3. august 2021.5 god. comment_317580 Moriba se odavno spominje, bogalji u barci hoce da mu smanje i onih 15- 20k sedmicno, i on normalno odbija. Mi i City smo glavni u toj utrci, ali moze se sacekati i do januara. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317582 https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1422618542881615881?s=19 Nek se čuvaju odbrane Brentforda,Njukasla i Norviča.. kakva greška Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317583 Svaka cast Dortmundu na gluposti. Tolike pare nisu pokupili, svasta. Nemam ja nista protiv Lukakua, dosta je napredovao u zadnjih nekoliko sezona. Welcome od mene ako se uspiju dogovoriti. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317585 Zar je Inter u takvim financijskim problemima da im trebaju toliki novci da bi se oporavili. U cemu je problem? U kakvim li je tek Barcelona. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317586 Nemojte ljudi pretjerivati pa sad ispada da je Lukaku neki levat. Lukaku je vrhunski igrac, zaista je dosta napredovao a sama cinjenica kakve napadace imamo on ce biti instant pojacanje. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317587 Ma mislim da ce se i Werner rasteretiti pritiska Lukakuovim dolaskom. Mijenjali su i neka pravila u vezi VARa, milimetarske odluke idu u korist napadaca, prosle sezone je imao tonu takvih situacija. Ima da zakuca 20+ ove sezone. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317588 Lukaku je vrh, u top 5 napadača svijeta trenutno. Ne znam kako neko može bit protiv njegova dolaska... Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317589 Puno slabiji kriteriji i malo iskustva i par savjeta od Anrija i on je kao svjetska klasa.Zabio 10 golova iz penala i par golova protiv Crotonea i benventa.. Nikad on neće znati primiti loptu protiv vrhunskih štopera, al biće upgrade jer gore od Vernera ne može. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317590 Ma ovak je bio lukaku klasa kad je u United dolazio pa ne zadrza se dugo. Jeste on sad iskusniji igrac al ja mislim da ova talijanska liga zamaze oci malo Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317591 100 jebenih miliona za Lukakua Daj tog Halanda pa makar i 200 dali Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317593 Chelsea are preparing a new bid to sign Romelu Lukaku. Proposal expected around €120/130m after opening bid turned down by Inter [€100m + Marcos Alonso involved in the deal]. #CFC Chelsea are also offering Lukaku a long term contract for €12m net per season as salary. @fabrizio Romelu Lukaku is open to leaving Inter Milan and returning to #Chelsea. The will of Lukaku makes the difference in the negotiations as Inter will not hold him back if he wants to leave. [via @DiMarzio] Zakuhava se. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317594 100 jebenih miliona za Lukakua Daj tog Halanda pa makar i 200 dali Isto razmisljamo, cuj 100-120 miliona za Lukakua... Prijavi
3. august 2021.5 god. Autor comment_317595 Koje sranje ako damo i 80 milki za Big Roma. Daj Kanea ili Haalanda sta kosta da kosta Nismo mogli trpiti Wernerov prijem lopte sta ce tek biti s Lukakuom. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317596 Ja nemam ništa protiv Lukakua, žao mi je bilo što smo ga prodali, želio sam svakog ljeta da ga vratimo, želim to i sada. Ali za ove pare ga nikad ne bih doveo. Za pare ja ne trebam da se brinem, ne dajem svoje i nema finansijskog fair playa, ali mi nije jasno zašto dajemo preko 100 miliona i još igrača za Lukakua, a nećemo da damo 150 miliona za Haalanda. Erling je i mlađi i bolji i marketinški isplativiji i donosi nam baš ono što nam treba. Nama treba napadač kojem je osnovni kvalitet davanje golova i u tome je on u top 3 na svijetu. Lukaku je još jedan od napadača koji dosta toga radi za tim, pa još na to stigne i zabiti koji gol više od ostalih. Ima kod nas ko raditi za ekipu, treba nam neko ko će koristiti šanse. Razumijem i Inter zašto traže ovolike pare. Oni su ga doveli za nekih 75 miliona (navodno još nisu sve isplatili) i odigrao je dvije odlične sezone i prema tome cijena mu je porasla. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317597 Ili su ovi iz Borussie toliko glupi da ne uzmu duple pare sada u odnosu na sljedecu godinu ili nas je sam Haland odbio. Vjerujem da je bio prva meta i da su nasi pokusali dogovorit, medjutim nista od toga. Kane ne mozemo dovesti ni 200 milki da ponudimo, to se zna. Lukaku je ipak odlican golgeter koji ce nam, nadam se pomoci u sljedecim sezonama. Ja mu zamjerim neke izgovorene recenice, nakon potpisa za junajted, ali ok, ako bude zabijao golove, to cu lahko zaboravit. I da, previse je to para, ali danas je normalno da se igraci preplacuju, da se baca lova bezveze. Nazalost takva su vremena, mi smo prosle godine dali preko 200 miliona za one igrace, a realno nije trebalo 100 dati. Prijavi
3. august 2021.5 god. comment_317598 Polahko... Jos nista nije gotovo, Haaland je prva meta, nije on ni problem, on bi volio doci, problem je Dortmund koji pokusava biti tezak, ali sada ce pristati, jer vide da idu pare u drugi klub, a njih ce jebati svi iduce sezone. Vecina transfer roka je zajebancija oko 'gledanja' drugih igraca, a ustvari imas ciljeve koje zelis. Isto k'o kada ti picka koju zelis glumi trebu, pa se ti ponudis drugoj, ona bude ljubomorna i bude laksi posao. Tako isto i ovo. Jedino me brine oko svega ovoga jeste Rice, mislim da cemo njega ipak dovesti u Januaru ili cak iduce godine. Nije lose ni Kounde i Haaland zasad. Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317600 Ma Lukaku je gotova stvar,danas ili sutra zvanično. Krenuli su svim silama na njega,a Italijanska sirotinja ne može odbiti ovolike pare. Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317601 Here are the names of the strikers we've had after 2011/12 - Torres (2 seasons) Ba (1.5 seasons) Eto'o (1 season) Sturridge (0.5 season) Lukaku (a handful of matches, rest out on loan) Costa (3 seasons) Remy (2 seasons, 0.5 seasons out with injury, rest out on loan) Drogba (round 2 under Mou - 1 season) Falcao (1 season - loan) Pato (0.5 seasons - loan) Batshuayi (3 seasons, rest out on loan) Morata (1.5 seasons) Higuain (0.5 seasons - loan) Giroud (3.5 seasons) Werner (1 season) Abraham (2 seasons) Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317602 Diablo ni ti ne vjerujes u to sto pises. Lukaku je nas novi napadac, Haland ce nazalost sljedece ljeto u nekom nasem rivalu zavrsiti. Steta, al eto ne znamo sta se desavalo iza zavjesa, zasto ga nismo uspjeli dovesti... Sad se samo nadati, da ce Lukaku zabijati redovno, pa da ne zalimo za Halandom. Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317603 Pa situacija je jasna. Dortmund ne želi prodati Haalanda, a samom Haalandu se isto ne žuri otić baš ove godine. Oni su se financijski namirili sa Sancho-om za ovu sezonu, i ne žele izgubiti drugog ključnog igrača. Istina ove sezone bi dobili duplo nego prošle, ali Haalandu će tu razliku nadoknaditi boljim rezultatima u Europi, time što top4 za iduću sezonu sigurno neće bit upitan s njim, i marketingom koji ide uz njegovo ime. Tako da im i nije tolika razlika, uostalom ipak su nogometni klub a ne banka. Pristali bi ga dat samo za nemoralnu ponudu koja bi to sve nadoknadila (150+) koju naši ne žele dat, i tu je kraj priče.. Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317604 Vala za Lukakua ne bi dao vise od 70 miliona, nadavo se golova s penala. Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317606 Ma jednostavno Dortmund nije zelio prodati i to je kraj price, da je dosla ponuda od 200m vjerovatno bi tek tada razmislili, ali ko ce im dati tolike pare nije niko blesav. Jos da poree toga trpis onog debeljka Raiolu, pa da svake sezone trubi kako igrac ima ponude i da moze otici kad je njemu volja, vidjeli ste situaciju sa Pogbom i Unitedom. Opet mi je zao sto nije sad dosao, na njemu bi i velike pare zaradili u slucaju odlaska, sto nije slucaj sa Lukakuom. Sta znam, ako odradimo dobru sezonu, osvojimo ligu npr ili ligu prvaka opet i obezbjedimo dobra novcana sredstva za iducu sezonu, mozemo opet krenuti po Haalanda, ko zna. Lukaku je meni odlican, jeste malo cijena previsoka i nerealna ali sa njim ne bismo trebali imati problema sto se golgeterskog ucinka tice. Naviknut je na ligu, ima tonu igraca iza sebe koji mu mogu asistirati, ima s kim igrati fudbal. Fizicki je monstrum i takav nam treba. Nadam se da ce se ovo brzo zavrsiti i da bude dostupan za Super Cup i Ligu. Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317607 Eno i Gazetta objavila vijest da je Lukaku skoro pa gotova stvar. Oni su poprilicno pouzdane novine u Italiji, nesto slicno kao Atletic u Britaniji. Vidjet cemo, ali ja sam svakako i za opciju Lukaku ako Haaland ne moze. Takodjer treba imati na umu da je Lukaku vec dokazano ime u Engleskoj, redovno je zabijao a sad je jos i napredovao, fizicki se isklesao i u daleko je boljoj fizicki formi nego sto je recimo bio u Unitedu. Haaland je veliki talenat ali nije isto igrati u Njemackoj i Engleskoj. Imate bezbroj primjera za to tako da je i on veliki rizik pogotovo za te pare. Ono sto je po meni mozda krucijalno je takodjer i velika plata koju ce Raiola traziti za Haalanda. Lukaku bi zaradjivao 12miliona sto je samo 2 miliona vise od nasih najplacenijih igraca, Kepe i Kantea. Dakle ne bi toliko poremetio prosjek. Za Haalanda je kruzila prica da Raiola bi trazio 15 miliona plus bonusi. Dakle nerealno... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.