Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Te sezone smo završili 10. , ima mnogih igrača koji su se proslavili protiv nas te srzone. Bolju odbranu Francuzi imali u Drugom svjetskom ratu.

Ajmooo Lukaku :D

Sta ja znam, ali mislim da ce Lukaku biti itekako dobar. Ono sto je takodjer veoma vazno naglasiti je cinjenica da Lukaku jos ni jednom do sad nije igrao u nekoj napadacki orjentisanoj ekipi. WBA, Everton, United i sad Inter, uvijek ekipe koje su igrala na neki kontra napad sistem, taj neki progresivni fudbal u kojem uglavnom tvoja ekipa dominira, barem vecinu vremena.

Vidjet cemo ali mislim da ce Lukaku biti pun pogodak.

Ajmooo Lukaku :D

Sta ja znam, ali mislim da ce Lukaku biti itekako dobar. Ono sto je takodjer veoma vazno naglasiti je cinjenica da Lukaku jos ni jednom do sad nije igrao u nekoj napadacki orjentisanoj ekipi. WBA, Everton, United i sad Inter, uvijek ekipe koje su igrala na neki kontra napad sistem, taj neki progresivni fudbal u kojem uglavnom tvoja ekipa dominira, barem vecinu vremena.

Vidjet cemo ali mislim da ce Lukaku biti pun pogodak.

Reko Tuhel da mu zbog odlaska Zirua treba napadac koji zna da igra ledjima ka golu i moze da donese direktniji pristup igri.

Kupimo lepo Weghorsta, dao covek 53 gola na 100 meceva u Bl, resetao i u Holandiji, skace ko Ronaldo, jak u duelu... Kostao bi 30 miliona + Broja na zajam i taj problem resen. :D
  • Autor

Reko Tuhel da mu zbog odlaska Zirua treba napadac koji zna da igra ledjima ka golu i moze da donese direktniji pristup igri.

Kupimo lepo Weghorsta, dao covek 53 gola na 100 meceva u Bl, resetao i u Holandiji, skace ko Ronaldo, jak u duelu... Kostao bi 30 miliona + Broja na zajam i taj problem resen. :D

... ili bilo kojeg napadaca Burnleya
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1423340395811966977?s=19

Ako imaju i malo mozga odustat ce od Lukakua i dovest Messija. Free igrač, a neće mu izać plata 100 miliona za 3 godine sigurno..
Ma kakav messi. Mislim svaka cast al poremetit ce nam ekipu. Imamo igrace mlade, koji ce napredovat jos, dominirat narednih par godina. Messi ak dodje sve bi se vrtilo oko njega

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1423340395811966977?s=19

Ako imaju i malo mozga odustat ce od Lukakua i dovest Messija. Free igrač, a neće mu izać plata 100 miliona za 3 godine sigurno..

Oceee, oceeee :D

U medjuvremenu
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1423332981746327553

Mislim da nema problema na relaciji Mesi - Barselona, vec da zbog prekoracenja salary cap-a klub ne zna kako da njegov masivan ugovor provuce kroz knjige.
Oficijelna stranica Barselone napisala da se rastaju. Valjda su iscrpili sve opcije, ne bi objavili ako su pregovori jos uvijek u toku. Jedino da se Messi sažali i da spusti platu na 200 hiljada i tad je pitanje kako bi se snašli budući da je Grizman na 800 hiljada.

Oficijelna stranica Barselone napisala da se rastaju. Valjda su iscrpili sve opcije, ne bi objavili ako su pregovori jos uvijek u toku. Jedino da se Messi sažali i da spusti platu na 200 hiljada i tad je pitanje kako bi se snašli budući da je Grizman na 800 hiljada.

Rekoh ja, pravila pravila :D

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1423341111402246151
@Matt_Law_DT on London is Blue Podcast: "Chelsea didn't get encouragement from Dortmund on Haaland. The message didn't change. Dortmund insisted they won't sell Haaland. Chelsea went back to Lukaku as they weren't ready to waste another window chasing Haaland"

Kako ste zadovoljni prijelaznim rokom? Izgleda da smo na pragu potpisivanja Lukakua i Koundea. Očekujete li još nekoga? Priča se o nekom momku iz Monaca čini mi se Tchouaméni, iskreno pojma nemam o njemu. 

Ako dovedemo tu dvojicu i Koundea ispadne pogodak (nisam ga puno gledao, ali čini mi se da bi moga bit dobar) bit će to dobar prijelazni rok. Upravo te dvije pozicije su nam po meni i najkritičnije. Ovo se ostalo smo dobro pokriveni, eventualno još neki backup veznjak, ali nije nužno imamo dovoljno igrača za još jednu sezonu izgurat pogotovo ako konačno bude nešto od RLC-a...
Mislim da smo ohladili za Koundea barem trenutno nema nikakvih novih vijesti. Sevilja traži 68 miliona funti, a to je previše za naše.
Za tog Tchouamenija bilo nesto malo na početku, trenutno se ništa ne piše za njega.

Ma zadovoljan bi bio samo da ne gledam Wernera ko prvog napadača, a Kounde bi isto bio dobro pojačanje. Jebiga šteta za Halanda, al jbg kad nema dobrih opcija na tržištu trenutno. Isto ko da se polako gubi ta klasična 9ka sve manje i manje ih ima.

Uređeno , autor izmjene: BT14

Lukaku ne treba da se prilagodjava na PL sto jeste velika prednost. Falio nam je spic koji zna da primi igru na sebe i koji uspesno zna da prosledi loptu i to umnogime olaksava igru i tempo napada sto ranije nismo imali.
Jedino u sta ja sumnjam kod njega su godine. Tj ovih 28 su mi sumnjive.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.