Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ma ovo se zna odavno vec, ja kad sam vidio s kojim uvjerenjem diablo ponavlja da cemo moci kupovati, sve mi je jasno bilo 😂

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

CAS nece istraživati ukoliko se ne podnese zalba.
A ako klub ne želi da podnese zalbu, znaci da su dokazi neoborivi i da ne zele rizikovati pogorsanje kazne.
Članove uprave Celsija koji su doveli klub u ovakvu situaciju KRIVICNO GONITI !!!

Ne znam što je gore, da nam odgode ban pa da se nakupujemo novog škarta, ili da nam zadrže ban pa da gledamo pedra i williana u glavnoj roli, sa fantastičnim giroudom ili higuainom ili moratom u napadu :D 

Ako ostane ban, otkupit ćemo kovačića garant pa sam možda više za odgodu

U svakom slučaju bolje da odgode jer bi mogli da nakupujemo igrača i tako se spremimo za ban, dok u ovom slučaju nećemo kupiti nikoga i sa ovim smećem što sad imamo veoma je rizično pauzirati dva transfer roka. Jadno je da je klub došao u ovakvu situaciju, ali kad već jeste treba se vaditi iz govana.

Ovaj klub je imao odličnu transfer politiku negdje do 2012. nakon toga je sve otišlo u belaj.

Vi ocigledno niste shvatili, zalba je ulozena, nego nije ulozena zalba da se odgodi ovaj transfer rok dok istrazuju.

Pažljivije sam procitao, i u pravu si.

Opet ne vidim logiku nego dobro.

Pa kakve koristi klub onda ima od toga vezano za predstojeći transfer rok? O tome ti i govorimo..

Pa eto, nesto se spominje kao da ce odluciti prije finala mozda. Ako im bude trebalo vise vremena, onda ce sami odgoditi ban za ovaj prelazni rok.

Takodjer, Kovacic i Higuain se mogu dovesti i sa banom, ali su vise da potpisu Kovacica, a Higuaina ce pustiti. Sarri bi volio obojicu, ali tako je.

Mene zanima, da li se sta desava sa onim Camposom, sportskim direktorom Lillea? Hoce li biti sta od toga?

Ako bi on dosao, siguran sam da bi Pepe bio nas novi igrac, ovako vec tesko, posto nasi nisu sposobni mene dovesti u klub, kamoli jednog od najboljih mladih igraca u Evropi.

Na desnoj strani on, lijevo Odoi, Pulisic da uskace po potrebi. Brzo bih prebolio Hazarda.
Zadnji put kad smo doveli top igrača bio je Kante, prije toga Hazard. Mi svakih 5 godina dovedemo pravo pojačana a inače bacamo po stotine miliona na škart. Ja nisam vidio ekipu da je bacila više novca na loše ili da kažem prosječne igrače.
Citam Sane je na prodaju. Tu bih takodjer pokusao nesto, za mene taj momak je zvijer, stvarno ga gotivim i volim gledat kako igra.
Ma ne znaju nasi dovesti igraca da im ga nacrtas. Bas ovo sto Adis kaze, ubodu jednom u pola desetljeca i to haman da im se igrac sam nudi. Kante i Hazard su fakticki odabrali Celzi. Sjecam se ovdje raje koliko smo trubili za obojicu mjesecima prije nego su uopce spekulacije pocele.

Za nas je Mahrez bio igrac pravi isto tako, medjutim ne znaju levati nista.

Bolje nemojte ocekivati nista pametno, niti se nadati. Tako ako sta i ubodu dobro jeste, ako ne makar se necete razocarat.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.