Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ja mislim da je odlican igrac i da ce u boljem klubu biti jos bolji. U Unitedu nije dobio pravu sansu a bio je i izuzetno mlad. Odlaskom Pedra i Williana otvara se prostor za nove krilne igrace, mada bih ja licno volio dobrog ljevaka na desnom krilu, ali ok je i Zaha.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ja mislim da je odlican igrac i da ce u boljem klubu biti jos bolji. U Unitedu nije dobio pravu sansu a bio je i izuzetno mlad. Odlaskom Pedra i Williana otvara se prostor za nove krilne igrace, mada bih ja licno volio dobrog ljevaka na desnom krilu, ali ok je i Zaha.

Dobar igrac ali nije top niti ce biti. Naravno za njega se ne interesiraju niti bi ga doveli city, real, barcelona, juventus, bayern i slicni. Za nas je dobar ako planiramo ostati tu gdje jesmo
Bas citam tweetove ostalih navijaca, 80% ih misli slicno kao ja, nedovoljno dobar

Dobar igrac ali nije top niti ce biti. Naravno za njega se ne interesiraju niti bi ga doveli city, real, barcelona, juventus, bayern i slicni. Za nas je dobar ako planiramo ostati tu gdje jesmo
Bas citam tweetove ostalih navijaca, 80% ih misli slicno kao ja, nedovoljno dobar

Pa nisu ni za Van Dijka, Alissona, Salaha i Firmina bili zainteresovani City, Bayern, Real, Barcelona, pa vidi sta napravise ljudi.

Nisam ni rekao da je kriterij, nego je on rang arsenala i evertona, to je moj kriterij. Nadam se kako ce i zavrsiti u evertonu kako se pise. Recimo Pepea bih volio vidjeti, ali izgleda kako ce u Napoli

Pa i ti svi navedeni klubovi dovode redom i vrhunske i prosjecne igrace. Ne znaci ako je City doveo Delpha da je on vrhunski, samo zato jer su se oni interesirali za njega i na kraju ga i doveli. 

Ok, ne svidja ti se Zaha kao igrac i mislis da nas ne bi mogao adekvatno pojacati je sasvim dovoljan i validan argument da ti niko nista ne moze reci na to jer je to tvoje misljenje i imas pravo na njega. Ali ovo da nije dovoljno dobar jer se za njega ne interesuju drugi klubovi je totalno suvisne i bezveze da se ne izrazim drugacije.

Pa i ti svi navedeni klubovi dovode redom i vrhunske i prosjecne igrace. Ne znaci ako je City doveo Delpha da je on vrhunski, samo zato jer su se oni interesirali za njega i na kraju ga i doveli.

Ok, ne svidja ti se Zaha kao igrac i mislis da nas ne bi mogao adekvatno pojacati je sasvim dovoljan i validan argument da ti niko nista ne moze reci na to jer je to tvoje misljenje i imas pravo na njega. Ali ovo da nije dovoljno dobar jer se za njega ne interesuju drugi klubovi je totalno suvisne i bezveze da se ne izrazim drugacije.

Nije to naravno razlog, to sam samo naveo u smislu da nije igrac za sam vrh. Ne svida mi se, nemam nista protiv dovodenja dobrih igraca ali ne po cijeni od 80mil. Meni je to apsolutna ludost toliko dati za njega, pogotovo sada kada mozda i ne bude potrebe za krilom uopce. Treba prvo vidjeti kako ce se pokazati cho i pulisic ovu sezonu. S druge strane Pepe ce isto otici za toliku cifru, za njega bih odmah dao
Danas ako zelis dovest prosjek trebas pripremit do 100 milja. A ako zelis vrhunskog igraca minimalno 100 pa na dalje. Prošla su vremena romantike...

Ja ne znam šta bih rekao za Zahu, solidan igrač, moze komotno nastaviti gdje su stali Willian i Pedro, sigurno bi i bolje odradjivao posao. Ali opet nije to kalibar igrača kakav nama treba.

Nama treba igrač koji će biti konstantan vecinu utakmica zaredom, a ne svako 3 kao sto je to kod Pedra ili 5 utakmica kod Williana.

Sta mi se kod Zahe svidja jeste fina kontrola lopte i jako je čvrst, malčice me na Cheeka podsjeca građom.

Zaha je dobar igrač. Mislim da bi se uklopio kod nas. Snažan, brz, dobar dribler, malo je prgav i grub, uglavnom, takvi igraču su uvijek kod nas uspjevali. Borac je na terenu, nije glumac kao neki koje već imamo i koje smo imali.

Moderatori i admini su mogli barem promijeniti ime ovog topika i staviti godinu koju treba 2019 ili 2020, budući da ove godine ne možemo kupovati.

Možemo kupovat, ali ne možemo registrirat to što kupimo. Skoro pa da ti dođe na isto, iako je moguće da izvedemo neki manevar tipa kupimo igrača i onda ga ostavimo još godinu na posudbi.
Pa mi i jesmo novi Arsenal pokušavamo igrati atraktivan fudbal,a ne dovodimo adekvatne igrače. Ako Pulisic i ovih nekoliko mladih igrača ne budu zvijezde mi smo rinaka.Kupili smo Zirua od njih i sad nam je glavni napadač.
  • 2 sedmice kasnije...
Mogao bi Luiz izgleda u Arsenal na deadline day. L'Equipe je prilicno dobar izvor za ovakve stvari.

Transfer - ne znam sta da kazem.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne znam zasto neko zali zbog eventualnog odlaska Luiza koji je provjerena kiksara u godinama, pun oscilacija, ne moze vise nista konkretno ponuditi timu osim kikseva i primljenih golova na njegovu dusu kao prosle sezone.Ako dodje do transfera Luiza u Arsenal, treba se Arsenalu zahvaliti na tome, zivim za dan kada ce napustiti klub kao i Alonso i jos par poluigraca. 

Apsolutno podržavam da Luiz ode, treba iskoristiti svaku priliku kad netko oče dat za njega pare, neće bit puno takvih....
  • Autor
Odlaskom Luiza se otvara prilika da Danac jos jednom pokaze i ostvari svoj potencijal(vjerovatno i posljednja) .
Rudiger, Tomori, Christensen, Zouma plus Azpi po potrebi izgurat cemo sezonu neka ide.,
  • 2 sedmice kasnije...
Kada ce se znati hocemo moci dovoditi igrace na zimu, tj kada ce rjesiti tu zalbu. Ili je to gotovo i moramo cekati do ljeta 2020.
Znat ćeš na ljeto 2020. jebo im pas mater korumpiranu. Realu i Barceloni bi uklonili zabranu da ih zamole na društvenim mrežama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.