28. mart 2021.5 god. comment_311918 Kao što i Whisp kaže i ja mislim da su mu Inter i Seria A nekako omogucili sazrijevanje njega kao igrača, vidjet cemo sta ce biti.. Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311919 Hahaa ako Werner ima dribling imam ga i ja. hahaa ako Lukaku ima dribling imam ga i ja Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311920 hahaa ako Lukaku ima dribling imam ga i ja hahaa pa ko je rekao da Lukaku ima dribling. Hamco je hteo da kaze da werner nema dribling, a nema ga ni Lukaku, znaci Werner nije bolji od Lukaku u driblanju Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311921 hahaa pa ko je rekao da Lukaku ima dribling. Hamco je hteo da kaze da werner nema dribling, a nema ga ni Lukaku, znaci Werner nije bolji od Lukaku u driblanjunije niko reko, ja sam rekao da ima bolji i kad mislim na dribling, mislim na prodor pored igraca pa kako god to izgledalo Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311922 nije niko reko, ja sam rekao da ima bolji i kad mislim na dribling, mislim na prodor pored igraca pa kako god to izgledalo Sto je najbolniije ni to nije tacno. Wernerova kontrola lopte je blago receno uzasna. On ima nevjerovanu brzinu, eksplozivan je i koristi je mnogo dobro za ulazak u gol sanse. Medjutim, sve drugo mu je bas lose, prijem lopte, kontrola iste, cak i pasovi su mu uzasni. On ne posjeduje dribling, frajer gurne loptu u for i pokusava pretrcati igraca. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311931 Čitajući komentare, Wernera treba vratiti u RBL odmah na ljeto Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311936 Uglavnom da moram dodat jednom od njih dvojice loptu u kontri. Dodao bih je werneru. Makar moze pretrcat igraca Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311939 https://youtu.be/uketaOIlQ-w 0:23 https://youtu.be/hDbkv5jxNf8 1:13 Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311944 https://www.talkchelsea.net/news/report-chelsea-intent-on-signing-magical-reading-starlet/Koji ce nam kurac Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311951 Uglavnom da moram dodat jednom od njih dvojice loptu u kontri. Dodao bih je werneru. Makar moze pretrcat igraca Ma kakvi, da igramo na kontre, ali ne igramo. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311968 Navodno bi tražili najmanje 120 miliona (čega god) i prioritet bi za Tottenham bili klubovi izvan Engleske. Ne bi htjeli direktnom konkurentu prodavati. Što se tiče Lukakua, mislim da bi on koštao barem 100 miliona eura. Inter ga je kupio za 80, a svi se možemo složiti da mu je cijena u međuvremenu porasla. On i Werner bi mogli biti dobar tandem u nekoj formaciji 3-5-2, mislim da su obojica bolji u tandemu, ali se onda postavlja pitanje šta raditi sa nekim igračima poput Pulišića. Prijavi
29. mart 2021.5 god. Autor comment_311981 Haaland za 180 ili Lukaku za 100, jednostavno Haaland. Haaland za 180 ili Kane za 130, Kane naravno. Ne znam zasto se stalno spominje neka trampa ili prodaja Wernera(prvenstveno mislim na Twitteru). Cinjenica jeste da nije zabio onoliko koliko se od njega ocekuje, nije pokazao zavidnu tehniku a jos manje realizacijum Medjutim, ja ne bi razmisljao o prodaji, pokazao je naznake da moze biti strasna spica. Osim toga moze igrati u formaciji sa drugim napadacem (sto mu i jeste bolja opcija). Mislim da nas Tammy napusta na kraju sezone, ne vidim ga kao startera a da grije klupu i bude 3 izbor realno nije za toga. Prijavi
30. mart 2021.5 god. comment_311987 Ma niko ne pomišlja na prodaju Wernera. Što se Kanea tiče, šta mu mogu biti opcije izvan Engleske ? Real ili Bayern s tim da Real uzima samo ove plejboje Prijavi
30. mart 2021.5 god. comment_312003 Ne znam kakva je situacija sa Realom, ali ako Barca nema para, tesko da oni imaju nesto posebno vise. Vidjet cemo sad kada ukinu FFP. Prijavi
31. mart 2021.5 god. comment_312012 Ne znam kakva je situacija sa Realom, ali ako Barca nema para, tesko da oni imaju nesto posebno vise. Vidjet cemo sad kada ukinu FFP. Real mora uzeti nekog superstara koji je uz to i celebrity. To Kane nije, to su mi više Mbappe i Haaland. Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312067 Haalandov agent ( Mino smećar ) danas u Barseloni, pregovara sa barsom (smećarskim klubom) oko transfera Haalanda. Treba ga uzeti samo da ne ode u barsu Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312071 Po meni nema potrebe ikog dovoditi. Imamo odličan i širok roster, kojeg treba ove sezone dobro uigrati i onda sljedeće po trofeje. Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312086 Treba itekako dovoditi. Ovo nije sastav koji moze vrhu prismrditi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.