Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Daj malo realnosti. Kakav je on najbolji strijelac? Sa 6 golova? On je najbolji strijelac samo zato što niko nije u formi i što su golovi ravnomjerno raspoređeni na sve igrače. Šest golova ima i Werner i Jorginho i Mount, tu je i Zouma sa 5, ne znam napamet ko ide dalje. Goreg najboljeg strijelca imaju samo Fulham i Wolves. Sljedeće, njegova statistika je puno bolja od stvarnog performansa na terenu. Pored tih 6 golova u ligi dao je 7 golova u kupu protiv Mickey Mouse klubova. Volim ga i ja više od Girouda i Wernera zajedno, ali on ne može nikako da vrijedi 40 miliona. To što smo se nagledali svakavih propalih napadača u ovom klubu ne znači da je Abraham neka ekstra klasa.

Te pare u Engleskoj može dati samo 10 klubova. Najrealnije opcije su Everton i West Ham. Ako ćemo po golovima, Calvert-Lewin je dao duplo više golova od njega, a u West Hamu imaš 4 bolja strijelca ove sezone. 30 miliona maksimalno vrijedi.

Sveukupno.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Može li se ikako onaj Kane dovest, vjerujem da mu je dosta više kokoški. Ali kad nismo onda doveli Modrića nećemo ni ovoga, svi znamo zbog koje osobe.

Ja bih volio Lukakua, jer Haaland je preskup. (a i svakako gotivim vise Lukakua)

Slazem se, iako je Haland buducnost u svakom smislu, s obzirom na nasa iskustva sa napadacem iz Bundeslige mozda bolje da ne dolazi. Mada ne vjerujem previse u dolazak Erlinga jer ce Paris traziti svoje rijesenje u slucaju da Mbappe pređe u Real Madrid.

Ne znam što se u slučaju dolaska napadača planira s Wernerom. Sigurno mu se neće svidjeti bit rezverva/rotacija, na krilu se pokaza loš, iza napadača (AMC) možda, ali što onda s Mountom i Kai-em? A ako se prodaje Abraham, onda očito ga se ne rješavamo...

Werner treba da bude presretan ako ga sljedeće sezone ne pošaljemo na posudbu u Vitesse. Ne treba nama puno novih igrača, veći je problem posložiti napad na pravi način da to funkcioniše kako treba. Odbrana dobro funkcioniše, treba nam tu još jedan štoper jer Silva neće još dugo moći na ovom nivou. Najsretniji bih bio da to bude Tomori, a ne neka skupa kupovina. U napadu se očito ide na veliku zvijezdu i prodaju Abrahama i Girouda. U veznom redu isforsirati Gilmoura sljedeće sezone i niko nam ni ne treba. Vidjeti sa Barkleyem i RLC-om može li se išta. Ampadu i Gallagher još nisu spremni, naći bolji klub za posudbu.

Može li se ikako onaj Kane dovest, vjerujem da mu je dosta više kokoški. Ali kad nismo onda doveli Modrića nećemo ni ovoga, svi znamo zbog koje osobe.

Sa Kaneom bi tek bili strasna ekipa, i ja sam vise da njega pokusamo zaganjati, nego Halanda, samo zbog Raiole. Jer bi Haland maksimalno nakon 3 sezone kod nas otisao u Real.

• Autor

Ruben je ovom posudbom pokazao da nije igrač za velike klubove, u 3.oj najgori momčadi ekipe nije se uspio izboriti za mjesto startera a kamoli u glavnu vendetu kluba. Kad to nije uradio u Fulhamu nema šta tražiti kod nas. Ipak je ona težka ozljeda ostavila traga na njemu, nažalost. 

Slična stvar jei sa Barkleyem s tim da je ovaj igrao dobro do povrede, sve poslije toga mnogo tanko. 
Ampadu također ništa posebno ali je za razliku od prve  dvojice barem bio starter.

Gallagher mi je okej odigrao ovu sezonu, skupljao je prijeko potrebno iskustvo, im štifta u igri ali mislim da mu je potrebna još jedna posudba. 

Od svih njih najveće šanse bi dao Bakayoku (koji je još uvijek naš igrač). Igra redovno u prilično  jakom Napoliju, nisam pretjerano puno utakmica gledao ali ono što sam gledao izgledao je više nego korektno. Drugi igrač od onog kakav je bio kod nas. Mislim da bi mu Tuchel mogao dati još jednu šansu ako  ga već ne prodamo. 

Kante-Kovacic-Jorginho-Gilmour nije dovoljno igrača za 2 pozicije. Da li ćemo dovoditi nekog tu (kako je otišao Lampard utihnula je i priča oko Rice) ili ćemo dati šansu nekom sa posudbe ne znam. 

Treba Galagera vratiti, dosta je posudbi. A treba i biti realan prema nekim momcima kao npr Ampadu, ili ga vrati u prvi tim ili ga pusti neka ide.

Bakayoka sam jednu sezonu gledao i to je bukvalno najgori DMF što je ikada zaigra. Neka njega u Italiji pa neka igra tamo.

Kane/Haaland bi bili prvi pick za napadača, Kane je naravno bolji trenuto ali ima tih povredica stalno. Halaand mi je gotivna glava i mislim da ima mentalitet velikog igrača 

Mozda Chelsea usreci Whispera, pokusat ce ponovo prodati Alonsa i Emersona, pa ce im trebati lijevi bek, a Gosens je jedna od opcija :)

Da znaš da bi me usrećili.
Plus što je čovek odličan wb, odlicaan.

Osobno ne bi obrambeni zid pojacao sa Niklasom ni na FIFA Menadzeru. Neko je gore pisao o njegovoj agilnosti i potpuno se slazem uz to sve dolazi iz Bundeslige koja ne moze u isti kos sa EPL kada je u pitanju intezitet, sami ritam utakmica i ono najvaznije kvalitet. Radije bi doveo Kulibalija istina da je na pragu trece decenije zivota ali to je stopercina kakvu smo trebali davno dovesti, smatram da bi se i sada odlicno uklopio jer je pola karijere proveo u mesarskoj ligi. On u kombinaciji sa Tomorijem, Zouma/Christensen ili Silva. U oba slucaja bi imali sasvim dobar stoperski tandem sa ovim gore imenima. Svakako, igrace starije dobi je uvijek rizik dovoditi ali je i jako tesko naci mladog kvalitetnog stopera sa vec stecenim iskustvom za velike utakmice.

Ima dobrih mladih opcija. Bio je taj Upamecano, ostali su Soyuncu, Fofana, Kounde, ima ih još samo se ne mogu sad sjetiti, ali bi nam tražili 60 miliona za bilo kojeg od njih.

Dobro si se sjetio Upamekana, njemu bi jedino dao sansu od tih gore navedenih prije Tomorija/Zoume i sigurno da vrijedi tih para jer je dugorocno rijesenje plus dolazi direktno iz fabrike igraca Lajpciga. Svi velikani koji su kupovali iz Lajpciga, Salzburga, Dinama i Ajaxa nisu se zajebali do sada. Samo mi sa Vernerom i Zijesom, salim se naravno proradice i oni dogodine.

Dobro si se sjetio Upamekana, njemu bi jedino dao sansu od tih gore navedenih prije Tomorija/Zoume i sigurno da vrijedi tih para jer je dugorocno rijesenje plus dolazi direktno iz fabrike igraca Lajpciga. Svi velikani koji su kupovali iz Lajpciga, Salzburga, Dinama i Ajaxa nisu se zajebali do sada. Samo mi sa Vernerom i Zijesom, salim se naravno proradice i oni dogodine.

Upamekano otisao u Bajern..
Pau Tores iz Viljareala, ozbiljan stoper.

Pojavio se i Lacroix u Wolfsburgu, ali mu je još rano za veliki transfer.

E ovo boldirano je dobra tema za razmišljanje. Leipzig je dosad prodao 2 zvijezde. Jedna je bila Keita, druga je bila Werner. Keita je potpuni promašaj, Werner nije isti igrač kakav je bio tamo. Sad šta je razlog. Da li je premali uzorak? Da li je veći problem Engleska kao destinacija i navikavanje? Da li ih sistem u Leipzigu čini boljim? Da li je slučajnost? Volio bih da znam.

• Autor
Ako Tuchel planira da nastabi igrati u ovoj formaciji (a nadam se da ne planira) ne vidim toliku potrebu za dovodjenjem stopera. U formaciji sa 3 nazad su Christensen, Rudiger, Azpi, Thiago i povratnik Tomori sasvim dovoljan broj igraca i ove sezone su ovi nasi pokazali da nisu toliko smece kada ih neko poslozi, citaj Thiago ili Tuchel. Ja bih prije pojacao neke druge pozicije. Tammy i Giroud najvjerovatnije odlaze tu bi trazio pojacanje, zamjena za Jamesa ne moze biti Azpi, Kante-Kovacic-Jorginho su jedina 3 veznjaka u ekipi (tu je i Gilmour ali mu do sada Tuchel nije davao previse sansi).

Ako vec idemo na stopera moj prvi pick je Jimenez iz Atletica, za napad je to Kane (pa Haaland), na sredinu ne znam koga bi doveo, mozda Rice ali ce biti preskup.

Najveca nepoznanica je sta planiramo igrati u buducnosti, ako je to ovaj sistem sa 3 nazad imamo viska ofanzivaca (CHO, Pulisic, Mount, Havertz i Ziyech za dvije pozicije, puno previse).

Pa Sule bi u ovoj formaciji bio pretrčan svaku drugu utakmicu, lik ja klasični stari tip stopera, jednostavno konjina od dva metra.

Pau Torres, Kounde dva solidna stopera iz primere plus naravno Jimenez koji je klasa.

Mada prije svega ja bih probao sa da radimo sa onim što imamo i što je najbitnije prepustio bih Tuchelu da on izabere koga od igrača želi. Mislim da je pokazao da ima znanje pogotovo ako se sezona završi sa klempom.Dajte mu jedan prelazni rok, neka dovede dva igrača po svojoj želji pa da vidimo šta imamo...

Na upravi je da se rasproda dosta škarta i da se uzme koji dinar

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.