Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

https://twitter.com/cfbayern/status/1265943027375276034?s=20

Jel ovo fakat tolika finansijska kriza drma sve klubove pa ne mogu izdvojiti 50 miliona?

I meni je Digne top bek, fizicki spreman a i sasvim dobra tehnika.

@Kun, pa neces dovoditi igraca iz Championshipa da ti bude glavni igrac, nego da zamjeni hadalje kao sto su Willian i Pedro (Pedro je ustvari i dobar igrac ali proslo je njegovo). Stas reci za Alphonso Davisa, dovedem iz Kanade, kakva je to liga, pa za njih je Championship kao liga sampiona.

https://twitter.com/cfbayern/status/1265943027375276034?s=20[/size]

Jel ovo fakat tolika finansijska kriza drma sve klubove pa ne mogu izdvojiti 50 miliona?[/size]

Pa i nije bas, samo se klubovi vade na to da smanje cene igracima.
A poprilični su gubitci, nema utakmica, ako se ne završe sezone TV prava su manja, nema turizama i obilska stadiona, kupovanja suvenira i sl. Uz to, većina top klubova, iako su bogati, žive na rubu. Tako da ima smisla. Naravno, neće trebati dugo dok se transferi vrate u normalu, ali ovu sezonu ćemo ipak viđati niže transfere...

Dabogda niko ne imao ni 10 miliona, malo li im je bilo.

Ovi što prodaju ponašaju se kao da se ništa nije desilo pa traže iste cijene, a ovi što nude nude naravno niže. Kamo sreće da ovi naši hoće da kupuju, najmanji problem bi bilo to što je bila korona.

Glupo pitanje, kada se otvara prijelazni rok zbog ovog
Na današnji dan potpisali hazarda, gdje su ti dani kada smo mogli dovoditi najbolje

https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1268520953371332608?s=19
Ne bih me začudilo da završi kod nas
Ono što me brine je to što Leicesterovi navijači čak i priželjkuju ovaj transfer, misle kako nije ništa posebno. Previše je hypea oko tih engleskih mladih igrača, može biti flop vrlo lagano

Christian Falk

@cfbayern

Werner & Chelsea is getting hot! According to BILD information, Werner should sign a contract with Chelsea until 2025, collecting more than 10 million euros per year

Sada koliko ima istine u ovome vidjet cemo.

Falk piše za Bild, cenjen je dosta u Nemačkoj.

Mada mislim da se tu najviše pita Liverpul.

Evo i Skaj prenosi istu stvar.

Odličan prelazni rok za sada, odličan. Jedino za koga ne bi dao pare je Tagliafico, prije bih naravno Chillvela i provjerio bih cijenu kod Evertona za Dignea...

Ali ljudi kad skontate, za nekih 90 miliona, dva igrača, odlična igrača, koji bi trebali i koji mogu donijeti prevagu u ekipi, ODLIČNO

IDEMO RUSKA MAFIJOOOOO IDEMO PLASTIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PUŠITEEEEEE GA SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Dobro ide zasad, naročito to što napokon dovodimo na vrijeme a ne zadnji dan.

Ipak, i dalje stojim iza toga da nam je najvažniji stoper, a stoperi se koliko vidim ne spominju... S trenutnom obranom, đabe nam napad...
Ne treba bjezati od mogucnosti dovodjenja Coutinha na posudbu, dobar igrac a uvijek mozemo izabrati opciju da ne odkupimo ugovor.

Ma dovoljan je lijevi bek u vidu Chilwella. Tomori, Rudiger i Zouma kao treci mogu dovoljno dobri biti.

Tomori je još zelen, ova dvojica su dobri igrači ali nisu top top klase, a za ofenzivnu igru koju Lampard gaji treba nam top stoper, a i Tomoriju bi godio takav partner za razvoj

Ne treba bjezati od mogucnosti dovodjenja Coutinha na posudbu, dobar igrac a uvijek mozemo izabrati opciju da ne odkupimo ugovor.

Barsa traži 10 miliona za pozajmicu i da klub u koji ode placa celokupan iznos plate(14 miliona)
Na tako nešto naši neće pristati.
Doveli smo Ziyecha za sicu, Werner stize za iste pare za koje smo prodali Moratu, ako Chilwell dodje za normalnu cijenu, onda ja ocekujem jos jednog kapitalca u vidu Sancha, Havertza ili kakvog wc stopera.

Imamo 100 milki od Hazarda, s tim da cemo sasvim sigurno jos najmanje 100 dobiti rasprodajom odredjenih igraca (Batschuayi, Barkley, dva lijeva beka, mozda i Kepa).

Ja mislim da imamo najvise love na raspolaganju, te da cemo bit hit ovog ljeta. Kao kad je Abramovic tek stigao u klub i dovodio sta je htio. Tako se osjecam i danas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.