Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Opet brazilac sumnjivog kvaliteta. Nadao sam se da su te kombinacije izumrele s odlaskom Emenaloa ali nismo mi te srece.

A od Hakimija ce da izmisljaju krilo jer nam treći desni bek ne treba.

Pa ja ne znam sta je gore od ta dva.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ma za Hakimija je obicna patka ali za Gabriela je mozda vec ozbiljna stvar jer je ovo vec 2-3 put kako se povezujemo sa njim. Gabriel je fizicki presnazan igrac, igra lijevom nogom i veoma je cijenjen od strane svih skauta. E sad, mi imamo Ampadua koji je izuzetan potencijal, trebamo mu samo dati sansu. Ima sve da bude vrhunski stoper, vec sad mislim da moze igrati u prvih 11 ali otom potom. Ako cemo prodavati Christensena ili Zoumu onda ok da dovedemo Gabrijela inace ne vidim smisao.

Po meni prioritet su 3 pozicije: lijevi bek, krilo i napadac.

Hakimi sigurno ima svoje mjesto u Realu već sljedeće sezone, tako da ako ga budu željeli niko ih neće spriječiti da ga dovedu.

Za tog štopera stvarno ne znam šta da kažem. Već imamo toliko štopera na poziciji "talenat", treba nam neko na poziciji "svjetska klasa".

Ako će nam prelazni rok biti ovaj Gabriel, Moussa Dembele i takvi, bolje da nam opet kaznu udare.

Dugo vec nemam poverenja u kvalitet brazilskih fudbalera.
Drugo, taj Gabriel nam neće pobeći nigde.
Ako vex gledaju mladje igrace prvo Lajpcigu ponuditi Kristensena za koga se interesuju plus doplatu za Upamekana. Oni ce svakako pristati. Njega juri pola Evrope ali ima i Celsi sta da mu ponudi.

Mi se odmah hvatamo za neke opcije B. Do tada opcija A ode nekom drugom, opcija C ili ne postoji ili nema kvalitet pa nas za B lepo oderu a i igrac nije na potrebnom nivou.
Pobij se za igraca nekad majku mu.
  • Autor

Mi se odmah hvatamo za neke opcije B. Do tada opcija A ode nekom drugom, opcija C ili ne postoji ili nema kvalitet pa nas za B lepo oderu a i igrac nije na potrebnom nivou.
Pobij se za igraca nekad majku mu.

Kao sto smo za Lukakua pa na kraju punic buy i preplacivanje Morate?

Spominje se Telles na vise izvora, pored njega jos se spominju Coutinho i Umtiti.

Teljes ce po svemu sudeći biti prvo pojačanje.
Mislim da se natezu oko cene jer on ima izlaznu klauzulu 40 miliona, sto nasi neće platiti jer mu je zadnja godina ugovora.
Transfer Kutinja neće biti jednostavna prica jer ce Barsa to razvuci maksimalno, da bi vise klubova ušlo u pricu kako bi izvukli vise para.
On je dobra investicija za nskih 50ak miliona, sve preko toga je previse.
A prodaja Umtitija je po mom mišljenju novinarska izmisljotina jer Barselona jedva ima tri štopera.
Iskreno mislim da je Telles bolje rjesenje od Chilwela. Previse se para trazi za Chilwela sto jest jest. Ima mnogo boljih bekova za mnogo manje para, mislim da je Telles bolji. Ne vidim nacina kako cemo oba beka prodati ali u tom slucaju ici po Gosensa iz Atalante.

Telles i Gosens umjesto Emersona i Alonsa je veliki upgrade. Ziyeh je takodjer potpisan. Dovesti jos jednog ili dva kapitalca u vidu Sancha i nekog napadaca, aferim.

Iskreno mislim da je Telles bolje rjesenje od Chilwela. Previse se para trazi za Chilwela sto jest jest. Ima mnogo boljih bekova za mnogo manje para, mislim da je Telles bolji. Ne vidim nacina kako cemo oba beka prodati ali u tom slucaju ici po Gosensa iz Atalante.

Telles i Gosens umjesto Emersona i Alonsa je veliki upgrade. Ziyeh je takodjer potpisan. Dovesti jos jednog ili dva kapitalca u vidu Sancha i nekog napadaca, aferim.

Gosens je na ceni, nece on sedeti na klupi, posebno jer je potpisao novi ugovor i u Atalanti ga izuzetno cene.
Alonso je sasvim dobar bekap.

A ne bih voleo da Cilvel završi kod Pepa recimo pa da te razuveri.

Kapitalac nam treba na štoperu

Gosens je na ceni, nece on sedeti na klupi, posebno jer je potpisao novi ugovor i u Atalanti ga izuzetno cene.
Alonso je sasvim dobar bekap.

A ne bih voleo da Cilvel završi kod Pepa recimo pa da te razuveri.

Kod Pepa i mnogo bolji bekovi su igrali za kurac, nije ni Pep madjionicar. Takodjer Pepu treba tehnicki mnogo kvalitetniji bek od Chilwela jer igraju na zguznutu odbranu tako da ne vjerujem da bi se Chilwel nesto posebno proslavio u tom sistemu. Vise bi odgovara Kloppu i tom sistemu gdje se mnogo trci i ima prostora za kontre i slicno. 80 miliona za Chilwela je previse ne moze me niko razuvjerit.

Po mom utisku je Soyuncu taj koji je uz Van Dijka najbolji ove sezone, ali i Tarkowski svakako ima svoje adute. Kad smo kod njegovog dovođenja, situacija nam je sad ili nikad. Ima 27 godina, nekako je na vrhuncu, nije izvikano ime i mogao bi se za "male" pare uzeti. Na tržištu ne bismo trebali imati ogromnu konkurenciju, jer mislim da će i City i Arsenal ciljati nešto potpuno drugo.

Navijač je Manchester Uniteda, ali ako mogu oni nama Shawa, možemo i mi njima Tarkowskog. Naravno, pitanje je da li je baš on rješenje naših problema, jer nije isto biti štoper u timu koji se stalno brani i kojem je glavni posao da izbija loptu glavom iz 16m i u klubu koji želi da igra ultra napadački fudbal. 

Po mom utisku je Soyuncu taj koji je uz Van Dijka najbolji ove sezone, ali i Tarkowski svakako ima svoje adute. Kad smo kod njegovog dovođenja, situacija nam je sad ili nikad. Ima 27 godina, nekako je na vrhuncu, nije izvikano ime i mogao bi se za "male" pare uzeti. Na tržištu ne bismo trebali imati ogromnu konkurenciju, jer mislim da će i City i Arsenal ciljati nešto potpuno drugo.

Navijač je Manchester Uniteda, ali ako mogu oni nama Shawa, možemo i mi njima Tarkowskog. Naravno, pitanje je da li je baš on rješenje naših problema, jer nije isto biti štoper u timu koji se stalno brani i kojem je glavni posao da izbija loptu glavom iz 16m i u klubu koji želi da igra ultra napadački fudbal.

Tarkovski je po svim statistickim parametrima bio bolji od Sojuncua.

Celsi igra ultra napadacki fudbal?
Nećemo se zajebavati bas toliko :D

Kada si štoper ekipe koja se uglavnom brani i gol ti je stalno pod opsadom koncentracija, pozicioniranje, čitanje igre, igra pod pritiskom moraju biti na visokom nivou, jer kad si u krilu svom golmanu nema ko da ispravlja za tobom, svaka greška je direktna sansa za gol.
Tarkovski igra jako kvalitetno vec par sezona, nije tek sada isplivao.
Tarkovski je pouzdan defanzivac. Nece on napraviti 250 pasova na mecu ili nekim dubinskim loptama pogađati napadače u trepavicu ali u odbrani ce da preore i da se preznoji ali da zavrsi posao.
Bio je prva meta Lestera posle prodaje Megvajera ali ih je Barnli odbio.

Tarkovski je po svim statistickim parametrima bio bolji od Sojuncua.

Celsi igra ultra napadacki fudbal?
Nećemo se zajebavati bas toliko :D

Kada si štoper ekipe koja se uglavnom brani i gol ti je stalno pod opsadom koncentracija, pozicioniranje, čitanje igre, igra pod pritiskom moraju biti na visokom nivou, jer kad si u krilu svom golmanu nema ko da ispravlja za tobom, svaka greška je direktna sansa za gol.
Tarkovski igra jako kvalitetno vec par sezona, nije tek sada isplivao.
Tarkovski je pouzdan defanzivac. Nece on napraviti 250 pasova na mecu ili nekim dubinskim loptama pogađati napadače u trepavicu ali u odbrani ce da preore i da se preznoji ali da zavrsi posao.
Bio je prva meta Lestera posle prodaje Megvajera ali ih je Barnli odbio.

Predložio bih ti da ubuduće najprije dobro pročitaš komentar na koji želiš replicirati. U mom komentaru jasno piše da smo mi klub koji "želi da igra ultra napadački fudbal", a ne klub koji "igra ultra napadački fudbal". U ovom trenutku smo mi klub koji bi rado to da igra, ali nema igrački kadar za to. Očekuje se da ćemo se tokom ljetne pauze adekvatno pojačati i dovesti igrače koji će se uklapati u taj stil. Prema tome, to ismijavanje je nepotrebno.

Odbrambeni igrač, a prije svega štoper koji igra u klubu koji se najčešće brani jeste zaposleniji od onog koji igra u klubu koji češće napada. Tačno je i da je svaka greška direktna šansa za gol protivnika. Njemu ovaj sistem igre u Burnleyu savršeno odgovara. Međutim, kada bi bio primoran da stoji na centru većinu vremena i ganja protivničke napadače u kontrama, vidjeli bismo onda kako bi to izgledalo. Ja ga se nisam previše nagledao u takvim situacijama i volio bih da vidim kako bi se snašao. Ne kažem da se ne bi. On ovako pokriva puno manje prostora.

Ponavljam, odbrambeni igrač, a prije svega štoper koji igra u klubu koji se najčešće brani jeste zaposleniji od onog koji igra u klubu koji češće napada. Pošto ima više posla, logično je da će imati bolje brojke u kategorijama kao što su dueli, klizeči startovi, presjećene lopte, blokirani udarci i sve što ide uz to. I Harry Maguire je u tim statistikama bolji od Van Dijka, što ne implicira da je zaista bolji od njega. 

Ne znam da li se ovo "nije tek sad isplivao" odnosilo na moj komentar. Znam da nije tek sad isplivao, pratim. Soyuncua sam spomenuo u kontekstu ove sezone, a ne u kontekstu našeg pojačanja. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.