12. maj 2021.5 god. comment_314544 Ma jedna sezona dobra ne cini igraca. Pau Torres je bio prosjek mrtvi dosad. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314626 Ma jedna sezona dobra ne cini igraca. Pau Torres je bio prosjek mrtvi dosad. Decko ima tek 24 godine. Dakle ne prosek vec je prosao period sazrevanja. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314629 Imaš u ekipi npr. Mendyja i Kantea koji su nešto kasnije uspjeli da se probiju i dostignu peak u karijeri. Prevelik akcenat se baca na godine. Neki igrači sa 19 dostignu peak i nikad više ne naprave ono što se očekuje, dok neki sa 23 igraju u trećeligašu, ali se uspiju nekako probiti. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314631 Ako diablo kaze da je Pau Torres prosjek vjerovat cemo. Ipak on gleda Viljareal svaku utakmicu. Malo postovanja prema diablu molim vas... Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314642 Imaš u ekipi npr. Mendyja i Kantea koji su nešto kasnije uspjeli da se probiju i dostignu peak u karijeri. Prevelik akcenat se baca na godine. Neki igrači sa 19 dostignu peak i nikad više ne naprave ono što se očekuje, dok neki sa 23 igraju u trećeligašu, ali se uspiju nekako probiti. To zavisi od pozicija, rijetko kad ćeš naći stopera koji je mlad i koji je dobar, ako je rano dobio priliku pa da od 23/4 godine već ima dosta iskustva...inače koliko god su talentovani kiksaće... Kod krila i tih brzih prodornih igrača je drugačije godine uzimaju maha Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314648 Ako diablo kaze da je Pau Torres prosjek vjerovat cemo. Ipak on gleda Viljareal svaku utakmicu. Malo postovanja prema diablu molim vas... Ne gledam, ali sam gledao tu ligu, Pau je bezveze bio. Doduse tamo svakakvi stoperi uspjevaju, pa nikad ne mozes znati. Lenglet uvijek mrtvi prosjek, najbolji stoper Barce postao. Eto partner Albiol, lik nikad u zivotu nije trebao postati profesionalac, igra kao prvotimac u finalisti ELa, sa 36 godina ili koliko vec. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314675 Doduše Albiol je igrao i za Real i za Špansku repku je upisao dosta nastupa. Ali ovo što diablo kaže je istina, ima u primeri svakakvih stopera koji su prosjeci a tamo izgledaju jako dobro. Mislim da Kounde iz Seville ne bi bio loš izbor dok za Torresa ne znam šta da kažem Opet poštujem mnogo mišljenje i skauting Whispera, zna namirisati finog igrača (a da ne igra za Atalantu :D ) Prijavi
17. maj 2021.5 god. comment_315037 Po meni najveci akcenat bi trebao biti na veznom igracu koji je bolji od Jorginja defanzivno a ujedno ima miran pas. Kova i Kante bi trebala da budu ta 2 box to box igraca. Stoper pod 2. A pod 3 treba dobro proanalizirati kako treba da se resi ta zavrsna trojka jer tu dosta dosta kuburimo. Ili sa menjanjem uloga igracima ili sa prodajom nekog od njih poput zijeha jer tu definitivno ne moze da se snadje, em nema brzini em ga oduvaju u duelu a nije se istakao po brzim dodavanjima i razmenom pasova. Pulisic ima potencijal da bude uz mounta taj drugi igrac i da se vrati u onu firmu sa kraja prosle sezone. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315075 Prvo što ne znam koja će se formacija igrati sledeće sezone. Volio bih da se i isprobaju svi momci sa posudbi da vidimo sta tu imamo, ima li tu neke kvalitete ili ne. Neki treba još da se dokazu na posudbama dok su neki dovoljno zreli. U sredini pored svih nabrojanih ne treba zaboraviti ni Gallaghera koji je mene lično oduševio kad sam ga gledao. Barkleya bi prodao, Bakayoka isto. Sa Rubenom neka pokušava Tuchel ako vidi da ima nekog talenta. Drinkwater, Musonda, Kenedy i tako to ne treba komentarisati samo prodati. Treba vidjeti i šta je sa Ampaduom i Sarrom dok bi Guehi mogao da odradi još jednu sezonu na posudbi, bio je odlican u Championshipu ove sezone.Mada mislim da nam stoper treba, neki dobar i pouzdan. Prijavi
22. maj 2021.5 god. comment_315376 Za RLCa steta sto se povredio i id rada ne moze da uhvati tu formu, da moze puno bi nam znacio. Mozda ne bi bila losa ideja sa Bisumom da se proba, u istoj formaciji a da se uzvrse neke takticke pretumbacije. On moze solidno da odigra tog box to box, da zameni Kantea u bliskoj buducnosti! Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315396 RLCa treba otpisati. On je vječito povrijeđen. Takav igrač ne može uči u pravu formu i dostići svoj maksimum. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315471 RLCa treba otpisati. On je vječito povrijeđen. Takav igrač ne može uči u pravu formu i dostići svoj maksimum. Što je najgore i ja mislim da će tako biti, ne znam, ova sezona u Fulhamu loša. Kontam možda je do lošije, nabacane ekipe ali opet i Crystal je bio tanak ali je Ruben bio ubica Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315485 Nama definitivno treba stabilniji srednjak od Jorginja. Jedan od retkih dobrih a nama dostupnijih je Rabio. Ali i on je preskup bar po plati Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315489 Kakav Rabio, majke mi meni je on karina od igraca. Rice i Bissouma, obojica bolji by far. Takodjer, iako znam da nema od toga nista, Tielemans iz Leicestera je ono sto bi nam trebalo. Sve ima, od suta, pasa pa do toga da nije mlohav i spor. Ima top u nozi, bas ono sto nam fali iz drugog plana. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315497 Pa i SMS daje dosta golova. Al za vecinu igraca je igranje u PL u sok i treba privikavanja. Sa te strane Tilemans jeste dobro resenje ali nece ga dati ispod 70 80 Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315501 Nadam se da ćemo kupiti mlađe igrače u usponu, a ne neke Rabiote, Wijnaldume ili ko se već nudi. Volim Součeka, baš mi se svidio u zadnje 2 godine. Ne znam koliko bi mogao doprinositi u timu koji igra drugačiji fudbal od West Hama. Tamo se igra na duele, na skok, na kontre, na defanzivu, kod nas se očekuje pass igra i nema toliko nabacivanja. O Sergeju ne znam šta da mislim. Toliko su mi dosadili medijski natpisi iz godine u godinu kako ide za 150 miliona negdje. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315515 Sergej ima par teških mana. Prvo covek je teška lencuga. Nece taj potrcati ni metar više nego sto mora. Drugo previše je nekako arogantan i nadmen. Igra kad i kako mu se hoće, i to je stalno tako. Nema dovoljno sportske ambicije i želje za dokazivanjem na najvećem nivou Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315528 Liverpul uzeo Konatea za 35 miliona eura. Cini se da bi mogao biti sjajan transfer. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315545 E čuj Rabiot, ja ne znam ko od njega igrača napravi i kako se provlači priča da je on neki kurac. Kurčina bio i u Parizu i u Juventusu. Tielemans je odličan ali to bi već bila skupa investicija Što se tiče Milinković-Savića, napisao sam milion puta. On je zadovoljan onime što ima u Rimu i Laziu i to je to, jebe mu se. Nema nekih većih ambicija, što poštujem. Također mislim da bi mu fizički trebalo pola sezone da se navikne i da dođe na nivo engleskog fudbala nakon onog mrtvila u Italiji. Souček je igrač za West Hama. Liverpul uzeo Konatea za 35 miliona eura. Cini se da bi mogao biti sjajan transfer. Bio je tu negdje sa Upamecanom dok nije došla povreda, baš bara bara po pitanju tog nekog talenta i očekivanja. Vidjećemo sad, propustio je dosta i mlad je ali svakako ne vjerujem da Lpool može puno da izgubi na njemu. Zbog godina uvijek će ga moći prodati nekome za 20-30 miliona ako flopa Dosta toga zavisi i od povratka VVDa, kakav će biti poslije povrede. On ako bude na nivou na kojem je bio od svakoga može napraviti igrača, stopera bi napravio od Kosorića a ne od Konatea ili Kabaka... Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315583 Ide Verati iz PSG, po meni najkompletni veznjak trenutno. Ako bi njega doveli to bi fantazija bila, covjek je bolji od Jorginha 10 puta samo ne znam kakav je sa povredama, ali uvijek kada sam ga gledao impresionirao me. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315586 Ma neće Jorginho nigdje što je najjače. Zato treba gledati nekog mlađeg, možda ne treba defanzivni koliko treba neki box to box, ali jbg, ne bih se bunio da Rice dođe pa makar i nije to što nam treba 1/1. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.