5. oktobar 2020.6 god. comment_304028 Puno bolja opcija od Fulhama, al zasad izgleda da će ipak u Fulham.l Najbolje bi bilo da nigdje ne ode, ako već mora, samo ne Fulham. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304030 Barkley je ubo pravu posudbu, Villa jako dobra za razliku od prošle sezone, dobra pojačanja ove sezone, ekipa se još više uigrala plus glavni igrači u ekipi ostali. McGinn, Mings i naravno Grealish. Leeds bi bio odličan za Rubena, Fulham je baš raspad, ne bi imao nekog prevelikog napredka Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304031 Sve je to lijepo za njih, ali ko će ostati da igra za Chelsea? Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304037 Sve je to lijepo za njih, ali ko će ostati da igra za Chelsea? Havertz.Kovačić,Kante,Jorginho,Mount,Gilmour Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304041 Treba tu još igrača, ubijamo klupu za sezonu kada će širina biti najvažnija, a znamo kako se naši povrijeđuju. Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304050 Njemu treba utakmica u kontinuitetu, više sam za posudbu ali eto kako Barkley ode neka ostane. Prijavi
6. oktobar 2020.6 god. comment_304086 Greska je poslati na posudbu Barkleya ili RLC, neko od njih je trebao ostati. Iskreno jako losa politika sto se tice posudbe, evo Bakayoko je trecu sezonu na posudbi, znamo svi da nece zaigrati za klub i zasto se takvi igraci ne prodaju. Prijavi
6. oktobar 2020.6 god. comment_304091 Korona i kriza nastala istom nam je pomogla u dovodjenju igraca, ali isto tako nam je odmogla pri prodaji pojedinaca. Mislim da bi svi oni bili prodani, da je druga situacija, ali sta je tu je. Jos ove godine posudbe, od sljedece valjda za stalno napuste klub. Takodjer smatram greskom sto su i RLC i Barkleya poslali, jedan je morao ostati, bit ce nam potrebno. Prijavi
6. oktobar 2020.6 god. comment_304098 Možemo li kupovati iz Championshipa, čitaj Said Benrahma? Prijavi
6. oktobar 2020.6 god. comment_304099 Ne sjecam se kako ide to. Nesto ima i do 16og, ali nisam siguran sta tacno. Prijavi
6. oktobar 2020.6 god. comment_304100 Do 16. oktobra traje prelazni rok unutar Engleske. Klubovi iz PL ne mogu poslovati međusobno ali mogu kupovati/prodavati o pozajmljivati igrace sa nizeligaskim klubovima. Prijavi
6. oktobar 2020.6 god. comment_304103 Dati im nekog klinca i uzeti Benrahmu, kao sto je Lpool Jotu doveo Prijavi
6. oktobar 2020.6 god. comment_304105 Dati im nekog klinca i uzeti Benrahmu, kao sto je Lpool Jotu doveo Ubraja li se Christensen idalje u kategoriju "klinac"? Može Clarke-Salter, svakako je za Brentforda. Prijavi
7. oktobar 2020.6 god. comment_304109 Ubraja li se Christensen idalje u kategoriju "klinac"? Može Clarke-Salter, svakako je za Brentforda. Anjorin, Maatsen ili onaj novi što je iz barse došao Mbyiamba Prijavi
7. oktobar 2020.6 god. comment_304116 Anjorin, Maatsen ili onaj novi što je iz barse došao Mbyiamba Pričaj srpski da te ceo svet razume :D Ksavijer Mbadzumbi :D Prijavi
7. oktobar 2020.6 god. comment_304118 Tako kad sport klub napiše neko ime, moram otvoriti članak i čitav pročitati da shvatim o kome se radi. Noršelen, Šupo-Motan, Edegor, Solšer, Brenbi, Ale, Holand.. Prijavi
7. oktobar 2020.6 god. comment_304120 Tako kad sport klub napiše neko ime, moram otvoriti članak i čitav pročitati da shvatim o kome se radi. Noršelen, Šupo-Motan, Edegor, Solšer, Brenbi, Ale, Holand.. hahahaha sto posto hahahahah Prijavi
7. oktobar 2020.6 god. comment_304121 Srbi koriste to pravilo zbog konzistentnosti jer možeš ti izvorno napisati ime nekog Engleza ili Španca, ali ne možeš npr. ime nekog Kineza (胡锦涛). I onda umjesto da bi pisao englesku verziju "Hu Jintao" koristiš kako se čita. Mali problem je što po toj logici morao bi znati kako se izgovara svako ime na svijetu što i nije baš jednostavno. Mislim, niko nije pitao, ne znam ni što sam ovo odgovorio. Prijavi
7. oktobar 2020.6 god. comment_304122 mislim da na SK može da se klikne i na hr verziju, bar je tako bilo ranije na stranu to, ne sećam se da je bilo ranije ovoga da se nakon zatvaranja prelaznog roka "produži" isti ali samo za transfere izmedju rangova na ostrvu??? Prijavi
7. oktobar 2020.6 god. comment_304123 Svake godine nešto mijenjaju. Ranije ili ja nisam dobro pratio ili kad je kraj, onda je kraj. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.