Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Pa i ne treba puno da baci, vjerovatno i nece. Ali mozemo prodati makar 10 igraca, neke od njih mozemo prodati i za 20+ miliona. Pa za kakve krampe se daje 40+ miliona... 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Volio bih da kaparisemo neke igrace prije pocetka prvenstva, znate kako kad igrac bljesne automatski i cijena bude veca, sjecam se tako Jamesa Rodrigueza kad ga je Real platio skoro 100 miliona.

60 mil funti je James bio koliko se sjecam. Ima se svasta prodati kod nas. Jorginho, Alonso, Rudiger, Bakayoko, Barkley. Dovoljno za 2 dobra igraca. Michy i slicnim istice ugovor za godinu, male se pare mogu dobiti.

Tuhel nece dati Zorzinja za dva Halanda :D

Ima se svasta prodati kod nas. Jorginho, Alonso, Rudiger, Bakayoko, Barkley. Dovoljno za 2 dobra igraca. Michy i slicnim istice ugovor za godinu, male se pare mogu dobiti.

Ima još jedan za prodati, da ne budem očigledan samo ću reći da mu ime završava na "braham", a počinje na "a". :D

60 mil funti je James bio koliko se sjecam. Ima se svasta prodati kod nas. Jorginho, Alonso, Rudiger, Bakayoko, Barkley. Dovoljno za 2 dobra igraca. Michy i slicnim istice ugovor za godinu, male se pare mogu dobiti.

Ti još živiš u Lampard eri. Jorginho i Rudiger standardni prvotimci, nema od njihovih prodaja ništa.

Igrača inicijala RLC ćemo poslati na još jednu posudbu samo zato što ga puno volimo.
  • Autor

Mozes li samo navesti razlog prodaje Jorghinha (osim sto ti nije drag)?

Pa čovjek je ove sezone jedan od boljih igrača ekipe, a posebno od dolaska Tuchela. Ne znam da li je imao 3 loše utakmice ove sezone (sjećam se jedne to je protiv WBA). Bila priča da nema šta tražiti protiv ozbiljnih ekipa ili onih koje ga pritisku a odličan bio protiv Reala, Citya, Liverpoola, Spursa, Atletica... 

Dajte malo objektivnosti. 

Jorginha ne bih prodao ni pod Lampardom osim za neke masne pare. Kod Lampsa nije bio za prvih 11 u onom sistemu ali sa klupe ili u nekim utakmicama je bio savršen, da smiri utakmicu prije svega. 

Tuchel izgleda cijeni RLC-a tako da će možda pokušati nešto sa njim dok Barkley makar po meni sigurno odlazi.

Alonso, Bakayoko, Drinkwater, Moses, Zappacosta, Michy i ta buranija se treba prodati

Malo nam jedan Jorginho, hoćemo dvojicu :D

To je bukvalno sad Pjanke plus zna zabiti iz slobodnjaka...

Mislim da bi ga engleski fudbal pregazio, zbog ritma, tempa i brzine... da je mlađi pa hajde, ovako teško... da je makar onaj Pjanić iz prime-a u Juventusu...

Ovako ne...

Radije bi nekog radnika tipa Barrela ili Philips, može naravno i Deklan Rice itd.

Rice uvijek prije Pjanica. Pa zamisle pored Kante imati jos jednog slicnog igraca u vidu Ricea, ok nije naravno bas isto ali bi bilo jebeno proci pored njih.

I Mountov brat, a Lampardov sin.

Da smo ga uspjeli dovesti dok je Lampard bio tu, mislim da bi imali prvi slucaj gdje igraju dva brata u istom klubu a otac ih trenira. Bar u fudbalu na ovom nivou.

Apsolutna šteta je ne kupiti Pau Toresa za 45 miliona, ako bi se ukazala prilika. 

Jel ima negdje link za detaljniju statistiku ucinaka Pau Toresa u ovoj sezoni? Nisam ga pretjerano gledao jedino protiv Arsenala u Evropa Ligi pa me zanima kakve je utakmice pruzao u La Ligi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.