Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
Ako nam prode zalba, trebamo dovesti po meni dva igraca i to ce biti vrlo solidno, napadaca i beka, i tu istrest sve pare. Higuaina poslat natrag, a giroud je odlican za rotaciju.

Treba bi nam i stoper. Ili oba beka, pa Apzia na stopera.

Mislim kako rudiger i christensen i zouma mogu izgurati to dost dobro, a za beka sam mislio na azpinoj poziciji, azpilicueta nije za stopera u formaciji sa 2

Po meni nam je lijevi bek potrebniji od desnog. Azpi je ofenzivno ograničen, ali je barem defanzivno solidan i borben, plus je kapetan. A Alsono je svakako loš, Emerson je nešto bolji ali isto nedovoljno dobar. Idalno bi bilo oba beka, ali poznavajući našu upravu ako i jednog dovedemo dobro je.

• Autor
Kako se priblizava ovaj 11.April sve vise mislim kako ce nam ostati ban tj necemo moci dovoditi ovo ljeto.
To samim time znaci ostanak skarta poput Pedra,Williana,Alonsa,Luiza...

Bukvalno se zna da nece ostati, jer ce CAS odluciti protivno odluci.

Lupas glavom kroz zid ko i obicno.
Može Celsi da se zali na CAS, ali tek kad zalbeni proces kod FIFE bude zavrsen. A to obično traje 6 meseci.
https://www.google.com/amp/s/weaintgotnohistory.sbnation.com/platform/amp/2019/3/8/18256492/chelsea-cannot-make-cas-appeal-of-transfer-ban-until-6-month-fifa-appeals-process-is-complete

Lupas glavom kroz zid ko i obicno.
Može Celsi da se zali na CAS, ali tek kad zalbeni proces kod FIFE bude zavrsen. A to obično traje 6 meseci.
https://www.google.com/amp/s/weaintgotnohistory.sbnation.com/platform/amp/2019/3/8/18256492/chelsea-cannot-make-cas-appeal-of-transfer-ban-until-6-month-fifa-appeals-process-is-complete

Zavrsava uskoro. I onda zalba ide CASu.

Upravo ono sto sam i pisao sad je Marca i prenijela, da će Real ponuditi Kovačića i 60 miliona za Hazarda. Idiot Sari je sam izjavio da ga zeli u timu.

Nadam se da ce nam potvrditi ban.

Navikli smo dovoditi debile.
Sarri je samo pod pritiskom dao šansu Odoiu i RLCu da igraju od prve minute jer Kovačić nije odigrao jednu utakmicu da valja. Ne treba nam Kovačić. Čovjek je tehnički potkovan kao i Willian ali timski loš igrač i ne doprinosi boljoj igri.
Masuaku iz West Hama, svidja mi se njegova igra na lijevom beku. Jak, brz, zna se dobro ubaciti a dobar u odbrani. Al neka znaju nasi Alonsu dati 150k sedmicno i ugovor na 5 godina. A nazad bi valjalo da nam je Maguirea nekako dovest, mada znam da nista od toga svega.

Kad vidim da hocemo otkupiti Kovacica volio bi da ban ostane, mozda neko konacno pocne ubacivati te mlade igrace.

Ova zabrana transfera koliko god to smijesno zvucalo, mogla bi cak biti i dobra stvar za ovaj klub. Neki bi se dojmovi slegli, mogle bi se u miru praviti analize poslovanja, igraca i strucnog staba. Celnici kluba ne bi bili svaki dan pod pritiskom dovodjenja pojacanja, a i zadrzao bi se mir unutar ekipe. Opet nije dobro pripremljeno ljeto, jer kljucni problem nismo rijesili. S Hazardom se i dalje ne zna na cemu smo. Mislim da oni nemaju muda reci mu da mora prelomiti, nego sve nesto okolo naokolo rade a u sustini ne postizu nista. Jedino uvode nervozu ostatku ekipe i treneru. Prvo se ovo mora rijesiti pa sve ostalo. Dalje zanima me kako ce izgledati ekipa za narednu sezonu. Hoce li biti odlazaka, hoce li produziti ugovor nekim igracima, hoce li vratiti nekog s pozajmice? Ima tu dosta zanimljivih igraca koji bi mogli biti dio tima dogodine a na nekima bi se moglo fino zaraditi. Volio bih da imamo i novog trenera na ljeto, jer mislim da Sarri nije ono sto trazimo u ovom periodu. Vjerujem ako se ne plasira u Ligu Sampiona da bi trebao dobiti otkaz. Opet s obzirom da je Roman prilicno digao ruke od svega ne bi me iznenadilo i da ostane. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ova zabrana transfera koliko god to smijesno zvucalo, mogla bi cak biti i dobra stvar za ovaj klub. Neki bi se dojmovi slegli, mogle bi se u miru praviti analize poslovanja, igraca i strucnog staba. Celnici kluba ne bi bili svaki dan pod pritiskom dovodjenja pojacanja, a i zadrzao bi se mir unutar ekipe. Opet nije dobro pripremljeno ljeto, jer kljucni problem nismo rijesili. S Hazardom se i dalje ne zna na cemu smo. Mislim da oni nemaju muda reci mu da mora prelomiti, nego sve nesto okolo naokolo rade a u sustini ne postizu nista. Jedino uvode nervozu ostatku ekipe i treneru. Prvo se ovo mora rijesiti pa sve ostalo. Dalje zanima me kako ce izgledati ekipa za narednu sezonu. Hoce li biti odlazaka, hoce li produziti ugovor nekim igracima, hoce li vratiti nekog s pozajmice? Ima tu dosta zanimljivih igraca koji bi mogli biti dio tima dogodine a na nekima bi se moglo fino zaraditi. Volio bih da imamo i novog trenera na ljeto, jer mislim da Sarri nije ono sto trazimo u ovom periodu. Vjerujem ako se ne plasira u Ligu Sampiona da bi trebao dobiti otkaz. Opet s obzirom da je Roman prilicno digao ruke od svega ne bi me iznenadilo i da ostane. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ova zabrana transfera koliko god to smijesno zvucalo, mogla bi cak biti i dobra stvar za ovaj klub. Neki bi se dojmovi slegli, mogle bi se u miru praviti analize poslovanja, igraca i strucnog staba. Celnici kluba ne bi bili svaki dan pod pritiskom dovodjenja pojacanja, a i zadrzao bi se mir unutar ekipe. Opet nije dobro pripremljeno ljeto, jer kljucni problem nismo rijesili. S Hazardom se i dalje ne zna na cemu smo. Mislim da oni nemaju muda reci mu da mora prelomiti, nego sve nesto okolo naokolo rade a u sustini ne postizu nista. Jedino uvode nervozu ostatku ekipe i treneru. Prvo se ovo mora rijesiti pa sve ostalo. Dalje zanima me kako ce izgledati ekipa za narednu sezonu. Hoce li biti odlazaka, hoce li produziti ugovor nekim igracima, hoce li vratiti nekog s pozajmice? Ima tu dosta zanimljivih igraca koji bi mogli biti dio tima dogodine a na nekima bi se moglo fino zaraditi. Volio bih da imamo i novog trenera na ljeto, jer mislim da Sarri nije ono sto trazimo u ovom periodu. Vjerujem ako se ne plasira u Ligu Sampiona da bi trebao dobiti otkaz. Opet s obzirom da je Roman prilicno digao ruke od svega ne bi me iznenadilo i da ostane. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ova zabrana transfera koliko god to smijesno zvucalo, mogla bi cak biti i dobra stvar za ovaj klub. Neki bi se dojmovi slegli, mogle bi se u miru praviti analize poslovanja, igraca i strucnog staba. Celnici kluba ne bi bili svaki dan pod pritiskom dovodjenja pojacanja, a i zadrzao bi se mir unutar ekipe. Opet nije dobro pripremljeno ljeto, jer kljucni problem nismo rijesili. S Hazardom se i dalje ne zna na cemu smo. Mislim da oni nemaju muda reci mu da mora prelomiti, nego sve nesto okolo naokolo rade a u sustini ne postizu nista. Jedino uvode nervozu ostatku ekipe i treneru. Prvo se ovo mora rijesiti pa sve ostalo. Dalje zanima me kako ce izgledati ekipa za narednu sezonu. Hoce li biti odlazaka, hoce li produziti ugovor nekim igracima, hoce li vratiti nekog s pozajmice? Ima tu dosta zanimljivih igraca koji bi mogli biti dio tima dogodine a na nekima bi se moglo fino zaraditi. Volio bih da imamo i novog trenera na ljeto, jer mislim da Sarri nije ono sto trazimo u ovom periodu. Vjerujem ako se ne plasira u Ligu Sampiona da bi trebao dobiti otkaz. Opet s obzirom da je Roman prilicno digao ruke od svega ne bi me iznenadilo i da ostane. Edit: halalite na trostrukom postu, zahebava me tapatalk
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.