18. maj 2019.7 god. comment_286628 Ma ovo se zna odavno vec, ja kad sam vidio s kojim uvjerenjem diablo ponavlja da cemo moci kupovati, sve mi je jasno bilo 😂Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286629 Ima se tu dodati, JOS nisu, ne znaci da nece traziti delay. Vise se uzdaju da ce sam CAS delayovati sam dok istrazuje. Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286630 Hahahhahah i ja uzdam da cu dobiti na lotu iako nisam ni igrao loto ... logicno. Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286631 CAS nece istraživati ukoliko se ne podnese zalba. A ako klub ne želi da podnese zalbu, znaci da su dokazi neoborivi i da ne zele rizikovati pogorsanje kazne. Članove uprave Celsija koji su doveli klub u ovakvu situaciju KRIVICNO GONITI !!! Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286632 Ne znam što je gore, da nam odgode ban pa da se nakupujemo novog škarta, ili da nam zadrže ban pa da gledamo pedra i williana u glavnoj roli, sa fantastičnim giroudom ili higuainom ili moratom u napadu :D Ako ostane ban, otkupit ćemo kovačića garant pa sam možda više za odgodu Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286633 U svakom slučaju bolje da odgode jer bi mogli da nakupujemo igrača i tako se spremimo za ban, dok u ovom slučaju nećemo kupiti nikoga i sa ovim smećem što sad imamo veoma je rizično pauzirati dva transfer roka. Jadno je da je klub došao u ovakvu situaciju, ali kad već jeste treba se vaditi iz govana. Ovaj klub je imao odličnu transfer politiku negdje do 2012. nakon toga je sve otišlo u belaj. Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286634 Vi ocigledno niste shvatili, zalba je ulozena, nego nije ulozena zalba da se odgodi ovaj transfer rok dok istrazuju. Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286635 Pa kakve koristi klub onda ima od toga vezano za predstojeći transfer rok? O tome ti i govorimo.. Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286638 Vi ocigledno niste shvatili, zalba je ulozena, nego nije ulozena zalba da se odgodi ovaj transfer rok dok istrazuju. Pažljivije sam procitao, i u pravu si. Opet ne vidim logiku nego dobro. Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286641 Samo nek Kovačić ne ostane papir s ugovorom od 5 godina je na stolu, olovka pripremljena, ceka se samo da nam skinu ovaj ban Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286642 Pa kakve koristi klub onda ima od toga vezano za predstojeći transfer rok? O tome ti i govorimo.. Pa eto, nesto se spominje kao da ce odluciti prije finala mozda. Ako im bude trebalo vise vremena, onda ce sami odgoditi ban za ovaj prelazni rok. Takodjer, Kovacic i Higuain se mogu dovesti i sa banom, ali su vise da potpisu Kovacica, a Higuaina ce pustiti. Sarri bi volio obojicu, ali tako je. Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286644 Istina, ako ban ostane tek ce onda potpisat kovacica jer je moguce Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286645 Nasa uprava je rekorder po broju losih odluka koje donesu po sezoni Prijavi
18. maj 2019.7 god. Autor comment_286647 Kakav igrac je Nikolas Pepe... 22 gola, 11 asistencija.Vanserijski igrac. Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286648 Moze da bude puno jeftiniji od nekih Engleskih igrača iz Engleske lige koji su čak slabiji od njega Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286649 Je li mislis na Zahu? Jer mislim da nema dostupnih igraca boljih od Pepea, za 60-70 mil eura u engleskoj ligi. Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286650 Jos je desno kontra krilo. Sa Odoijem i Pulisicem bili bi poprilično jaki. Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286651 Mene zanima, da li se sta desava sa onim Camposom, sportskim direktorom Lillea? Hoce li biti sta od toga? Ako bi on dosao, siguran sam da bi Pepe bio nas novi igrac, ovako vec tesko, posto nasi nisu sposobni mene dovesti u klub, kamoli jednog od najboljih mladih igraca u Evropi. Na desnoj strani on, lijevo Odoi, Pulisic da uskace po potrebi. Brzo bih prebolio Hazarda. Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286652 Mislim da je on otpao, zadnje sto se spominjalo oko sportskog direktora bio je Petr Cech. Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286654 Zadnji put kad smo doveli top igrača bio je Kante, prije toga Hazard. Mi svakih 5 godina dovedemo pravo pojačana a inače bacamo po stotine miliona na škart. Ja nisam vidio ekipu da je bacila više novca na loše ili da kažem prosječne igrače. Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286655 Ma samo da se hocemo ponovo vratiti na Francusko trziste. Tamo nikad nismo pogrijesili a i sad je Francuska prepuna dobrih talenata. Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286656 Citam Sane je na prodaju. Tu bih takodjer pokusao nesto, za mene taj momak je zvijer, stvarno ga gotivim i volim gledat kako igra. Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286657 Ma ne znaju nasi dovesti igraca da im ga nacrtas. Bas ovo sto Adis kaze, ubodu jednom u pola desetljeca i to haman da im se igrac sam nudi. Kante i Hazard su fakticki odabrali Celzi. Sjecam se ovdje raje koliko smo trubili za obojicu mjesecima prije nego su uopce spekulacije pocele.Za nas je Mahrez bio igrac pravi isto tako, medjutim ne znaju levati nista.Bolje nemojte ocekivati nista pametno, niti se nadati. Tako ako sta i ubodu dobro jeste, ako ne makar se necete razocarat.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.