Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Doveli smo Ziyecha za sicu, Werner stize za iste pare za koje smo prodali Moratu, ako Chilwell dodje za normalnu cijenu, onda ja ocekujem jos jednog kapitalca u vidu Sancha, Havertza ili kakvog wc stopera.

Imamo 100 milki od Hazarda, s tim da cemo sasvim sigurno jos najmanje 100 dobiti rasprodajom odredjenih igraca (Batschuayi, Barkley, dva lijeva beka, mozda i Kepa).

Ja mislim da imamo najvise love na raspolaganju, te da cemo bit hit ovog ljeta. Kao kad je Abramovic tek stigao u klub i dovodio sta je htio. Tako se osjecam i danas.

Ako prodamo Kepu uložice se u njegovu zamenu.
Novac od Azara otišao je na Zijeha i Pulisica.
Ako tako računas Moratu smo otplatili njegovom prodajom.
Prodacemo samo jednog beka, ako stigne drugi.
Na prodaje Bakajoka koji nista nigde nije pokazao i Bacuaija koji prazan gol ne može da pogodi ne treba računati.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pomaze kad imas mladog i ambicioznog managera koji pri tome poznaje klub iznutra. Tako se jedino i moze sklopiti, uigrati dobra ekipa. A ne Conte i Sarri koji nisu imali zivota u sebi, ili im dovodis neke njihove igrace ili nista. Ljudi nisu nit znali nit se interesovali za bilo sta, zato je Uprava i kupovala na svoju ruku.

Lamps je angazovan, zove, trazi, u kontaktu je stalno. Trudi se da privoli igrace u Chelsea. Tako isto rade i najbolji treneri zadnjih godina, Klopp i Guardiola. Niko se ne smatra nekim uber autoritetom vec normalno komuniciraju s igracima.
Pa fala bogu i da je, zato smo valjda i doveli Cech-a da nešto i radi a ne da bude fikus. Marina završava financije a Cech bira i nagovara igrače, tako je uvijek i trebalo bit. Mora postojati u upravi neko iz nogometa, sad kad to konačno imamo odma se vide bolji rezultati
Eto, a govorili ste da Cech dosao bez veze u klub, a izgleda da ima baš važnu ulogu. Sviđa mi se kako je obavlja.

Pa fala bogu i da je, zato smo valjda i doveli Cech-a da nešto i radi a ne da bude fikus. Marina završava financije a Cech bira i nagovara igrače, tako je uvijek i trebalo bit. Mora postojati u upravi neko iz nogometa, sad kad to konačno imamo odma se vide bolji rezultati

morao je pasti neki kompromis izmedju njih dvoje

Interes je realan al ovo za ponudu je laž naravno.
Već ga pratimo duže vrijeme, dosta dobrih izvora je to potvrdilo od athletica, do nekih u njemackoj
  • Autor
Ovaj igrac je mozebitni osvajac zlatne lopte. Eto toliko je dobar. Ovakvi igrači izumiri ( tip Mate, Ozila). Svakako bi volio da dodje Kai.

Eto meni najiskrenije ovaj Kai overrated igrac. Znam da je mlad i sve to stoji, ali... Ne znam, naravno ukoliko bi dosao zelim mu sve najbolje, ali mislim da nam je nepotreban. Imamo toliko dobrih igraca u sredini i u napadu (ukoliko Werner dodje) da ne vidim svrhu njegovog dovodjenja jos pogotovo za tolike novce. Bolje uloziti u stopera i lijevog beka i onda bi u svim linijama bili odlicno popunjeni.

Pa jel dolazi Werner onda? Sta ce nam ovaj klinac pored Pulisica a jos smo doveli Zyecha?

Te pare treba u odbranu uloziti i vezni red.

Ma Verner je gotova stvar.
Ovo za Haverca je vise zarad publiciteta. Neće se naši okretati drugim metama dok ne rese status Sanca.
Iako je Haverc top talenat njegovim dovodjenjem pucamo Mauntu u oba kolena.
https://twitter.com/SkySportsNews/status/1270320028311793664?s=19
Postalo je ozbiljnije
Guardian je isto na tragu toga, da smo ozbiljno zagrizli
Pored Pulisuca, Maunta, Odoia, Zijeha i Kai bi imao mesta posebno ako najvise budemo igrali u 4 2 3 1. E sad ako planira da najvise uigrava 4 3 3 je druga prica jer tu i Verner moze igrati tog bocnog napadaca, pa se stvara malo guzva tu po boku. Ali bice tu i povreda i veliki broj utakmica.

According to the Guardian, Lampard will sell players to free up funds for his spending spree. It's claimed Emerson Palmieri, Michy Batshuayi, Jorginho, Ross Barkley and Marcos Alonso could all leave in a mass exodus this summer. Going to be an interesting transfer window.

Ja ne bih prodavao Jorginha. Treba nam i iskusnijih igraca u ekipi, pogotovo ako odu Pedro, Willian, Barkley i ostali, treba nam malo i iskusnijih. Jorginho ako je u icemu dobar, dobar je u vidu liderstva.

Ako on ode nemamo stabilnog pas igraca na sredi koji zapocinje napad i koji lako resava presing. Kante to svakako nije a RLC je mnogo korisniji u tim Box to Box zadacima u kontrama istrcavanjima.....ako odu svi oni trebace nam bar jos 2 srednjaka. Jorginjo ok ako neko ponudi 80 milki pa da se moze naci zamena. Za Barlija je vec malo laksa prica.
https://twitter.com/ACParee/status/1271503534962413571?s=19
Werner rješen, objava vrlo skoro. Evo što kaže Matt Law za chilwella i havertza

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.