Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Barkley je ubo pravu posudbu, Villa jako dobra za razliku od prošle sezone, dobra pojačanja ove sezone, ekipa se još više uigrala plus glavni igrači u ekipi ostali. McGinn, Mings i naravno Grealish.

Leeds bi bio odličan za Rubena, Fulham je baš raspad, ne bi imao nekog prevelikog napredka

Greska je poslati na posudbu Barkleya ili RLC, neko od njih je trebao ostati. Iskreno jako losa politika sto se tice posudbe, evo Bakayoko je trecu sezonu na posudbi, znamo svi da nece zaigrati za klub i zasto se takvi igraci ne prodaju.
Korona i kriza nastala istom nam je pomogla u dovodjenju igraca, ali isto tako nam je odmogla pri prodaji pojedinaca.

Mislim da bi svi oni bili prodani, da je druga situacija, ali sta je tu je.
Jos ove godine posudbe, od sljedece valjda za stalno napuste klub.

Takodjer smatram greskom sto su i RLC i Barkleya poslali, jedan je morao ostati, bit ce nam potrebno.
Do 16. oktobra traje prelazni rok unutar Engleske. Klubovi iz PL ne mogu poslovati međusobno ali mogu kupovati/prodavati o pozajmljivati igrace sa nizeligaskim klubovima.

Tako kad sport klub napiše neko ime, moram otvoriti članak i čitav pročitati da shvatim o kome se radi. Noršelen, Šupo-Motan, Edegor, Solšer, Brenbi, Ale, Holand..

hahahaha sto posto hahahahah

Srbi koriste to pravilo zbog konzistentnosti jer možeš ti izvorno napisati ime nekog Engleza ili Španca, ali ne možeš npr. ime nekog Kineza (胡锦涛). I onda umjesto da bi pisao englesku verziju "Hu Jintao" koristiš kako se čita. Mali problem je što po toj logici morao bi znati kako se izgovara svako ime na svijetu što i nije baš jednostavno.

Mislim, niko nije pitao, ne znam ni što sam ovo odgovorio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.