Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ne vidim potrebu za tim, Mendy je ok, ok je i Kepa kao drugi golman i to je to. Donnarumma nije ni imao kad da pokaže da vrijedi to što traže za njega.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pokriveni smo dobro na svim pozicijama tako da ne treba paničariti i ono što budemo dovodili treba biti čisti kvalitet. Za stopera se spominje opet Gimenez što je okej. Za napadača mi jedino Haaland ima smisla uz prodaju Abrahama, a Giroud može ostati ako mu je prihvatljivo
Ovo za Donarummu ne vjerujem, mislim kako će Kepa biti prvi golman iduće sezone

Pokriveni smo dobro na svim pozicijama tako da ne treba paničariti i ono što budemo dovodili treba biti čisti kvalitet. Za stopera se spominje opet Gimenez što je okej. Za napadača mi jedino Haaland ima smisla uz prodaju Abrahama, a Giroud može ostati ako mu je prihvatljivo
Ovo za Donarummu ne vjerujem, mislim kako će Kepa biti prvi golman iduće sezone

U januaru kad Mendy ode na Kup Nacija. :D

Mislim da je Donnarumma bolji od oba golmana koje imamo i još je mlađi od obojice. Ali opet je pitanje da li nam uopšte treba novi golman. Pitanje je treba li nam išta jer u ovom trenutku svi u odbrani i veznom redu igraju dobro. Napad smo doveli prošlo ljeto, a sada često igramo sa jednim ofanzivnim igračem manje nego ranije.

• Autor
Ja Mendya smatram pristojnim golmanom i nista vise od toga. Kepa moze biti bolji golman kd Mendya, mislim da to i jeste. Donnaruma je bolji od obojice. U Serie A ima vec 203 nastupa sto je samo po sebi nevjerovatno. Nije pod must ali bolji golman od Mendya ce biti neophodan, mozda ne ovaj prvi prelazno rok ali ce trebati.

I da das 25 miliona Raioli opet si za "kusur" dobio golmana svjetske klase. Poenta je da mu istice ugovor i da je sada pravo vrijeme da se dovede, naravno ako je zelja uprave WC golman. Jeftinijeg a boljeg golmana neces naci, sigurno. To sto Milan nije nista napravio s njim nije do njega, mi najmanje. Milan nema ozbiljnu ekipu vec 10tak godina. Bili su na rubu da utonu u prosjek.

Pojavila se vijest da smo zainteresirani za Aguera, koji bi na ljeto trebao biti slobodan igrač. U junu puni 33 godine. Šta mislite?

Recept za dovođenje Halanda.
Stupiti u kontakt s Rajolom, dogovoriti transfer Donarume, dati mu 10 miliona godišnje koliko su tražili Milanu, platiti proviziju Rajoli 15 miliona. Usluga za uslugu.
U nas nije nikad dobia pravu šansu, United je bia katastrofa u to doba i nije ga zna iskoristiti najbolje i čak i nije bia toliko loš u Unitedu (bia je mislim čak njihov najbolji strijelac). A Evertonu je bia u top5 strijelaca lige dvi sezone za redom i to u Evertonu!
Kakve veze ima sto je u evertonu bio. Pa i bamford je ev cetvrti strijelac lige. Ispred njega samo kejn salah i penandes.

Pa lakse mu je u evertonu doci do izrazaja nego kod nas. Kod nas se nece mnigo igra vrtit oko njega.

Mislim, nije on los, pojacanje je naspram zirua i tammya al nije igrac odluke.

I tammy je nas najbolji strijelac, sumnjam da bi ga htio neki top klub u engleskoj
Zato jer je Everton slabiji klub i ukupno je zabio manje golova nego neki top klub, ima lošije suigrače i sl. Zabit u takovom klubu 20+ golova itekako vrijedi
Ja garantujem da bi tammy vise zabijao u aston villi neg celsiu npr.

No nebitno. Uglavnom nisam njegov fan al ako dodje kojim slucajem zelim mu sve najbolje

Ma samo Haaland ili Mbappe :D

Halaand samo iz razloga ako imamo šansu da takvog igrača dovedemo to treba iskoristiti, nije sad da nam je pod moranje neki špic. Dobar je Lukaku bio u Engleskoj zabijao je svake sezone 20+ ja mislim (u svim takmičenjima naravno) i dobar je igrač ali mislim da tu ne treba davati pare.

Lukaku je potpuno sazreo kao igrac.
Daje golove gde god da igra.
Vec je ranije isticao da zeli da se vrati u Čelsi.
Pored naravno snage znatno je popravio i igru sa loptom.
Konte i Tuhel igraju jako slično formacijski a i Lukaku je proveo dovoljno vremena u Engleskoj tako da mu prilagođavanje nece biti problem.
Ne mislim da je dovođenje spica pod moranjem ali ako klub insistira na tome onda je Lukaku kvalitetno rešenje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.