15. juni 2020.6 god. comment_294567 Chelsea entered into discussions with the entourage of Saïd #Benrahma . The club coached by Frank Lampard has even expressed its interest in Brentford without transmitting an offer for the moment. Leicester and Arsenal also interested.https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/1272540447894880256?s=19Ako ovog dovedemo, ništa od havertza. Radije bih havertza Prijavi
15. juni 2020.6 god. comment_294569 Ako je cilj uštediti malo na krilu zbog drugih pozicija, ne bunim se. Radije bih da dovedemo Benrahma+Chilwell+Koulibaly, nego Sancho+Tagliafico+Gabriel Magalhaes. Prijavi
18. juni 2020.6 god. comment_294633 Ovo bi mogao da bude prelazni rok ravan onome nakon dolaska Romana Prijavi
18. juni 2020.6 god. comment_294643 Sve vodi ka tome. Za sad je brutalno. Ziyech i Werner, idemo dalje. Prijavi
19. juni 2020.6 god. comment_294674 nešto se pisalo da će stopirati primenu FFP kako bi klubovi mogli lakše da prevazidju ovaj period. Prijavi
19. juni 2020.6 god. comment_294690 Nema FFPa dok je korone. Šta čekaju ovi naši neka se zaigraju football managera Prijavi
19. juni 2020.6 god. comment_294703 Pa jedini se i igramo, ali valja se i dogovoriti za cijenu, ne valja samo bacati pare. Prijavi
19. juni 2020.6 god. comment_294705 Da, sada ćemo malo pričekati mjesec dana dok ne kreneo po ostale, tu su situacije kompliciranije. Za Havertza kako je Matt Law rekao pričekat ćemo da sezona u Bundesligi završi i ako ne uspiju u LP očekujemo da cijena malo padne. Za lijevog beka tek se mora vidjeti što i kako pošto Leicester nema namjeru spustiti cijenu, unatoč što Chilwell želi transfer. Za havertza smo mi daleko najveći favoriti trenutno, nadam se kako nam se čekanje neće odbiti o glavu, da se ostali ne bi probudiliU međuvremenu mogli bi rješiti par viškova prodajom ako uspijemo, bilo bi fino Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294898 https://twitter.com/TheChelseaSpot/status/1275386293200044044?s=20 Zamisli dovedes svu cetvoricu, odu Willian i Pedro, i jos pored njih imas Odoia, Pulisica, Mounta.. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294901 Sve je to lijepo, ali dajte kupite više kupite tog lijevog beka pa onda poslije radite šta vas je volja. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294908 Lijevi bek je sljedeca kupovina koliko god pricali o Havertzu i Benrahmi. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294913 A stoper se nažalost nigdi ne spominje... Ispravite me ako grješim ali bojim se da nemaju namjeru ga dovoditi ovo ljeto... Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294914 Igraće ga ova četvorica, kod kojih kad bi spojio najbolje osobine kombinovano ne bi uspio sastaviti jednog štopera kako treba. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294915 Jedina nada je da će se Tomori vratiti, dobiti dovoljno minuta i odigrati na vrhunskom nivou, da makar jednog debila istisne iz prvih 11 Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294916 Jedina dobra stvar je što smo prodali Luiza, samo nam je još i on trebao na toj poziciji, najbolje bi bilo prodati još nekoga tipa Zoumu ili Christensena i kuptiti u zamjenu nešto što može poslužiti. Mada od toga nema ništa. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294917 A zasto skoro svi kazete da treba Zoumu prodati? Pa smijesniji je Rudiger od njega, o Christensenu da ne govorimo. Tomori i Zouma treba da budu stoperski dvojac, sve dok se neki klasan stoper ne dovede, a Rudiger i danac neka ih mijenjaju po potrebi. Prijavi
23. juni 2020.6 god. Autor comment_294921 CHRISTENSENA bi prvog prodao iz vise razloga. Prvo sto je najlosiji od njih (doduse nisu ni ostali mnogo bolji), drugo na cijeni je jer je jos uvijek mlad a trece siguran sam da ga mozemo uvaljati nekom u Bundesligu jer je tako bio na posudbi i bio je stvarno dobar (na pamet mi pada utakmica protiv Barcelone u Ligi prvaka). Za razliku od velike vecine ne vidim neku kvalitetu ni potencijal u Tomoriju. Nije me impresionirao bilo cime. Ostavio bih ga iz razloga sto je Englez, ako bi dosla lijepa ponuda oberucke bi prihvatio. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294922 Golman i stoper su nasa najveca rak rana, to sam govorio pre god i sad to isto pricam. Sa jednim pouzdanim golmanom i pouzdanim stoperom mi bi danas imali najmanje +10 do 15 bodova. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294926 A zasto skoro svi kazete da treba Zoumu prodati? Pa smijesniji je Rudiger od njega, o Christensenu da ne govorimo. Tomori i Zouma treba da budu stoperski dvojac, sve dok se neki klasan stoper ne dovede, a Rudiger i danac neka ih mijenjaju po potrebi. Ne znam meni je Zouma neki vječiti talenat od koga nikad ništa nisam vidio, dok od Rudigera znam šta mogu da očekujem jer je bar nekad bio u dobroj formi. Mada šta znam nije mi to to u svakom slučaju. Kepu mi ne dirajte. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294928 Kako ba od Zoume nista nisi vidio? Ja npr znam za mnostvo dobrih partija. Narocito prije povrede. Ove sezone imao je gresaka, naravno, ali daleko od toga da ga treba prodati. Christensen nije jos dobru utakmicu odigrao, a Rudiger je neozbiljan igrac, nije kvalitet, a pogotovo ne neko, ko bi povezao nasu zadnju liniju. Tomori je mlad, te ima talenta i treba ga forsirati. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294932 Kad ova dvojica specijalaca konacno napuste klub to ce biti bas jedan novi pocetak. Imas osjecaj ko da su citavu vjecnost tu. Prijavi
23. juni 2020.6 god. comment_294934 Christiansen jedino što ima je to znanje sa loptom u nogama, ništa više, niti je neka opasnost u skoku da imaš nešto iz prekida od njega, fizikalije da ne spominjem, preslab i fizički a i psihicki mi se ne cini nesto prejak. Zouma sa druge strane je fizički životinja i ono što mi se posebno dopada kod njega je to što je dosta puta nevjerovatne klizeće startove imao, meni je baš obećavao dok se nije povrijedio. Sad je nekako nesiguran, pogotovo sa loptom u nogama ali mislim da je bolji od Christiansena. Rudiger isto ko Christiansen zna sa loptom, fizički je solidan ali je KIKSARA RASPALA ONA Tomori, fizički dobar, brz, jak, zna sa loptom za njega ima nade samo mu treba utakmica i iskustva Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.