29. juli 2021.5 god. comment_317495 Kad pogledaš najuspješnije igrače u historiji PL na toj poziciji svi su bili kao od brda odvaljeni. Terry, Ferdinand, Vidić, Adams, Stam, Van Dijk, Kompany, Campbell itd. Najuspješniji niski štoperi su uglavnom igrali u drugim ligama (Puyol, Cannavaro). Ali i Azpilicueta je iste te visine pa je igrao tog desnog sa 3 nazad. Prijavi
29. juli 2021.5 god. comment_317496 Vjerovatno sam neupucen, al zar nije malo zajebano biti stoper sa 1.78 u EPL? Ima visok skok, nije problem. Dosta uspjesnih zracnih duela. Sto se tice cijene, i dalje je 30 mil eura plus Zouma. Ovo sto sad izlazi su gluposti. Prijavi
29. juli 2021.5 god. comment_317497 Šta fali cijeni? Ima tek 22 godine, jedan od najperspektivnijih mladih stopera La lige, moderan igrač koji je odličan s loptom u nogama kakav nam upravo i treba. Da je Englez košta bi duplo više, ako ne i troduplo... Prijavi
29. juli 2021.5 god. comment_317498 Sevilla zeli 45m u paketu sa Zoumom. Mi nudimo 35m u ovom momentu. Zouma ima ponudu od West Hama i vjerovatno preferira ostanak u Londonu. Ako ipak ne uspijemo ubaciti Zoumu u ovaj paket, na njegovo mjesto bi dosao Emerson. Pitaju li se ovi igraci nesto, kad ih ovako nude svakom klubu skoro haha. Prijavi
29. juli 2021.5 god. comment_317504 Pa koliko ti debili spanski cijene tog igraca? Cuj Zouma i 45 miliona. Fudbal je bas u kurac otisao. Pa ovo je za mene cista zamjena, skoro da oni nama dodju tu neke dodatne pare jer je Zouma mnogo dokazaniji igrac. Prijavi
29. juli 2021.5 god. comment_317508 Ma gotovo je to, ide 30 mil eura i Zouma, sada se gluposti pricaju, tj. "stare" price Seville kakve su cijene zahtjevali. Prijavi
29. juli 2021.5 god. comment_317509 A new striker will ‘certainly arrive’ at #Chelsea this summer. Erling Haaland is not a ‘mission impossible’ but a deal remains tough. He remains the club’s main summer goal. [via @angelomangiante] Neko ce doci uglavnom, makar to bio Ings 😠Prijavi
31. juli 2021.5 god. comment_317516 Ne sjecam se kad smo imali pasivniji i dosadniji ljetni prelazni rok nego ove godine. Apsolutno same spekulacije i nikakvih konkretnih vijesti. Prijavi
31. juli 2021.5 god. comment_317518 Ne sjecam se kad smo imali pasivniji i dosadniji ljetni prelazni rok nego ove godine. Apsolutno same spekulacije i nikakvih konkretnih vijesti. Iako ce sad Diablo reci da to nije istina, te da para ima ko pleve, nama prelazni rok apsolutno zavisi od Halanda, tj napadaca. Tek kad to prodje i taj izdatak se ukalkulise onda ce se mozda nasi i aktivnije ukljuciti u kupovinu igraca. Do tad guramo da prodamo sve sto mozemo, ili trampimo. Prijavi
2. august 2021.5 god. comment_317555 https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1422210615045722118?s=19 Tammy na steroidima i jos cemo ga preplatit. Prijavi
2. august 2021.5 god. comment_317556 Za razliku od Haalanda, on je rekao da ostaje u Interu, ne znam odakle sad ovo i cemu se nadaju. Prijavi
2. august 2021.5 god. comment_317557 Ovo radimo kako bismo spustili cijenu za Haalanda. Poručujemo im kako imamo druge opcije i da nam ne zavisi život od Erlinga. Prijavi
2. august 2021.5 god. comment_317560 Dobro smo poceli sa transferima, prodajemo omladino a propalice i dalje drzimo u klubu Prijavi
2. august 2021.5 god. comment_317562 Ovo radimo kako bismo spustili cijenu za Haalanda. Poručujemo im kako imamo druge opcije i da nam ne zavisi život od Erlinga. A Borussia to gleda i u fazonu "ok". Prijavi
2. august 2021.5 god. comment_317564 Ma nema od Halanda ništa. Moralo se djelovati brzo da se ostavi vremena Borusiji da nađe zamjenu. Prijavi
2. august 2021.5 god. comment_317565 Ma nema od Halanda ništa. Moralo se djelovati brzo da se ostavi vremena Borusiji da nađe zamjenu. Zamena je stigla vec. Malen iz PSVa, takodje Rajolin mali. Prijavi
2. august 2021.5 god. comment_317566 Zamena je stigla vec. Malen iz PSVa, takodje Rajolin mali. Zamjena za Sancha, vidjet ce se sve opet. Nema šanse da se isčupa Haaland jer naši samo palamude. Prijavi
2. august 2021.5 god. comment_317567 Inter odbio ponudu od 100m plus Alonso za Lukakua. Panicna kupovina incoming. Bolje da smo im poslali samo 100m, možda bi prihvatili. Možda je ovo dio plana, dati do znanja Dortmundu da bi mogli ispušit dobre pare za Halanda i da nam nije jedina opcija. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317570 I ja mislim da je Lukaku samo da kazu, ej izgubit cete pare ako ne pristanete na 130 mil funti. Pristat ce na kraju Dortmund, znaju u Chelseaju sta rade. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317571 Posto se spominjao Moriba, u sukobu je s upravom Barselone oko novog ugovora, sklonjen je iz A i B timova, a trenutni mu istice naredne godine. Talentovan decko, dobar s loptom, treba iskoristti situaciju i uzeti ga jeftino. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317576 I ja mislim da je Lukaku samo da kazu, ej izgubit cete pare ako ne pristanete na 130 mil funti. Pristat ce na kraju Dortmund, znaju u Chelseaju sta rade. kad su izvalili za haverca 60 miliona, neka i za halanda onda daju 150 Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317577 Pa s obzirom da kad smo god kupili napadaca za ogromne pare dobili smo cirkus. Ne vidim potrebu za ovim silnim navaljivanjem, pogotovo ako nisu skroz odlucni pa da na kraju ostanes bez icega. Ako su odlucni nekada daju koliko traze i onako nisu iz mog dzepa. Prijavi
3. august 2021.5 god. Autor comment_317579 Posto se spominjao Moriba, u sukobu je s upravom Barselone oko novog ugovora, sklonjen je iz A i B timova, a trenutni mu istice naredne godine. Talentovan decko, dobar s loptom, treba iskoristti situaciju i uzeti ga jeftino. Dobar malac, lici na Pogba s mozgom ili ti ga u reprezentaciji Francuske. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.