28. april 2021.5 god. comment_313473 Daj malo realnosti. Kakav je on najbolji strijelac? Sa 6 golova? On je najbolji strijelac samo zato što niko nije u formi i što su golovi ravnomjerno raspoređeni na sve igrače. Šest golova ima i Werner i Jorginho i Mount, tu je i Zouma sa 5, ne znam napamet ko ide dalje. Goreg najboljeg strijelca imaju samo Fulham i Wolves. Sljedeće, njegova statistika je puno bolja od stvarnog performansa na terenu. Pored tih 6 golova u ligi dao je 7 golova u kupu protiv Mickey Mouse klubova. Volim ga i ja više od Girouda i Wernera zajedno, ali on ne može nikako da vrijedi 40 miliona. To što smo se nagledali svakavih propalih napadača u ovom klubu ne znači da je Abraham neka ekstra klasa. Te pare u Engleskoj može dati samo 10 klubova. Najrealnije opcije su Everton i West Ham. Ako ćemo po golovima, Calvert-Lewin je dao duplo više golova od njega, a u West Hamu imaš 4 bolja strijelca ove sezone. 30 miliona maksimalno vrijedi. Sveukupno. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313477 Može li se ikako onaj Kane dovest, vjerujem da mu je dosta više kokoški. Ali kad nismo onda doveli Modrića nećemo ni ovoga, svi znamo zbog koje osobe. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313487 Kane je najbolji napadac na svijetu uz lewu. Bilo bi strasno kada bi ga doveli. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313488 Ja bih volio Lukakua, jer Haaland je preskup. (a i svakako gotivim vise Lukakua) Slazem se, iako je Haland buducnost u svakom smislu, s obzirom na nasa iskustva sa napadacem iz Bundeslige mozda bolje da ne dolazi. Mada ne vjerujem previse u dolazak Erlinga jer ce Paris traziti svoje rijesenje u slucaju da Mbappe pređe u Real Madrid. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313495 Ne znam što se u slučaju dolaska napadača planira s Wernerom. Sigurno mu se neće svidjeti bit rezverva/rotacija, na krilu se pokaza loš, iza napadača (AMC) možda, ali što onda s Mountom i Kai-em? A ako se prodaje Abraham, onda očito ga se ne rješavamo... Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313496 Werner treba da bude presretan ako ga sljedeće sezone ne pošaljemo na posudbu u Vitesse. Ne treba nama puno novih igrača, veći je problem posložiti napad na pravi način da to funkcioniše kako treba. Odbrana dobro funkcioniše, treba nam tu još jedan štoper jer Silva neće još dugo moći na ovom nivou. Najsretniji bih bio da to bude Tomori, a ne neka skupa kupovina. U napadu se očito ide na veliku zvijezdu i prodaju Abrahama i Girouda. U veznom redu isforsirati Gilmoura sljedeće sezone i niko nam ni ne treba. Vidjeti sa Barkleyem i RLC-om može li se išta. Ampadu i Gallagher još nisu spremni, naći bolji klub za posudbu. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313498 Može li se ikako onaj Kane dovest, vjerujem da mu je dosta više kokoški. Ali kad nismo onda doveli Modrića nećemo ni ovoga, svi znamo zbog koje osobe. Sa Kaneom bi tek bili strasna ekipa, i ja sam vise da njega pokusamo zaganjati, nego Halanda, samo zbog Raiole. Jer bi Haland maksimalno nakon 3 sezone kod nas otisao u Real. Prijavi
28. april 2021.5 god. Autor comment_313513 Ruben je ovom posudbom pokazao da nije igrač za velike klubove, u 3.oj najgori momčadi ekipe nije se uspio izboriti za mjesto startera a kamoli u glavnu vendetu kluba. Kad to nije uradio u Fulhamu nema šta tražiti kod nas. Ipak je ona težka ozljeda ostavila traga na njemu, nažalost. Slična stvar jei sa Barkleyem s tim da je ovaj igrao dobro do povrede, sve poslije toga mnogo tanko. Ampadu također ništa posebno ali je za razliku od prve dvojice barem bio starter. Gallagher mi je okej odigrao ovu sezonu, skupljao je prijeko potrebno iskustvo, im štifta u igri ali mislim da mu je potrebna još jedna posudba. Od svih njih najveće šanse bi dao Bakayoku (koji je još uvijek naš igrač). Igra redovno u prilično jakom Napoliju, nisam pretjerano puno utakmica gledao ali ono što sam gledao izgledao je više nego korektno. Drugi igrač od onog kakav je bio kod nas. Mislim da bi mu Tuchel mogao dati još jednu šansu ako ga već ne prodamo. Kante-Kovacic-Jorginho-Gilmour nije dovoljno igrača za 2 pozicije. Da li ćemo dovoditi nekog tu (kako je otišao Lampard utihnula je i priča oko Rice) ili ćemo dati šansu nekom sa posudbe ne znam. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313521 Treba Galagera vratiti, dosta je posudbi. A treba i biti realan prema nekim momcima kao npr Ampadu, ili ga vrati u prvi tim ili ga pusti neka ide. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313525 Sule je gori stoper od svih nasih, bolje sansu dati Tomoriu. Prijavi
30. april 2021.5 god. comment_313577 Bakayoka sam jednu sezonu gledao i to je bukvalno najgori DMF što je ikada zaigra. Neka njega u Italiji pa neka igra tamo. Kane/Haaland bi bili prvi pick za napadača, Kane je naravno bolji trenuto ali ima tih povredica stalno. Halaand mi je gotivna glava i mislim da ima mentalitet velikog igrača Prijavi
30. april 2021.5 god. comment_313578 Mislim da Bakayoku ne odgovara Engleska kao sredina, nije se nikako uspio prilagoditi one sezone. Svaki duel prejak i bude faul. Prijavi
30. april 2021.5 god. comment_313580 Mozda Chelsea usreci Whispera, pokusat ce ponovo prodati Alonsa i Emersona, pa ce im trebati lijevi bek, a Gosens je jedna od opcija :) Prijavi
30. april 2021.5 god. comment_313588 Mozda Chelsea usreci Whispera, pokusat ce ponovo prodati Alonsa i Emersona, pa ce im trebati lijevi bek, a Gosens je jedna od opcija :) Da znaš da bi me usrećili. Plus što je čovek odličan wb, odlicaan. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313614 E u ovoj formaciji mislim da bi Gosens jako dobro došao, on i Chilly lijevo, što da ne. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313679 Osobno ne bi obrambeni zid pojacao sa Niklasom ni na FIFA Menadzeru. Neko je gore pisao o njegovoj agilnosti i potpuno se slazem uz to sve dolazi iz Bundeslige koja ne moze u isti kos sa EPL kada je u pitanju intezitet, sami ritam utakmica i ono najvaznije kvalitet. Radije bi doveo Kulibalija istina da je na pragu trece decenije zivota ali to je stopercina kakvu smo trebali davno dovesti, smatram da bi se i sada odlicno uklopio jer je pola karijere proveo u mesarskoj ligi. On u kombinaciji sa Tomorijem, Zouma/Christensen ili Silva. U oba slucaja bi imali sasvim dobar stoperski tandem sa ovim gore imenima. Svakako, igrace starije dobi je uvijek rizik dovoditi ali je i jako tesko naci mladog kvalitetnog stopera sa vec stecenim iskustvom za velike utakmice. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313686 Ima dobrih mladih opcija. Bio je taj Upamecano, ostali su Soyuncu, Fofana, Kounde, ima ih još samo se ne mogu sad sjetiti, ali bi nam tražili 60 miliona za bilo kojeg od njih. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313688 Ima dobrih mladih opcija. Bio je taj Upamecano, ostali su Soyuncu, Fofana, Kounde, ima ih još samo se ne mogu sad sjetiti, ali bi nam tražili 60 miliona za bilo kojeg od njih. Dobro si se sjetio Upamekana, njemu bi jedino dao sansu od tih gore navedenih prije Tomorija/Zoume i sigurno da vrijedi tih para jer je dugorocno rijesenje plus dolazi direktno iz fabrike igraca Lajpciga. Svi velikani koji su kupovali iz Lajpciga, Salzburga, Dinama i Ajaxa nisu se zajebali do sada. Samo mi sa Vernerom i Zijesom, salim se naravno proradice i oni dogodine. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313689 Dobro si se sjetio Upamekana, njemu bi jedino dao sansu od tih gore navedenih prije Tomorija/Zoume i sigurno da vrijedi tih para jer je dugorocno rijesenje plus dolazi direktno iz fabrike igraca Lajpciga. Svi velikani koji su kupovali iz Lajpciga, Salzburga, Dinama i Ajaxa nisu se zajebali do sada. Samo mi sa Vernerom i Zijesom, salim se naravno proradice i oni dogodine. Upamekano otisao u Bajern.. Pau Tores iz Viljareala, ozbiljan stoper. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313690 Pojavio se i Lacroix u Wolfsburgu, ali mu je još rano za veliki transfer. Dobro si se sjetio Upamekana, njemu bi jedino dao sansu od tih gore navedenih prije Tomorija/Zoume i sigurno da vrijedi tih para jer je dugorocno rijesenje plus dolazi direktno iz fabrike igraca Lajpciga. Svi velikani koji su kupovali iz Lajpciga, Salzburga, Dinama i Ajaxa nisu se zajebali do sada. Samo mi sa Vernerom i Zijesom, salim se naravno proradice i oni dogodine. E ovo boldirano je dobra tema za razmišljanje. Leipzig je dosad prodao 2 zvijezde. Jedna je bila Keita, druga je bila Werner. Keita je potpuni promašaj, Werner nije isti igrač kakav je bio tamo. Sad šta je razlog. Da li je premali uzorak? Da li je veći problem Engleska kao destinacija i navikavanje? Da li ih sistem u Leipzigu čini boljim? Da li je slučajnost? Volio bih da znam. Prijavi
1. maj 2021.5 god. Autor comment_313693 Ako Tuchel planira da nastabi igrati u ovoj formaciji (a nadam se da ne planira) ne vidim toliku potrebu za dovodjenjem stopera. U formaciji sa 3 nazad su Christensen, Rudiger, Azpi, Thiago i povratnik Tomori sasvim dovoljan broj igraca i ove sezone su ovi nasi pokazali da nisu toliko smece kada ih neko poslozi, citaj Thiago ili Tuchel. Ja bih prije pojacao neke druge pozicije. Tammy i Giroud najvjerovatnije odlaze tu bi trazio pojacanje, zamjena za Jamesa ne moze biti Azpi, Kante-Kovacic-Jorginho su jedina 3 veznjaka u ekipi (tu je i Gilmour ali mu do sada Tuchel nije davao previse sansi). Ako vec idemo na stopera moj prvi pick je Jimenez iz Atletica, za napad je to Kane (pa Haaland), na sredinu ne znam koga bi doveo, mozda Rice ali ce biti preskup. Najveca nepoznanica je sta planiramo igrati u buducnosti, ako je to ovaj sistem sa 3 nazad imamo viska ofanzivaca (CHO, Pulisic, Mount, Havertz i Ziyech za dvije pozicije, puno previse). Prijavi
2. maj 2021.5 god. comment_313695 Hadson Odoia bi prodao, nece taj nikad biti veliki igrac kao ni Abraham. Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313710 Pa Sule bi u ovoj formaciji bio pretrčan svaku drugu utakmicu, lik ja klasični stari tip stopera, jednostavno konjina od dva metra. Pau Torres, Kounde dva solidna stopera iz primere plus naravno Jimenez koji je klasa. Mada prije svega ja bih probao sa da radimo sa onim što imamo i što je najbitnije prepustio bih Tuchelu da on izabere koga od igrača želi. Mislim da je pokazao da ima znanje pogotovo ako se sezona završi sa klempom.Dajte mu jedan prelazni rok, neka dovede dva igrača po svojoj želji pa da vidimo šta imamo... Na upravi je da se rasproda dosta škarta i da se uzme koji dinar Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313713 Koliko mi igraca mozemo i trebamo prodati, hladno mozemo imati 200+ miliona samo od prodaje skart igraca. Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313715 A dobro, ne vjerujem da će neko baciti gomilu para sa Batsuchaiya i igrače koji se nisu na posudbama dokazali, koliko god da se uzme dobro je samo da se očiste ugovori Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.