Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

A nije ni Rice anonimus, vec igrac kojeg najvise hvale navijaci west hama.

Svakako da nije ali Gary je bio provjerena roba i vec iskusan igrac, ko kad bi sad doveo nekog Romagniolia npr. (Samo sto mu je agent konjina ali bitan je samo igrač).

Vjerujem da ima nesto tu sa Declanom pogotovo jer je bio naš akademac.

Ne sviđa mi se što će United uzeti Sancha

Povezunu nas i sa 23-ogodisnjim stoperom Villareala Pau TorresomIma otkupnu klauzulu 45 milki :D

Vidio sam to, ali ništa relevantno još čini mi se. O dotičnom ne znam ništa osim da je visok
Za očekivat je da nas od sada povezuju sa svakim talentom ispod 25god

Ako vec mladog, daj koundea, onaj bayern je besplatno haman doveo finog stopera, kouassija.

Obojica su mi za sada one season wonders i Kounde i Torres, samo što je Kounde sitan

Neka ovi  naši uprate večeras Werdera ako odu u cvajtu neka uzmu Rashicu ako im već treba back up krilo, da ne daju 30 miliona za igrača iz Championshipa.

Svakako je Rashica Srbin tako da neka ga u ekipi :D :D

Nije ni Pavlenka loš za drugog golmana

Gledate li Lazio? Lik je bomba doslovno, mi nemamo tako inteligentnog igrača ni blizu, doslovno im je nosilac igre. Međutim preskup je i mislim da od toga nema ništa, a i ne treba nam toliko koliko npr. ovi u odbrani.

Evo kao Juventus naravno zainteresovan za Jorginha, nasi traze 50M.

Oni bi naravno pokusali da ubace nekog igraca tu kao swap deal, Bernardeschi, Douglas Costa ili Alex Sandro
Douglas mi bukvalno ošišani Willian i on i Sandro imaju po 29 godina i lagano pocinje da im opada kvalitet.
Bernardeschi igrac bez ucinka ne moze da prebaci u sezoni vise od 5 golova ili asistencija a ko neko kurcevo krilo

Da, loš izvor, neko talijansko sranje. Jorginho će postat problem, teško ćemo ga prodat

mozda i ne ako je covjek profesionalac kao sto Lampard kaze a mozda se i otvori neka uloga za njega kod nas.

Juventus samo neka pare da, od igraca im je sve go kurac, jedino bi uzeo De Lighta, Demirala ili Dybalu, ovo ostalo sve istrošeno...

De Light ce biti najbolji stoper za godinu dvije. Sve ima, od fizickih predispozicija do dobre igre nogom. Malo je na pocetku lutao i poziciono ispadao ali sad se vec uhodao i izgleda ponovo kao dok je igrao za Ajax. A tek ima 21 godinu,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.