Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Declan Rice je zaista vrhunski igrac, cak sta vise i tehnicki je sasvim dobar. Lijepo cita igru, dobru kontrolu lopte ima, medjutim i da je Xavi Hernandez on je trenutno nevazan za nas. On nije prirodni stoper i samim tim nam ne treba jer je veze ionako prepuna.
Declan Rice se moze dovesti tj. vratiti u Chelsea samo ukoliko prodamo Jorginha, sto mi u zadnje vrijeme izgleda kao vrlo moguca opcija sa obzirom na to da ga Lampard nikako ne ubacuje.

Ali stoper mora da postane prioritet, makar jedan i prodati ili Rudigera ili Christiansena ili najbolje obojicu.

Evo par komada, koji su mozda i realni transferi, svaki od ovih bi bio kakav takav upgrade na ova dva konja

Koulibaly, Jose Gimenez, Škriniar, Upmecano, Romagnoli, Söyüncü,Ruben Dias, Tyrone Mings, Gabriel, Nemanja Vidic, John Terry, Ricardo Carvalho, Emir Spahić, Klicko, Igi, Kalouda, Mrtavker, Gosens, reLo, hamco, diablo_bih

Svako od ovih bi bio upgrade na Christiansena i Ruedigera
Jel zna tko kakav je taj Rice na stoperu, nisam baš ga pratio na toj poziciji a i nekako nisam baš za neke eksperimente s obzirom kakav raspad smo.
Znam da ne može biti lošiji od naših, ali to nam ne bi trebalo biti mjerilo, jer teško je naći lošijeg stopera od ovih naših
https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1278588454931218432?s=19
Baš neočekivano nakon sinoć, dobro i prije smo bili zainteresirani.

Koulibaly, Jose Gimenez, Škriniar, Upmecano, Romagnoli, Söyüncü,Ruben Dias, Tyrone Mings, Gabriel, Nemanja Vidic, John Terry, Ricardo Carvalho, Emir Spahić, Klicko, Igi, Kalouda, Mrtavker, Gosens, reLo, hamco, diablo_bih

MASKO

Navodno je zouma ponuđen psgu koji ne bi imao nipta protiv, 30mil je neka procjena, nezz koliko istine ima neku francuski journal je to reportao
https://twitter.com/JulienMaynard/status/1278630032680910848?s=19
Ne znam koliki nam je budžet, pošto se resetirala financijska godina, u teoriji je moguće da spizdimo nekih dodatnih 150 mil ovo ljeto

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.