Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Autor
Auuu Marco, neostvarena zelja vec dugi niz godina.
Neka trampa Jorginho za Verratija ili, ako je vec Inter i problemu i mora prodavati pokusati uzeti Barellu.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Box to boxa imamo 2. Sem ako nece da menja koncepcijski da Kantea ogranici cisto na CMD a da Kovi da drugaciju ulogu. Generalno Box to box su najkomoletniji veznjaci trce ko navijeni i dobri su i napred i nazad i jako ih je tesko naci. Ali nam svakako fali svezine u veznom redu a da igra ne trpi.

Vjerujem da je novinarska patka, ali ovo kad bi se desilo, odmah Tuchel out.

https://twitter.com/SkySportsNews/status/1397158778001403907?s=20

Pogledati gol Diega Coste protiv WBA u pobjedi od 1-0, to nam treba, nije nas išlo i onda Costa izmisli gol, igrač kojem ne treba presavršen pass ili presavršena prilika da bi dao gol. Takav igrač fali trenutnom rosteru..

Kakva su ovo nabrijavanja na tviteru oko Lukakua, ja ga licno ne mirisem kao igraca tako da me interesuje u cemu je fora oko Lukakua da li je postao mega igrac u Interu ili se uklopio u slabijoj ligi od Engleske? 

• Autor
Pomalo od svega, sigurno je kvalitetniji igrac negoto je bio kod nas, sazrio je kao igrac. Medjutim u toj Serie A je i Ciro Imobile bio najbolji strijelac, tako da ima tu mnogo jos uvijek upitnika.
Takodjer ga ni ja ne mirisem kao igraca

Kakva su ovo nabrijavanja na tviteru oko Lukakua, ja ga licno ne mirisem kao igraca tako da me interesuje u cemu je fora oko Lukakua da li je postao mega igrac u Interu ili se uklopio u slabijoj ligi od Engleske? 

Inter hoće da ga proda, naravno da će se prvo povezati sa nama...

Prica se o eventualnom pojačanju u veznom redu, licitiraju imena a zaboravlja je jedno - Dzejms Vord Praus.
I pas i tehnika, i trčanje i prekidi.

Upravo zato što njega mediji baš ne forsiraju, jako se malo priča o njemu a meni lično je igračina

Ward Prowse je pravi igrac, ali ja to nisam nigdje vidio. Od koga je vijest Whisper?

Koliko vidim, Lukaku, Sancho i Rice (kojem imaju dvije zamjene, ali o njima neki drugi put). O Kaneu je Tuchel lijepo pricao, kao svaki tim bi ga volio imati, ali ima dug ugovor i tudji je igrac :D

Tammy, Kepa, CHO, Barkley i RLC kao mogu ici po Kevinu Palmeru. Vjerujem da samo Tammyu, Kepi i Rossu traze klubove, za ovu drugu dvojicu tesko, ali eto.

Mirisem Veratia opasno, lego bi nam samo tako najbolji veznjak na svijetu. Lukakua ne gotivim nikako i ne bih volio da ga kupimo.

Tačno tako a sa par dobrih pojačanja možemo biti još jači.

Stoper jedan u slučaju odlaska Tomoria se mora dovesti i to dobar.

Neki od mojih prijedloga su:

Ben White iz Brightona, ko je gledao vidio je o kakvom je igraču riječ, odličan je bio i čitave prošle sezone u Leedsu pod Bielsom. Treba iskoristiti što još nije u repki jer to utiče na cijenu, uvršten je na onaj prvobitni spisak od 33 igrača ali mislim da će otpasti.

Alessandro Bastoni iz Intera, odmah je veliki plus što je Italijan i što je igrao pod Konteom i bio odličan, također treba iskoristiti priliku i situaciju u Interu, treba im para, spremni su prodati svakoga. Također kad je Inter u pitanju tu je uvijek naravno i Milan Skriniar

Ima tu i igrača o kojima se već pričalo kao što su Jose Maria Gimenez i Kounde iz Seville

Bastoni je bas veliki talenat, visok, ljevak i jos ima iskustva kada su trojica pozadi u pitanju. Spominje se bas City kao jedan od glavnih kandidata da ga dovedu.
Ben White i Kane, ja zadovoljan. Gimenez reko da neće nigdje, Sancho ne znam gdje bi ga imamo viška igrača.Declan ako dođe neko mora ići Jorginho ili Kova. Tammy i Giroud ako odu treba tražiti drugog napadača možda Ings il takav neko.

Bastoni je bas veliki talenat, visok, ljevak i jos ima iskustva kada su trojica pozadi u pitanju. Spominje se bas City kao jedan od glavnih kandidata da ga dovedu.

Koji će kurac City-u, pa četiri stopera lik ima, ne zna koga da stavi jbt

Da nije bilo priče za United jedino, oni se povezuju sa svakim stoperom budući da imaju one bogalje Bailye i Lindelofe

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.