj što sakuplja lopte. Eventualno maskota. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315629 Debilian se zeli vratiti izgleda da je to, ali nema sanse da ga mi zelimo jer je to propala vucibatina. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315631 Pogledati gol Diega Coste protiv WBA u pobjedi od 1-0, to nam treba, nije nas išlo i onda Costa izmisli gol, igrač kojem ne treba presavršen pass ili presavršena prilika da bi dao gol. Takav igrač fali trenutnom rosteru.. Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315688 Kakva su ovo nabrijavanja na tviteru oko Lukakua, ja ga licno ne mirisem kao igraca tako da me interesuje u cemu je fora oko Lukakua da li je postao mega igrac u Interu ili se uklopio u slabijoj ligi od Engleske? Prijavi
26. maj 2021.5 god. Autor comment_315691 Pomalo od svega, sigurno je kvalitetniji igrac negoto je bio kod nas, sazrio je kao igrac. Medjutim u toj Serie A je i Ciro Imobile bio najbolji strijelac, tako da ima tu mnogo jos uvijek upitnika. Takodjer ga ni ja ne mirisem kao igraca Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315697 Prica se o eventualnom pojačanju u veznom redu, licitiraju imena a zaboravlja je jedno - Dzejms Vord Praus. I pas i tehnika, i trčanje i prekidi. Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315702 O njemu imam slično mišljenje kao i o Součeku. Majstor svog zanata, ali nisam siguran koliki bi doprinos imao u jačem klubu. A šteta bi ga bila držati na klupi. Prijavi
26. maj 2021.5 god. comment_315710 Kakva su ovo nabrijavanja na tviteru oko Lukakua, ja ga licno ne mirisem kao igraca tako da me interesuje u cemu je fora oko Lukakua da li je postao mega igrac u Interu ili se uklopio u slabijoj ligi od Engleske? Inter hoće da ga proda, naravno da će se prvo povezati sa nama... Prica se o eventualnom pojačanju u veznom redu, licitiraju imena a zaboravlja je jedno - Dzejms Vord Praus. I pas i tehnika, i trčanje i prekidi. Upravo zato što njega mediji baš ne forsiraju, jako se malo priča o njemu a meni lično je igračina Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315727 Ward Prowse je pravi igrac, ali ja to nisam nigdje vidio. Od koga je vijest Whisper? Koliko vidim, Lukaku, Sancho i Rice (kojem imaju dvije zamjene, ali o njima neki drugi put). O Kaneu je Tuchel lijepo pricao, kao svaki tim bi ga volio imati, ali ima dug ugovor i tudji je igrac :D Tammy, Kepa, CHO, Barkley i RLC kao mogu ici po Kevinu Palmeru. Vjerujem da samo Tammyu, Kepi i Rossu traze klubove, za ovu drugu dvojicu tesko, ali eto. Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315734 Odoia ce pokupiti Bajern, nekoliko prelaznih rokova su ga hteli. Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315736 E čuj hoće da prodaju CHO-a, to bi bilo iznenađenje veliko. Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315741 E čuj hoće da prodaju CHO-a, to bi bilo iznenađenje veliko. Kao sto rekoh nema tu neke istine. Nizaar Kinsella kaze CHO ostaje i da je suplja prica sa povezivanjem njega i Dortmunda. Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315750 Mirisem Veratia opasno, lego bi nam samo tako najbolji veznjak na svijetu. Lukakua ne gotivim nikako i ne bih volio da ga kupimo. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316057 Eh sada treba iskoristiti ovu titulu da namamimo kvalitetna pojačanja.. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316069 Tačno tako a sa par dobrih pojačanja možemo biti još jači. Stoper jedan u slučaju odlaska Tomoria se mora dovesti i to dobar. Neki od mojih prijedloga su: Ben White iz Brightona, ko je gledao vidio je o kakvom je igraču riječ, odličan je bio i čitave prošle sezone u Leedsu pod Bielsom. Treba iskoristiti što još nije u repki jer to utiče na cijenu, uvršten je na onaj prvobitni spisak od 33 igrača ali mislim da će otpasti. Alessandro Bastoni iz Intera, odmah je veliki plus što je Italijan i što je igrao pod Konteom i bio odličan, također treba iskoristiti priliku i situaciju u Interu, treba im para, spremni su prodati svakoga. Također kad je Inter u pitanju tu je uvijek naravno i Milan Skriniar Ima tu i igrača o kojima se već pričalo kao što su Jose Maria Gimenez i Kounde iz Seville Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316087 Bastoni je bas veliki talenat, visok, ljevak i jos ima iskustva kada su trojica pozadi u pitanju. Spominje se bas City kao jedan od glavnih kandidata da ga dovedu. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316102 Ben White i Kane, ja zadovoljan. Gimenez reko da neće nigdje, Sancho ne znam gdje bi ga imamo viška igrača.Declan ako dođe neko mora ići Jorginho ili Kova. Tammy i Giroud ako odu treba tražiti drugog napadača možda Ings il takav neko. Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316129 Bastoni je bas veliki talenat, visok, ljevak i jos ima iskustva kada su trojica pozadi u pitanju. Spominje se bas City kao jedan od glavnih kandidata da ga dovedu. Koji će kurac City-u, pa četiri stopera lik ima, ne zna koga da stavi jbtDa nije bilo priče za United jedino, oni se povezuju sa svakim stoperom budući da imaju one bogalje Bailye i Lindelofe Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.