12. mart 2021.5 god. comment_311284 Ne vidim potrebu za tim, Mendy je ok, ok je i Kepa kao drugi golman i to je to. Donnarumma nije ni imao kad da pokaže da vrijedi to što traže za njega. Prijavi
12. mart 2021.5 god. comment_311293 Pokriveni smo dobro na svim pozicijama tako da ne treba paničariti i ono što budemo dovodili treba biti čisti kvalitet. Za stopera se spominje opet Gimenez što je okej. Za napadača mi jedino Haaland ima smisla uz prodaju Abrahama, a Giroud može ostati ako mu je prihvatljivoOvo za Donarummu ne vjerujem, mislim kako će Kepa biti prvi golman iduće sezone Prijavi
12. mart 2021.5 god. comment_311296 Pokriveni smo dobro na svim pozicijama tako da ne treba paničariti i ono što budemo dovodili treba biti čisti kvalitet. Za stopera se spominje opet Gimenez što je okej. Za napadača mi jedino Haaland ima smisla uz prodaju Abrahama, a Giroud može ostati ako mu je prihvatljivo Ovo za Donarummu ne vjerujem, mislim kako će Kepa biti prvi golman iduće sezone U januaru kad Mendy ode na Kup Nacija. :D Mislim da je Donnarumma bolji od oba golmana koje imamo i još je mlađi od obojice. Ali opet je pitanje da li nam uopšte treba novi golman. Pitanje je treba li nam išta jer u ovom trenutku svi u odbrani i veznom redu igraju dobro. Napad smo doveli prošlo ljeto, a sada često igramo sa jednim ofanzivnim igračem manje nego ranije. Prijavi
12. mart 2021.5 god. Autor comment_311297 Ja Mendya smatram pristojnim golmanom i nista vise od toga. Kepa moze biti bolji golman kd Mendya, mislim da to i jeste. Donnaruma je bolji od obojice. U Serie A ima vec 203 nastupa sto je samo po sebi nevjerovatno. Nije pod must ali bolji golman od Mendya ce biti neophodan, mozda ne ovaj prvi prelazno rok ali ce trebati. I da das 25 miliona Raioli opet si za "kusur" dobio golmana svjetske klase. Poenta je da mu istice ugovor i da je sada pravo vrijeme da se dovede, naravno ako je zelja uprave WC golman. Jeftinijeg a boljeg golmana neces naci, sigurno. To sto Milan nije nista napravio s njim nije do njega, mi najmanje. Milan nema ozbiljnu ekipu vec 10tak godina. Bili su na rubu da utonu u prosjek. Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311312 Ma ne želim klošara kao što je Mino blizu kluba, zamisli da se Donni desi kriza ko Kepi, pa ga baciš na klupu i onda onaj krmelj mali masni počne da sere po medijima kao što je oko Pogbe. Imamo golmane dobre a ima i dosta dobrih golmana na tržištu ako treba Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311665 Pojavila se vijest da smo zainteresirani za Aguera, koji bi na ljeto trebao biti slobodan igrač. U junu puni 33 godine. Šta mislite? Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311671 Odigra pola sata i nema ga mjesecima. Njegovo vrijeme je prošlo, ne može sastaviti nekoliko utakmica da je zdrav. Bio bi to transfer u rangu Pata, Higuaina i Falcaoa. Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311701 Ne znam, radije bi negdje u Španiju, dosta sam guzio u PL-u. Treba u neku lakšu ligu da se zgrne još malo para pred penziju Prijavi
26. mart 2021.5 god. comment_311885 Recept za dovođenje Halanda. Stupiti u kontakt s Rajolom, dogovoriti transfer Donarume, dati mu 10 miliona godišnje koliko su tražili Milanu, platiti proviziju Rajoli 15 miliona. Usluga za uslugu. Prijavi
27. mart 2021.5 god. comment_311886 https://twitter.com/siphillipssport/status/1375429728941789187 Ako ne može Haland bio bih zadovoljan Lukakuom. Prijavi
27. mart 2021.5 god. comment_311888 Samo što je Lukaku izgledao dobro i u Engleskoj. Što se mene tice ne moramo nikog. Prijavi
27. mart 2021.5 god. Autor comment_311889 NIšta Lukaku, bio je kod nas i u Manchesteru i nije se proslavio. Nek se drži Serie A eventualno Bundeslige. Prijavi
27. mart 2021.5 god. comment_311890 Samo što je Lukaku izgledao dobro i u Engleskoj. Što se mene tice ne moramo nikog.jest u evertoni i wba il gdje je vec igrao. Prijavi
27. mart 2021.5 god. comment_311891 U nas nije nikad dobia pravu šansu, United je bia katastrofa u to doba i nije ga zna iskoristiti najbolje i čak i nije bia toliko loš u Unitedu (bia je mislim čak njihov najbolji strijelac). A Evertonu je bia u top5 strijelaca lige dvi sezone za redom i to u Evertonu! Prijavi
27. mart 2021.5 god. comment_311893 Kakve veze ima sto je u evertonu bio. Pa i bamford je ev cetvrti strijelac lige. Ispred njega samo kejn salah i penandes. Pa lakse mu je u evertonu doci do izrazaja nego kod nas. Kod nas se nece mnigo igra vrtit oko njega. Mislim, nije on los, pojacanje je naspram zirua i tammya al nije igrac odluke. I tammy je nas najbolji strijelac, sumnjam da bi ga htio neki top klub u engleskoj Prijavi
27. mart 2021.5 god. comment_311894 Zato jer je Everton slabiji klub i ukupno je zabio manje golova nego neki top klub, ima lošije suigrače i sl. Zabit u takovom klubu 20+ golova itekako vrijedi Prijavi
27. mart 2021.5 god. comment_311895 Ja garantujem da bi tammy vise zabijao u aston villi neg celsiu npr. No nebitno. Uglavnom nisam njegov fan al ako dodje kojim slucajem zelim mu sve najbolje Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311897 Ma samo Haaland ili Mbappe :D Halaand samo iz razloga ako imamo šansu da takvog igrača dovedemo to treba iskoristiti, nije sad da nam je pod moranje neki špic. Dobar je Lukaku bio u Engleskoj zabijao je svake sezone 20+ ja mislim (u svim takmičenjima naravno) i dobar je igrač ali mislim da tu ne treba davati pare. Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311908 Lukaku je postao ozbiljan igrac, pridrzava se dijeti kvalitetnoj, nije da vise jede sta hoce :D Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311910 Lukaku je potpuno sazreo kao igrac. Daje golove gde god da igra. Vec je ranije isticao da zeli da se vrati u Čelsi. Pored naravno snage znatno je popravio i igru sa loptom. Konte i Tuhel igraju jako slično formacijski a i Lukaku je proveo dovoljno vremena u Engleskoj tako da mu prilagođavanje nece biti problem. Ne mislim da je dovođenje spica pod moranjem ali ako klub insistira na tome onda je Lukaku kvalitetno rešenje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.