25. mart 2019.7 god. comment_285688 https://twitter.com/Sport_Witness/status/1110119658122866696 Prijavi
25. mart 2019.7 god. comment_285689 Receno tako, jer i dalje stoji zalba CASu, ali vodit ce se ovim da imaju transfer ban, dok CAS ne odluci drugacije. Prijavi
3. april 2019.7 god. comment_285745 Jek zna tko kada pada odluka konacna sto se tice nase zalbe za prijelazni rok Prijavi
5. april 2019.7 god. comment_285774 Ako nam prode zalba, trebamo dovesti po meni dva igraca i to ce biti vrlo solidno, napadaca i beka, i tu istrest sve pare. Higuaina poslat natrag, a giroud je odlican za rotaciju. Prijavi
5. april 2019.7 god. comment_285777 Treba bi nam i stoper. Ili oba beka, pa Apzia na stopera. Prijavi
5. april 2019.7 god. comment_285778 Treba bi nam i stoper. Ili oba beka, pa Apzia na stopera. Mislim kako rudiger i christensen i zouma mogu izgurati to dost dobro, a za beka sam mislio na azpinoj poziciji, azpilicueta nije za stopera u formaciji sa 2 Prijavi
5. april 2019.7 god. comment_285781 Po meni nam je lijevi bek potrebniji od desnog. Azpi je ofenzivno ograničen, ali je barem defanzivno solidan i borben, plus je kapetan. A Alsono je svakako loš, Emerson je nešto bolji ali isto nedovoljno dobar. Idalno bi bilo oba beka, ali poznavajući našu upravu ako i jednog dovedemo dobro je. Prijavi
5. april 2019.7 god. Autor comment_285785 Kako se priblizava ovaj 11.April sve vise mislim kako ce nam ostati ban tj necemo moci dovoditi ovo ljeto. To samim time znaci ostanak skarta poput Pedra,Williana,Alonsa,Luiza... Prijavi
6. april 2019.7 god. comment_285791 Nije uopste bitan 11. April, bitan je CAS poslije toga, a oni ce odobriti. Prijavi
6. april 2019.7 god. comment_285796 Ostaće nam ban. To se zna a mi ćemo najebati sljedeće sezone. Prijavi
6. april 2019.7 god. comment_285797 Ostaće nam ban. To se zna a mi ćemo najebati sljedeće sezone. Bukvalno se zna da nece ostati, jer ce CAS odluciti protivno odluci. Prijavi
6. april 2019.7 god. comment_285798 Bukvalno se zna da nece ostati, jer ce CAS odluciti protivno odluci. Lupas glavom kroz zid ko i obicno. Može Celsi da se zali na CAS, ali tek kad zalbeni proces kod FIFE bude zavrsen. A to obično traje 6 meseci. https://www.google.com/amp/s/weaintgotnohistory.sbnation.com/platform/amp/2019/3/8/18256492/chelsea-cannot-make-cas-appeal-of-transfer-ban-until-6-month-fifa-appeals-process-is-complete Prijavi
7. april 2019.7 god. comment_285805 Lupas glavom kroz zid ko i obicno. Može Celsi da se zali na CAS, ali tek kad zalbeni proces kod FIFE bude zavrsen. A to obično traje 6 meseci. https://www.google.com/amp/s/weaintgotnohistory.sbnation.com/platform/amp/2019/3/8/18256492/chelsea-cannot-make-cas-appeal-of-transfer-ban-until-6-month-fifa-appeals-process-is-complete Zavrsava uskoro. I onda zalba ide CASu. Prijavi
11. april 2019.7 god. comment_285882 Upravo ono sto sam i pisao sad je Marca i prenijela, da će Real ponuditi Kovačića i 60 miliona za Hazarda. Idiot Sari je sam izjavio da ga zeli u timu. Nadam se da ce nam potvrditi ban. Prijavi
11. april 2019.7 god. comment_285883 Navikli smo dovoditi debile. Sarri je samo pod pritiskom dao šansu Odoiu i RLCu da igraju od prve minute jer Kovačić nije odigrao jednu utakmicu da valja. Ne treba nam Kovačić. Čovjek je tehnički potkovan kao i Willian ali timski loš igrač i ne doprinosi boljoj igri. Prijavi
11. april 2019.7 god. comment_285889 stvarno nemaju mozga ako ulaze u ikakvu razmjenu hazrda i ovog djubreta kovacica Prijavi
13. april 2019.7 god. comment_285898 Masuaku iz West Hama, svidja mi se njegova igra na lijevom beku. Jak, brz, zna se dobro ubaciti a dobar u odbrani. Al neka znaju nasi Alonsu dati 150k sedmicno i ugovor na 5 godina. A nazad bi valjalo da nam je Maguirea nekako dovest, mada znam da nista od toga svega. Prijavi
13. april 2019.7 god. comment_285899 Sta se desava hoce nam ostati ovaj ban ? I da li cemo makar ovo ljeto moci dovoditi igrace Sto se tice igraca koje bih ja doveo o tomr i ne treba pisati jer nasi since 2013 rade uvijek kontra onoga sto normalni ljudi hoce Prijavi
13. april 2019.7 god. comment_285902 Kad vidim da hocemo otkupiti Kovacica volio bi da ban ostane, mozda neko konacno pocne ubacivati te mlade igrace. Prijavi
14. april 2019.7 god. comment_285908 Mah, vec vijecaju o banu, trebali bi da zavrse do kraja mjeseca, i ako odbiju onda ide CASu, a to bi trebalo da ide k'o po loju, tj. barem da ovaj sad prelazni rok imamo, a dalje cemo skontati. Prijavi
14. april 2019.7 god. comment_285916 Ova zabrana transfera koliko god to smijesno zvucalo, mogla bi cak biti i dobra stvar za ovaj klub. Neki bi se dojmovi slegli, mogle bi se u miru praviti analize poslovanja, igraca i strucnog staba. Celnici kluba ne bi bili svaki dan pod pritiskom dovodjenja pojacanja, a i zadrzao bi se mir unutar ekipe. Opet nije dobro pripremljeno ljeto, jer kljucni problem nismo rijesili. S Hazardom se i dalje ne zna na cemu smo. Mislim da oni nemaju muda reci mu da mora prelomiti, nego sve nesto okolo naokolo rade a u sustini ne postizu nista. Jedino uvode nervozu ostatku ekipe i treneru. Prvo se ovo mora rijesiti pa sve ostalo. Dalje zanima me kako ce izgledati ekipa za narednu sezonu. Hoce li biti odlazaka, hoce li produziti ugovor nekim igracima, hoce li vratiti nekog s pozajmice? Ima tu dosta zanimljivih igraca koji bi mogli biti dio tima dogodine a na nekima bi se moglo fino zaraditi. Volio bih da imamo i novog trenera na ljeto, jer mislim da Sarri nije ono sto trazimo u ovom periodu. Vjerujem ako se ne plasira u Ligu Sampiona da bi trebao dobiti otkaz. Opet s obzirom da je Roman prilicno digao ruke od svega ne bi me iznenadilo i da ostane. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ova zabrana transfera koliko god to smijesno zvucalo, mogla bi cak biti i dobra stvar za ovaj klub. Neki bi se dojmovi slegli, mogle bi se u miru praviti analize poslovanja, igraca i strucnog staba. Celnici kluba ne bi bili svaki dan pod pritiskom dovodjenja pojacanja, a i zadrzao bi se mir unutar ekipe. Opet nije dobro pripremljeno ljeto, jer kljucni problem nismo rijesili. S Hazardom se i dalje ne zna na cemu smo. Mislim da oni nemaju muda reci mu da mora prelomiti, nego sve nesto okolo naokolo rade a u sustini ne postizu nista. Jedino uvode nervozu ostatku ekipe i treneru. Prvo se ovo mora rijesiti pa sve ostalo. Dalje zanima me kako ce izgledati ekipa za narednu sezonu. Hoce li biti odlazaka, hoce li produziti ugovor nekim igracima, hoce li vratiti nekog s pozajmice? Ima tu dosta zanimljivih igraca koji bi mogli biti dio tima dogodine a na nekima bi se moglo fino zaraditi. Volio bih da imamo i novog trenera na ljeto, jer mislim da Sarri nije ono sto trazimo u ovom periodu. Vjerujem ako se ne plasira u Ligu Sampiona da bi trebao dobiti otkaz. Opet s obzirom da je Roman prilicno digao ruke od svega ne bi me iznenadilo i da ostane. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ova zabrana transfera koliko god to smijesno zvucalo, mogla bi cak biti i dobra stvar za ovaj klub. Neki bi se dojmovi slegli, mogle bi se u miru praviti analize poslovanja, igraca i strucnog staba. Celnici kluba ne bi bili svaki dan pod pritiskom dovodjenja pojacanja, a i zadrzao bi se mir unutar ekipe. Opet nije dobro pripremljeno ljeto, jer kljucni problem nismo rijesili. S Hazardom se i dalje ne zna na cemu smo. Mislim da oni nemaju muda reci mu da mora prelomiti, nego sve nesto okolo naokolo rade a u sustini ne postizu nista. Jedino uvode nervozu ostatku ekipe i treneru. Prvo se ovo mora rijesiti pa sve ostalo. Dalje zanima me kako ce izgledati ekipa za narednu sezonu. Hoce li biti odlazaka, hoce li produziti ugovor nekim igracima, hoce li vratiti nekog s pozajmice? Ima tu dosta zanimljivih igraca koji bi mogli biti dio tima dogodine a na nekima bi se moglo fino zaraditi. Volio bih da imamo i novog trenera na ljeto, jer mislim da Sarri nije ono sto trazimo u ovom periodu. Vjerujem ako se ne plasira u Ligu Sampiona da bi trebao dobiti otkaz. Opet s obzirom da je Roman prilicno digao ruke od svega ne bi me iznenadilo i da ostane. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ova zabrana transfera koliko god to smijesno zvucalo, mogla bi cak biti i dobra stvar za ovaj klub. Neki bi se dojmovi slegli, mogle bi se u miru praviti analize poslovanja, igraca i strucnog staba. Celnici kluba ne bi bili svaki dan pod pritiskom dovodjenja pojacanja, a i zadrzao bi se mir unutar ekipe. Opet nije dobro pripremljeno ljeto, jer kljucni problem nismo rijesili. S Hazardom se i dalje ne zna na cemu smo. Mislim da oni nemaju muda reci mu da mora prelomiti, nego sve nesto okolo naokolo rade a u sustini ne postizu nista. Jedino uvode nervozu ostatku ekipe i treneru. Prvo se ovo mora rijesiti pa sve ostalo. Dalje zanima me kako ce izgledati ekipa za narednu sezonu. Hoce li biti odlazaka, hoce li produziti ugovor nekim igracima, hoce li vratiti nekog s pozajmice? Ima tu dosta zanimljivih igraca koji bi mogli biti dio tima dogodine a na nekima bi se moglo fino zaraditi. Volio bih da imamo i novog trenera na ljeto, jer mislim da Sarri nije ono sto trazimo u ovom periodu. Vjerujem ako se ne plasira u Ligu Sampiona da bi trebao dobiti otkaz. Opet s obzirom da je Roman prilicno digao ruke od svega ne bi me iznenadilo i da ostane. Edit: halalite na trostrukom postu, zahebava me tapatalk Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285953 Spominje se Pepe iz Lila kao zamjena za Hazarda u slucaju da mognemo dovoditi igrace. Prijavi
6. maj 2019.7 god. comment_286306 Jel itko zna kada ce biti odluka, jos malo krece prijelazni rok a nista se ne zna Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.