Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Predložio bih ti da ubuduće najprije dobro pročitaš komentar na koji želiš replicirati. U mom komentaru jasno piše da smo mi klub koji "želi da igra ultra napadački fudbal", a ne klub koji "igra ultra napadački fudbal". U ovom trenutku smo mi klub koji bi rado to da igra, ali nema igrački kadar za to. Očekuje se da ćemo se tokom ljetne pauze adekvatno pojačati i dovesti igrače koji će se uklapati u taj stil. Prema tome, to ismijavanje je nepotrebno.

Odbrambeni igrač, a prije svega štoper koji igra u klubu koji se najčešće brani jeste zaposleniji od onog koji igra u klubu koji češće napada. Tačno je i da je svaka greška direktna šansa za gol protivnika. Njemu ovaj sistem igre u Burnleyu savršeno odgovara. Međutim, kada bi bio primoran da stoji na centru većinu vremena i ganja protivničke napadače u kontrama, vidjeli bismo onda kako bi to izgledalo. Ja ga se nisam previše nagledao u takvim situacijama i volio bih da vidim kako bi se snašao. Ne kažem da se ne bi. On ovako pokriva puno manje prostora.

Ponavljam, odbrambeni igrač, a prije svega štoper koji igra u klubu koji se najčešće brani jeste zaposleniji od onog koji igra u klubu koji češće napada. Pošto ima više posla, logično je da će imati bolje brojke u kategorijama kao što su dueli, klizeči startovi, presjećene lopte, blokirani udarci i sve što ide uz to. I Harry Maguire je u tim statistikama bolji od Van Dijka, što ne implicira da je zaista bolji od njega.

Ne znam da li se ovo "nije tek sad isplivao" odnosilo na moj komentar. Znam da nije tek sad isplivao, pratim. Soyuncua sam spomenuo u kontekstu ove sezone, a ne u kontekstu našeg pojačanja.

Shvatio si preozbiljno tu opasku :D

A i Megvajer nije statisticki bolji od Van Dajka :P
Da jeste on bi bio u najboljih XI na osnovu statistike. :D

Niti je Barnli jedini tim u PL koji igru zasniva na defanzivi niti je Tarkovski tu gde jeste slučajno.

Nevezano za to postoje izveštaji da je Celsi spreman da pusti Kantea ukoliko stigne zadovoljavajuca ponuda.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Izvinjavam se ako sam preozbiljno shvatio, nešto sam bio iznerviran kod kuće.

Ja se ipak nadam da će se Kante oporaviti od povreda i da će se naći mjesto za njega u novom Chelseaju. Ako ga već odluče prodati, ni slučajno da nas ne izlevate. Bez 100 miliona nek ni ne dolaze. Ako to bude klub sa igračima koji nas interesuju, tražiti neke razmjene. Nemam neku ideju ko bi ga mogao tražiti, najlogičnije je PSG, ali su prošlog ljeta doveli Gueyea.

Ma Real vjerovatno ako igdje ode. Nema logike da ide Kante, osim ako nema bas problema sa povredama, pa da ga pokusamo uvaliti.

A kako nazivas ovu sezonu za njega ako ne problem sa povredama?

Kod Pepa i mnogo bolji bekovi su igrali za kurac, nije ni Pep madjionicar. Takodjer Pepu treba tehnicki mnogo kvalitetniji bek od Chilwela jer igraju na zguznutu odbranu tako da ne vjerujem da bi se Chilwel nesto posebno proslavio u tom sistemu. Vise bi odgovara Kloppu i tom sistemu gdje se mnogo trci i ima prostora za kontre i slicno. 80 miliona za Chilwela je previse ne moze me niko razuvjerit.

Najnovije priče govore o tome da je i dalje prva meta, te da je cena 50 miliona.
Prihvata se :D

A kako nazivas ovu sezonu za njega ako ne problem sa povredama?

Jbg, bile neke manje povrede, ali kontam Kante je to, mozda je samo peh, pa da se moze vratiti u ono staro "willian" stanje gdje se ne moze povrijediti.

Sto se tice Chilwella, ako je istina 50 mil, onda bolje on nego telles za 40. Porto trazi nenormalno mnogo za igraca u zadnjoj godini ugovora.

Ma nema govora o pustanju Kantea ni za 200 miliona.

Neces naci takvog igraca tako lako, a pogotovo da ga mi dovedemo. Kante pored što je igračina, može trčati do iznemoglosti, još ima respekta prema klubu, igra i šuti, ne leti za barcelonom i realom ko neki.

Ma nema govora o pustanju Kantea ni za 200 miliona.

Neces naci takvog igraca tako lako, a pogotovo da ga mi dovedemo. Kante pored što je igračina, može trčati do iznemoglosti, još ima respekta prema klubu, igra i šuti, ne leti za barcelonom i realom ko neki.

Takva odluka sigurno neće biti olako donesena.
Kante u punoj snazi je vanserijski igrac.
Ali Lampard se vidno mučio da ga uklopi u ekipu tokom sezone.
Sasvim sam siguran da ce žrtvovati ili Kantea ili Zorzinja. A kako je Zorzinjo Lampsov čovek od poverenja i kapiten(računam da će Dzejms izgurati Azpija iz sastava), ceh ce platiti nas dragi smajli.
Nadajmo se da će Zorz tražiti da ode kod Sarija.
Nizar Kinsela, novinar jako blizak klubu govorio o transfer planovima Celsija3
Ukratko
Nema zvanične odluke oko Kepe, klub gleda mnoge golmane uključujući Onanu
Levi bek prioritet je Cilvel, bekap opcija Teljes
Štoper se ne smatra prioritetom, ali se razmatra dovodjenje jednog.
Kante ostaje
Interesovanje za Kutinja postoji ali Barselona traži previše para za pozajmicu
Sanco je prioritet prioriteta ali isto tako i za Mančester.
Žiru ima na stolu novi ugovor ali i ponudu Intera
Prva meta za napad i dalje Verner, rezervna Dembele.

Na kraju od svih mogućih opcija oni će izgleda prvo ganjati novog golmana. Pola tima je zrelo za remont, ako daju preko 100 miliona na golmane u par godina samo će pokazati neozbiljnost.

Da bi nekog doveo moraš da daš pare, neće niko preći kod tebe zato što "više voli tvoj klub" nego protivnički, ako protivnički daje duplo veću platu.

Ovo da ne treba štoper bolje ne komentarisati.

Na kraju od svih mogućih opcija oni će izgleda prvo ganjati novog golmana. Pola tima je zrelo za remont, ako daju preko 100 miliona na golmane u par godina samo će pokazati neozbiljnost.

Da bi nekog doveo moraš da daš pare, neće niko preći kod tebe zato što "više voli tvoj klub" nego protivnički, ako protivnički daje duplo veću platu.

Ovo da ne treba štoper bolje ne komentarisati.

Izasla je vest da je Kepa spreman da zaboravi na problem sa Lampardom te da želi da se koncentrise na formu i sačuva mesto među stativama.
Pouka priče da su se zakačili nešto tokom sezona i izgleda da se zbog toga juri novi golman.

Pa ako ode Kepa znaci nesto ipak pozitivno se desava u klubu. Obicno trener kod nas leti ako se zarati sa igracem ili igracima.

Ma kupi prvo sta nam je najpotrebnije, posle se zajebavaj sa Kepom.
To treba da nam bude poslednji transfer po prioritetu a naši ce samo na njega potrošiti pola prelaznog roka.
Još decko rekao da želi da ostane u klubu.
Ako Lampard pokuša na silu da ga zameni njemu ladno može da se digne i da kaze ja imam ugovor i neću da idem da ladi muda i prima platu. Onda to eskalira u otkaz oko Božića.
Vazda neki cirkus.
Da nam zabrane transfere jos 5 godina, možda se i nauče pameti.

Kepa je izgleda tipični Baskijac agresivnog temperamenta i nekako mi je logično da nekad reaguje kako reaguje, isto tako kad skine težak šut vidiš da mu znači. Meni se sviđa kao golman i mislim da ima potencijala, ogromne pare su date pa je to još jedan razlog da mu se da šansa. Prije bih trpio nekog takvog nego sterilnu gamad u kojoj nema trunka života.

Vjerujem u Lamparda kao dobrog menadžera i motivatora, ali mislim da ipak treba da preorijentiše prioritete. Inače će ovom timu biti ne svakodnevnica nego luksuz borba za 4. mjesto. Neće ostatak konkurenata biti ovako loš kao i ove godine, a kako je krenulo svi oni su mnogo nabrijaniji da dovedu pojačanja nego mi.

According to Catalan SPORT, Philippe Coutinho is close to completing his move from Barcelona to Chelsea.

Dobro pa je izvor loš, nadam se da nema istine u ovom, imamo puno kritičnijih pozicija

According to Catalan SPORT, Philippe Coutinho is close to completing his move from Barcelona to Chelsea.

Dobro pa je izvor loš, nadam se da nema istine u ovom, imamo puno kritičnijih pozicija

I nadamo se da je samo pozajmica :D
ESPN se poziva na svoje izvore i donosi vest da Celsi prati situaciju oko Obamejanga.
Njemu ističe ugovor sledećeg leta.
Naši bi da iskoriste situaciju i dovedu ga na popustu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.