Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Evo na ovu temu cu zaljepiti.

https://twitter.com/cfbayern/status/1332263680784945153?s=20[/size]

Ne bih ga dovodio, odbio je ogromnu plaću u bayernu, ovdje bi trebao imati onda još više. Ne znam niti gdje bi igrao sada, nadam se kako ništa od toga
  • 2 mjeseca kasnije...
Potencijalno dobar jeftin igrac na sredini Bissouma iz Brightona. Mada igraju sa 3 pozadi tako da ne mogu bas najbolje procijeniti njegove kvalitete u odbrani.
Ndidi iz Lestera bio bi skup, a ima dosta falinki u igri.

Za stopera steta da nismo uzeli Tarkowskog iz Burnleya, bio bi odlican igrac za rotacije mjesto Kristensena i Ridigera.

Naprijed smo puni ali nekako bi mocno bilo kad bi Haaland dosao na centarfora.
Ne bih imao ništa protiv Haalanda, prodamo Tammyja ili pustimo Girouda ako Tammyju ne bi bio problem biti zamjena
Ampadu ima potencijal biti WC stoper. Sve karakteristike dobrog stopera ima, kontrola lopte, pozicioniranje vec sad na visokom nivou, citanje igre takodjer, agresivan je. Fali mu malo brzine ali kada imas druge stvari dobre onda ona nije neophodna.

Iduce sezone i on i Tomori trebaji biti konkurenti za prvih 11.

Iduce sezone i on i Tomori trebaji biti konkurenti za prvih 11.

definitivno u nekom od paralelnih univerzuma

bez zajebancije, volio bih i ja to, gotivim baš obojicu, ampadu ide sigurno u prodaju iduce sezone. a tomori bi imao sansu ukoliko rudiger ili kristensen napuste klub.

mada ne bi me ni iznenadilo da tomori odluci ostati u milanu, kazu da je dobar tamo, ukoliko bude dovoljno igrao, zasto bi se vracao kod nas?

Znam ali sve je u rukama nasih, uprave i trenera. Dakle nasi odlucuju, ne odlucuju ni igraci ni drugi klubovi.

Ampadu je po meni jos veci talenat od Tomorija, bilo bi grehota prodati ga. Ustvari bilo bi grehota i totalno pogresno prodati bilo koga od njih dvojice, pa hladno mozemo imati dvojicu igraca za buducnost. Ali znam, realnost je sasvim drugacija kada je ovaj klub u pitanju.

Alaba se trazi da bi zamjenio tu poziciju Alonsa. Nesto je Alaba i pricao kao da nije istina da trazi ogromnu platu, pa eto vidjet cemo. Mislim da je Haaland i dalje ta prva opcija uz stopera Upamecano ili ko vec se spominje, ali to je ono sto uprava planira da radi na ljeto.

ode upa u bayu
Evo pisu kao da je Bayern spreman pustiti Sulea jer dovode Upamecana i jer su nas preduhitrili kod njega spremni su Sulea dati za 30 mil. Ista agencija zastupa i Sulea i Upamecana

Provlači se info da je Tuhel zainteresovan za Eriksena, i da bi mogla proći razmjena Eriksen-Jorginho kojeg Conte itekako cijeni. Još plus bi Inter doplatio 20mil. Uzevši u obzir šta do sad pokazuje Hakim, Kai, ovo bi bio must do transfer ako ostane sve ovako kako jeste. 

• Autor
Po kojoj logikom bi dali Jorginha za Eriksena koji vise nije ni mlad i totalno van forme? Moras biti bas lud da to uradis.
Moze za Barelu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.