3. oktobar 2020.6 god. comment_303705 Nije da imaju još puno vremena Imaju, samo treba klauzulu aktivirati od 50 miliona. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303706 Partey ima otkupnu klauzu koliko znam 45 miliona eura, našima je to ništa. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303717 Partey ima otkupnu klauzu koliko znam 45 miliona eura, našima je to ništa. Za naše živce bi bolje bilo da dodje Partey. Zamisli jos da dodje na kraju Mountom guzni haver Rice, obojica bi igrala citavu sezonu do iznemoglosti. Kakav bi to bio threesome, Lampard-Mount-Rice Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303719 Al ja iskreno ne znam šta će nama još jedan vezni, osim ako će ići Jorginho. Imamo 4 igrača koji se vode kao starteri (kante,kova,havertz i mount-ovaj mora iz Lampardove perspektive) dodaj još i Rice i imaš 5 igrača koji moraju odigrati većinu utakmica, a ako ostane i Jorginho šta onda. Jedino ima smisla kupovina Rice ako će igrat štopera, što ne bih volio jer mu nije prirodna pozicija, to preseravanje da može pa nije FIFA staviš CDM na CB i samo dobiješ -1 chemistry. -Spaha, trude se momci, nemoj tako. Ko da je trud jedini parametar za određivanje da li je igrač dobar ili ne. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303730 Partey je bolji igrac od Ricea, ali mislim da nam fali jedan pravi otocki igrac u veznom redu, jedan fajter, koji lomi noge, koji jebe mamicu protivnicima u lice, a takav je Rice. Odavno nemamo takvog igraca, a prijeko nam je potreban, dosta je ovih finjaka. Tako da, apsolutno sam za Ricea, ali ako ne, dobra je opcija Partey. Klasicni zadnji vezni, s finim pasom. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303739 Imaš Kantea kao pravog destruktivca na poziciji zadnjeg veznog, imaš Jorginha kao drugi tip zadnjih veznih koji su danas popularni, slabija odbrana, ali bolja tehnika i imaš Gilmoura koji po meni može da uradi sve što Jorginho može, osim onog skoka na penalima. Ne vidim nikakvu potrebu da se dovodi bilo ko, jedino ako ćeš Kantea prodati. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303741 Ne treba nikog dovoditi dok se ne stvori vizija fudbala koji će se igrati. Ovo trenuntno nema veze sa vezom. Nagomilavanje igrača. Doveden je kvalitet ali bez određenih uloga i tu je ponor. Ne zna se ko šta igra, ko gde stoji, ko šta radi. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303743 Kao što grena kaže, od natrpavanja igrača nema ništa, bez određene taktike i fudbalske filozofije. Sa druge strane, neće sigurno biti u prvih 11, mislim ne znam kako bi bio ? On je u godinama u kojima je na vrhuncu a da dajemo tolike pare za njega i da bude rotacija ne isplati se, Rice je ako ništa mlad pa se i mogu pare opet okrenuti za njega. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303749 Sjećate li se koliko su Stones i Barkley vrijedili prije nego što su prešli u jače klubove. Bojim se da ovo ne bude i sa Riceom. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303866 Ma ne treba home grown igrača više, pun mi je kurac i ovih što su tu. Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303870 Ako RLC ode na pozajmnicu verujem da cemo dovesti Partija. Doneo bi on dosta defanzivne stabilnosti na sredini terena. Samo je pitanje kako uklopiti minutazu i njemu i Kanteu i Jorginju i Kovacicu a svi su igraci za startnu postavu Prijavi
3. oktobar 2020.6 god. comment_303871 Lako, izbacis Zorzinja i za ostalu trojicu ima sasvim dovoljno prilika u sezoni. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303975 Pa i po cenu da ode Zorginjo. Mnogo bi vise Parti dao u defanzivi nego sto Zorginjo daje napred. A sto se tice tog sigurnog pasa ne zaostaje Parti mnogo. Mislim da bi se top uklopio kod nas i u PL generalno. Cak u nekim situacijama bi se moglo igrati sa njim i Kanteom. Posebno ako gore imas trojku Havertz, Pulisic, Mount ili Zijeh. Ja obe ruke dizem za njega. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304023 Izgleda samo posudbe gdje cemo uzimati po nekoliko miliona, bar nesto :D Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304024 Posudbe, Ginkel PSV Malang Sarr - Porto i RLC u Fulham ili Leeds Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304025 RLC kada bi otisao u Leeds i kada bi igrao, moglo bi preporoditi njegovu karijeru. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304026 Puno bolja opcija od Fulhama, al zasad izgleda da će ipak u Fulham.l Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.