8. oktobar 2018.8 god. Autor comment_284057 Kakav Mount, ako neko napravi iskorak u repki, biće to onaj lik iz Lestera, Morison il kako se već zove prošle godine su hvalili na sva usta RLC-a, evo sad ga niko i ne spominje, čovek odigrao jednu tekmu od početka sezoneMadison se zove i bio je igrac godine u Championshipu, u najvise golova je ucestvovao. RLC bio startet protiv Molde Vidia i bio po meni igrac utakmice. Prijavi
8. oktobar 2018.7 god. comment_284059 RLC se zajebo što nije otišo iz Chelsea,bezveze trune ovdje,da igra redovno bio bi bolji igrač od Barkleya i Kovačića.Mount bez 1 godine iskustva u PL nema šta tražiti,taj Reece će završiti u nekom klubu tipa Crystal Palace ili slično. Ono što se Sariju treba zamjeriti jeste neigranje odoia i RLCa ,protiv Vidija i Paoka su trebali igrati (protiv Vidija je RLC i igrao,ali Odoi ni minute). Prijavi
8. oktobar 2018.7 god. comment_284061 Kakav Mount, ako neko napravi iskorak u repki, biće to onaj lik iz Lestera, Morison il kako se već zove prošle godine su hvalili na sva usta RLC-a, evo sad ga niko i ne spominje, čovek odigrao jednu tekmu od početka sezone Sta ti je Chibaaa ne mozes ni jednog igraca da zapamtis :D Prijavi
8. oktobar 2018.7 god. comment_284065 James Madison veliki talenat, volio bih da ga vidim u Čelsiju. Prijavi
8. oktobar 2018.7 god. comment_284066 James Madison veliki talenat, volio bih da ga vidim u Čelsiju. gdje bi ga onda volio poslati na posudbu Prijavi
8. oktobar 2018.7 god. comment_284070 Koja kolicina shita se ovdje napisala, dobro sam se nasmijao. Ma nasi akademci su strasni, sve buduci wc igraci u najmanju ruku.. Znaci u dinamu ili bilo kojem klubu ima takvih na izvoz. RLC bolji od kovacica, pa po cemu tocno, niti po talentu niti po prikazanom. Sve je to divno i krasno, ali ako jedan od njih ispadne solidan igrac treba biti zadovoljan, takvih potencijala je more u svijetu. Za ovo sa mosesom se slazem, bolje da se da prilika CHO, taj definitivno ima neki potencijal i valjda ce u dogledno vrijeme dobiti neku sansu. Pasalicu nikako da skuzim jesi ozbiljan ili trollas, ili jednostavno igras puno igrica samo. Pa brate kad vec kupujemo dodaj i ronalda i messija dok jos igraju koju godinu, a dybala i griezman nam mogu biti zamjene Prijavi
9. oktobar 2018.7 god. comment_284072 Sta ti je Chibaaa ne mozes ni jednog igraca da zapamtis :D haha, stvarno, pa tek sam od 5tog kola uplatio taj neki IPTV, a i kad gledam utakmice, sve ispratim na nekim holandski, danskim, bugarskim programima (gde uvatim da ne secka stream)televizijama :D samo neka egzotika za praćenje prema :D Prijavi
19. oktobar 2018.7 god. comment_284110 Alexis navodno želi otići iz Uniteda kao i Martial, ali on mi nije zanimljiv, nego mislim da Alexis promjenom kluba, dolaskom u zdravu sredinu može biti pravi WC igrač, kakav je na trenutke bio u Arsenalu. Kad bi ga mogli dobiti za 50 milijuna eura, a za 40-tak prodati Moratu to bi bio posao desetljeća. Drugi igrač ofanzivnog karaktera je još uvijek relativno nepoznati Suso, cijena mu nije prevelika, vjerojatno oko 60 milijuna eura, a kroz 2,3 godine će biti zvijezda možda čak kao Hazard. Ježim se na pomisao Hazard- Alexis- Suso . Calciomercato nas povezuje sa Cutroneom i Romagnolijem. Prvi može biti solidna zamjena, drugi rekao bih pojačanje koje nam treba na stoperu. Puno je napredovao Romagnoli i blizu je da se stavlja u konktekst sa najboljim stoperima svijeta. Romagnoli, Suso i Alexis(Icardi) za povratak Chelsea na tron Engleskog nogometa ! Prijavi
19. oktobar 2018.7 god. comment_284117 Alexis 30 godina i ti bi davao 50 miliona za njega i kakav bolan suso,Romagnoli nepotreban pored onakvog Zoume. Icardi, Kovačića za stalno i Fekira,odlična ekipa bi bila. Prijavi
19. oktobar 2018.7 god. Autor comment_284119 Suso je odlican igrac koji prolazi ispod radara. Ove sezone je najbolje ocjenjeni igrac u Ligama 5. Prije svega treba napadac ostalo kako se poreda. Nema puno dobrih napadaca na trzistu a da su dostupni. Piatek koji se spominje moze biti dobar za par sezona ali nama treba odmah napadac koji ce zabiti 20+ golova u sezoni. Prijavi
19. oktobar 2018.7 god. comment_284121 Pa Piatek vec ove sezone ce zabiti 20+ golova, ako je pravi igrac, onda ce moci i za nas. Sad je problem sto odmah Genoa trazi 60 miliona. Prijavi
19. oktobar 2018.7 god. Autor comment_284122 Pa Piatek vec ove sezone ce zabiti 20+ golova, ako je pravi igrac, onda ce moci i za nas. Sad je problem sto odmah Genoa trazi 60 miliona.Ko ti garantuje da nije one season wonder, to je veliko kockanje, macak u vreci. Sjeti se samo Berrardija, Belottija pa i Zaze svojevremeno. Najbolji primjer iz Premirshipa je Swansea-in Michu. Jos nije zabio ni 10 golova, dug put je pred njim, jako dug ali na dobrom je putu, lijepo se razvija i mogao bi biti dobar napadac. Sada to nije i tesko ce za sezonu biti igrac koji ce moci nositi jedan Chelsea. Prijavi
20. oktobar 2018.7 god. comment_284123 Romagnoli je stvarno puno napredovao, nije to više onaj Romagnoli od prije tri sezone, dobio je puno na samopouzdanju, dobro igra, ljevak je, ima liderske sposobnosti,a takav karakter nam treba i mislim da bi on instant poslao Luiza na klupu ili u potragu za novim klubom. Suso je jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. Meni barem jednu klasu bolji od recimo najprecjenjenijeg igrača Dybale. A pomisao da ga možemo dobit za iste novce za koje možemo prodat 5,6,7 godina starijeg Williana je fantazija. Sami ste naveli razloge zbog kojeg nam treba zvijezda na centarforu. Piatek nebi bio ni prvi ni zadnji koji u Italiji bljesne pa zauvijek ostane rang Genoe. Jasno je meni da su u ovoj fazi 95% toga medijska serendanja, ali ako ima istine da je Alexis nezadovoljan u tom klubu u rasulu, nema bolje opcije. On je u pravoj formi prevaga svaku utakmicu.I dalje mi je nepojmljivo kako ga prvo nismo mi uzeli iz Barce, pa zatim nakon toga iz Arsenala. Vjerujem da bi uz Hazarda i Susu Alexis bio u punom sjaju i sa ta tri nogometna čarobnjaka bi bila predstava i brdo golova svaku utakmicu. Ta tri igrača imaju nogomet u malom prstu, sva tri su vrhunski hakleri sa nogometnom inteligencijom, to bi bila ljepota za gledat. Nešto kao nezaboravni brazilski trio Ronaldinho, Ronaldo i Adriano. Alternacija je Timo Wierner za kojeg mislim da cijena još uvijek nije prevelika. E ta tri igrača, e to se zove odlično odrađen prijelazni rok. Cijena nebi smjela biti veća od 200 milijuna eura, a to potrošimo svaki prijelazni rok pa ne dobijemo ništa. Verujem da ta tri igrača su tri karike koje nam fale i sa njima u ekipi niti jedna Europska momčad nije snažnija od naše. A od toga nas dijeli 200 milijuna eura koje već godinama lagerujemo, a između ostalog imamo kapital i u našem rosteru među igračima koji su za otpis. Mosesi, Cahilli su sigurno poželjni za srednji rang Premier lige. Prijavi
20. oktobar 2018.7 god. comment_284136 Eno susa, alexisa i hazarda poredi sa ronaldinhom, ronaldom i adrianom. Covjek poredi 2 napadaca i ofanzivnog veznog sa krilima i ofanzivnim veznim. Eto kakva je to analiza :D Prijavi
26. oktobar 2018.7 god. comment_284185 Navodno smo zagrizli za Arnautovića i ja sam definitivno za taj transfer. Ekstremno brz, jak, zna s loptom, takav nam centarfor treba. Zna se ubacit iza stopera, dovoljno brz da sam iznese loptu, dovoljno jak da je može primit i zadržat. Fenomenalan igrač. Podsjeća me na Drogbu. Sjećam se kako naši stoperi nisu mogli izić na kraj s njim, pa čak ni Rudiger, a onog klauna Cristensena je vozao ko kakvog amatera. Instant pojačanje, iako nije neko ime ali mislim da bez problema uskaće u prvu postavu. Između ostalog za zlu ne trebalo može igrat i krilo. Piatekov agent rekao da ništa od bilo kakvog prelaska do idućeg ljeta. Calciomercato nas povezuje sa Lozanom koji za PSV igra fenomenalno, pitanje kako bi se prilagodio, ali da se mene pita uzeo bih ga umijesto Pedra. Everton želi Fabregasa, United traži Mosesa, još da je Moratu nekome uvalit i dovest Romagnolija bio bi to dobar prijelazni rok. Prijavi
26. oktobar 2018.7 god. comment_284186 Bolje da nista ne dovodimo nego Arnautovica iskreno, opet neka polurjesenja za koja ne znamo kako ce ispasti, mislim da smo se dosta zajebavali s tim na cf, trebamo nesto provjereno ili nista. Prije bih volio da rjesimo RW nego CF Prijavi
26. oktobar 2018.7 god. comment_284189 Bog te mazo Arnautovic podsjeca na DrogbuSta nes sve procitatiSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
26. oktobar 2018.7 god. comment_284191 Bog te mazo Arnautovic podsjeca na Drogbu Sta nes sve procitati Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ovo je najveca fudbalska glupost koju sam ikada u zivotu cuo. Prijavi
26. oktobar 2018.7 god. comment_284192 Ne bi bilo loše dovesti Ibrahimu Traore podsjeća na Ronalda. Prijavi
30. oktobar 2018.7 god. comment_284255 Što kažete na Dembelea? Igrao je odlično u dortmundu, došao u Barcu za brdo para kao veliki talent i zamjena za Neymara. Ali u Barci se nije snašao ne dobiva nikakvu minatužu i sve se više priča da bi mogao otić iz Barce. Biste li ga voljeli vidjet u Chelseau? Prijavi
30. oktobar 2018.7 god. comment_284256 Da dosta se suska da bi mogao otici ali sumnjam u to.. Ja bih ga volio vidjet ali ne mozemo mi njega platiti Prijavi
31. oktobar 2018.7 god. Autor comment_284267 https://www.skysports.com/football/news/11670/11541153/aaron-ramsey-to-leave-arsenal-next-summer-on-a-freeVolio bih cudi vase misljenje o ovom igracu.Meni licno je jako dobar, dobar tehnicki, trkac, jak na lopti. Ne znam kako je kod Emerrija pao u drugi plan. Prijavi
31. oktobar 2018.7 god. comment_284268 I meni je Ramsey dobar igrac ali ne vidim svrhu da ga dovodimo. Imamo RLCa a i treba racunati na Mounta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.