1. maj 2020.6 god. Autor comment_294231 Ko je Kai Haverzt. Navodno smo zainteresovani. Ono najbolje sto ima ponuditi fudbalska velesila Njemacka. Najkrace receno. Prijavi
2. maj 2020.6 god. comment_294233 Ma ja prvi put čujem za njega ovih dana pa zato pitam. Ne znam ni šta igra. Prijavi
2. maj 2020.6 god. comment_294235 Spominje se da vodimo u utrci za Koulibalija. Vise novinara potvrdilo ovu vijest. Kakvo bi to pojacanje bilo. Prijavi
9. maj 2020.6 god. comment_294252 Dolazi Ziyech, dovesti i Bogu nazad, perfektne zamjene za Pedra i Williana. Jos dovesti lijevog beka, stopera i napadaca i ova ekipa ce biti tip top. Prijavi
9. maj 2020.6 god. comment_294253 Ben Chilwell, Declan Rice, Jadon Sancho, Jack Grealish jebo te, englezi odavno nisu imali bolju ponudu igrača (iako su rice i grealish igrali za irske mlađe kategorije, međutim zabole ih tuki za to :D) Evo, bukvalno dovedeš 4 engleza i rjesis sve probleme u klubu, to bi bilo jako lijepo, bili bi full england team, sigurno da bi nas i sudije gurale :D Mada to više djeluje kao neka football manager opcija ali nije toliko nerealno. Rice je nekada bio u našim mladim kategorijama, Sancho navija za Chelsea, Chilwell je prva meta kluba za lijevog beka dok je Grealish strasan talenat i ukoliko Villa ispusi mogao bi se dobiti za malo para, jako mi se sviđa kao igrač i ne bi volio da ga vidim u Junajtedu npr. Doduše Terry mu je trener pa bi ga i mogao nagovoriti da pređe kod nas. Prijavi
10. maj 2020.6 god. comment_294267 I još Pope ili Henderson za golmana i Tarkowski u odbrani. Lijepo je sve to, ali jedno su želje, a drugo su mogućnosti. Prijavi
10. maj 2020.6 god. comment_294270 Da li je Whisperu drago sto se opet spominje Gosens :D ? Apsolutno :D Prijavi
14. maj 2020.6 god. comment_294275 Izgleda da su se Lyon i United dogovorili oko Dembelea. Cijena navodno 70. miliona eura. Znaci Mertens kod nas. Iduce sezone nas napad predvode Abraham, Giroud i taj trevi napadac, vjerovatno Mertens. Prijavi
14. maj 2020.6 god. comment_294277 Izgleda da su se Lyon i United dogovorili oko Dembelea. Cijena navodno 70. miliona eura. Nastavljaju se rasipati sa parama Prijavi
26. maj 2020.6 god. comment_294300 Nešto je sve utihnulo što se tiče nas, razumljivo s obzirom na situaciju. Ipak, ispada dobro što smo uzeli ziyecha pa imamo barem nešto Prijavi
26. maj 2020.6 god. comment_294301 Eto skoro sam spominjao Saida, vrhunski igrac, prosto mi nije jasno kako nije napravio bolju karijeru, valjda jer nije Spanac ili Brazilac a nije mozda imao ni srece. Kako god, radujem se ovom igracu samo tako, upgrade duplo u odnosu na Williana i Pedra. According to La Gazette du Fennec (very reliable Algerian source), Chelsea have now come forward and ‘officially contacted’ Brentford over signing winger Saïd Benrahma, having made the 24-year old one of their ‘priorities’. https://lagazettedufennec.com/actualites/teamdz/exclu-lgdf-chelsea-entre-en-contact-avec-said-benrahma/Pazite video: https://youtu.be/5OJZ79VBFus Prijavi
26. maj 2020.6 god. comment_294302 Opet radio portugala radi :D Hajde, bilo bi fino da je istina. Nego i definitivno smo odlucili da necemo aktivirati klauzulu za jeremie bogu. Ovaj said izgleda k'o hazard magija, ali vecinom u jacoj ligi ne zele da rade ovo, jer se useru, ako ga dovedemo nadam se da nece se ukenjcati prilike. Prijavi
26. maj 2020.6 god. Autor comment_294303 Iskreno nisam ga nesto posebno gledao, govorim na osnovu ovog videa. Podsjeca me na Hatema Ben Arfu, pun nekih poteza, voli je provuci kroz noge više nego hljeba se najesti. Ili sto bi Cae rekao puno zuji malo meda daje. Prijavi
26. maj 2020.6 god. comment_294304 Said je ove sezone medju 3 najbolja igraca Championshipa, a individualnom kvalitetom je sigurno najbolji. Gledao sam ga zadnji put protiv Leedsa, kako je rjesavao ludjacki presing koji Bielsa namece, haos. Tacno, to je igrac koji mnogo melja loptu ali koji ce napraviti sigurno 2-3 vrhunske sanse na mecu svojim potezima. Sta ja znam, bolji je trenutno za klasu od Williana i Pedra. Pitanje samo, da li je to dovoljno ili je samo prelazno rjesenje jer je u trenutnoj situaciji tesko izdvojiti 100+ miliona za Sancha i slicne. Prijavi
26. maj 2020.6 god. comment_294305 Eto skoro sam spominjao Saida, vrhunski igrac, prosto mi nije jasno kako nije napravio bolju karijeru Tek će da je napravi, tek su mu 24 godine Prijavi
27. maj 2020.6 god. comment_294308 Meni samo nije jasno kako u fifi nema 5* skill moves :P Gledam ovaj video i izgleda kao kad dječak iz 9. razreda odluči da dribla ove iz trećeg. Prijavi
27. maj 2020.6 god. Autor comment_294311 24 godine i nijr bas tek, to je skoro pa izgradjen fudbaler sa jasnom vizijom svoje karijere. Mbappe ima 21 a vec je dugo na najvecoj sceni, Kai ima 20 a iza sebe vec dvije odlicne sezone (ova mu je treca), Sancho 18 itd itd Sumnjicav sam prema igracu koji sa 24god joa uvijek igra Championship i za kojeg licno ja nisam cuo. Naravno ima i primjera kao sto je Drogba koji je sa 24 dosao kod nas ali to je manjina. Hocu reci tesko da klub kao Chelsea moze sebi 'priustiti' igraca sa 24 god iz Championshipa kojeg cemo smatrati kao pojacanje. Lose sam se izrazio ali valjda shvatate sustinu. Bas cu obratiti paznju na ovog igraca, iskreno djeluje zanimljivo na klipovima ali fudbal je daleko vise od toga. Prijavi
27. maj 2020.6 god. comment_294312 https://twitter.com/telefootball/status/1265675251561701377?s=21 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.