6. mart 2020.6 god. comment_293746 Nije ni Maddison bio, imaju obojica odlican pass, dribling cak i bolji Cantwell, sut je na strani Maddisona. Dobar je Cantwell, ali zasad nije dovoljno dobar da bi igrao u top 6 ekipa. Bit ce iduce sezone ili za dvije ako ne bude povreda. Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293751 Tu situaciju oko bekova će naši gledati i sa finansijske strane. Ako Alonsa i Emersona uspiju utopiti odmah ove sezone za 50 miliona, što je svakako moguće, jer Alonso još uvijek važi za jednog od boljih bekova i sigurno najboljeg LWB-a dok je Emerson jos mlad i nije bio loš u Italiji onda postoji opcija da se dovedu tipa i Lewis i Telles za iste te pare, što svakako nije loše. Što se Maatsena tiče, šteta što nije mogao dobiti više minuta ove sezone. Jebi ga u ovim kupovima ovih par laganih tekmi nismo znali lako rješiti a ni ždrijeb nas ne miluje kao što miluje City-a zadnjih 6 godina. Zato i osvajaju kupove, do polufinala izvuku sve sto ima od druge do šeste lige i lagano to rješe sa pola snage Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293838 Treba što prije riješiti transfere koje mislimo, znamo kako to bude kada prvenstvo, a euro je na ljeto. Skočiti će cijene određenih igrača, a onda se sve odvuče do zadnjih dana roka i opet kurac Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293847 Želio bih da se ovi mladi što su out vrate, da vidimo šta sve imamo na raspolaganju. Ove partije Gilmoura mogu da znače da nam Aouar i ne treba npr. Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293852 Koliko smo samo pozicija riješili uvođenjem igrača iz akademije. Desni bek riješen (još bi bolje bilo da je Lamptey nekako ostao), vezni red popunili što je falilo, kvalitetan napadač, štoper i krilo u određenoj mjeri (ne zaboravimo da ima Ampadu na posudbi). Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293898 Jel ovo Chilwell na klupu preselio? Nekakav Justin im igra veceras beka. Prijavi
12. mart 2020.6 god. comment_293957 Pazljivo gldati i Ferana Toresa, krilo Valensije. Miks Mate i Silve. Prijavi
17. mart 2020.6 god. comment_294012 https://twitter.com/Blue_Footy/status/1239517827276713986?s=19 A što ćeš, treba prihvatiti realnu situaciju Prijavi
18. mart 2020.6 god. comment_294020 Ako ništa, makar smo pokazali interes za kvalitetnog igrača. Druga stvar što on želi u Liverpool, mada ne znam da li ce oni sada sa obzirom na situaciju iskoristiti nisku klauzulu Prijavi
21. mart 2020.6 god. comment_294031 Werner tu ide zbog Kloppa. Pored takvog trenera, teško je izabrati bilo kojeg drugog. Mi trebamo dovesti Sancha. Tu priliku ne smijemo propustiti. Prijavi
25. mart 2020.6 god. comment_294055 Kopirano sa shoutboxa: Ne znam koliko je pametno u ovom trenutku trošiti velike pare na igrača koji će biti samo rotacija na poziciji koja nije tako kritična. Rice košta barem 50-60 miliona € Prijavi
25. mart 2020.6 god. Autor comment_294056 Kopirano sa shoutboxa: Ne znam koliko je pametno u ovom trenutku trošiti velike pare na igrača koji će biti samo rotacija na poziciji koja nije tako kritična. Rice košta barem 50-60 miliona € Mislim da se spremamo na zivot bez Kantea/Jorghinha. Iskreno ne vidim kako se Ngolo uklapa u filozofiju Lamparda, poceo se i povrijedjivati, nije vise ni tako mladi. Mislim da je idealno vrijeme da ga prodamo i uzmemo neke pare za njega dok jos mozemo. Chelsea s pocetka sezone i Chelsea zadnjih nekoliko utakmica je najbolje sto smo vidjeli, zanimljivo tada smo igrali bez Kantea. Slucajnost ili ne, ne bih znao ali jedno je sigurno a to je da Kante vec par godina igra van svoje pozicije. Ako vec Lampard nema namjeru da ga vraca na svoju poziciju najbolje bi bilo da ga proda, teska srca. Takodjer i ako se Frelle rijesimo ne bi mi bilo toliko zao, Billy je strasan vec sada sa samo 18 godina, mozda nije jos spreman da igra 38 utakmica ali za ozbiljne rotacije jeste sigurno. Eh sad Rice meni nije nesto posebno dobar igrač. Englez je, najbolji prijatelj Mounta, naviknut na Premiership, na život u Engleskoj, reprezentativac... ne mogu biti pametan. Prijavi
25. mart 2020.6 god. comment_294058 Mislim da se 90% članova foruma može složiti sa mnom da nam je vezni red najbolji dio tima. Iako bi i to moglo bolje da bude, ali realno daleko naš najbolji dio terena, u svakom smislu. Nema mi logike da i to jedino što nam valja sad razmontiramo, kad smo već u situaciji da bismo trebali mijenjati krila, bekove, štopere, napadače i možda golmana. Da bar ovaj jedan dio terena koji nije hitan za rješavanje ostavimo za neki drugi prelazni rok. Dodao bih to da i naš vezni red ovakav kakav jest ima dosta rezerve. Tu je RLC koji nije ni igrao ove sezone i Gilmour koji tek počinje da igra za prvi tim. Što se mene tiče, ja pozdravljam dovođenje tog igrača, ali mislim da treba da postoji neki redoslijed. Prijavi
25. mart 2020.6 god. comment_294059 Slažem se, neka prvo dovedu stopera, lijevog beka i napadača a ne bi bilo loše ni još jedno krilo, a tek onda mogu razmišljati o ostalom ako ostane para. Prijavi
26. mart 2020.6 god. comment_294063 Kopirano sa shoutboxa: Ne znam koliko je pametno u ovom trenutku trošiti velike pare na igrača koji će biti samo rotacija na poziciji koja nije tako kritična. Rice košta barem 50-60 miliona € Deklana uopste ne treba dovoditi kad imamo Akea Prijavi
26. mart 2020.6 god. comment_294064 https://twitter.com/RiZzyUTD/status/1242475336471916544?s=20 Poslusajte video, Fabrizio Romano je najpouzdaniji novinar kada su transferi u pitanju. Jasno je dao do znanja da je United u kontaktu sa njegovim agentom, vjerovatno je za sad ostalo samo jos dogovor sa Borusijom izmedju cijene. Mi nemamo sanse da se takmicimo sa njima kada je novac u pitanju, tako da je ovo vjerovatno gotovo. Oni ce ako bude potrebno ponuditi i 150 miliona, jebe im se jer im se moze. Prijavi
26. mart 2020.6 god. comment_294065 Ništa novo, očito je da će tamo završiti. Kod nas će Moussa Dembele i dobro Prijavi
26. mart 2020.6 god. comment_294067 Ništa novo, očito je da će tamo završiti. Kod nas će Moussa Dembele i dobro Nama će Zaha Prijavi
27. mart 2020.6 god. comment_294069 Mogu oni pricati koliko hoce sa agentom, Sancho ce u Chelsea. Prijavi
29. mart 2020.6 god. comment_294072 Gabriel's transfer from Lille to Chelsea is almost done. {@ManuLonjon} Chelsea have asked Real Madrid about signing Morocco international Achraf Hakimi, according to The Mirror. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.