Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Autor
Takva je bila situacija sa Atlericom Madridom, sjecam se da su Vitola kupili pa poslali na posudbu u Las Palmas jednu sezonu dok im nije istekao transfer ban.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Spominje se da ce Pepe u Liverpol nakon finala, ne bi bilo lose kupiti ga i ostaviti cijelu sezonu u Lilu, jos ne znam zasto mi nismo aktivniji na francuskom trzistu, more talentovanih mladih igraca.
Ne znamo mi normalan posao raditi. Otvara se ovom zabranom izuzetna prilika:

ovo ljeto odraditi par transfera, izdogovarati s klubovima da igraci ostanu jos godinu dana na posudbi kod njih (sto bi svakom bilo draze jer i oni imaju dovoljno vremena da nadju zamjenu),

zatim vratiti nase mladice s posudbe, odraditi s trenerom pravu selekciju, ko ostaje tu, ko ne i onda iskoristit sljedecu sezonu za uigravanje ekipe, davanje prilike momcima da se celice u jacim utakmicama , stvaranje dobre atmosfere a istovremeno se rijesis nekoliko viska igraca i oslobodis prostor.

Onda one tamo sezone si vec fakticki spreman i ulazis s komplet renoviranom ekipom za dalje.

Al jok, nemaju nasi pameti za ovako nesta

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Autor
Nije to bas tako lako kao sto mislimo.

Ispljunes sad nekih 70-80 mil na nekog igraca on sjebe krizne ligamente i svi ti se smiju kako si glup ispao. Ili ti se desi situacija kao sa Pulisicem kojeg Dortmund nije ni forsirao nakon sto su ga nama prodali (kao sto je Arsenal uradio sa Ramseyem znajuci da nece produziti ugovor). Ili bude one-season wonder... Sve je to kao macka u vreci.

Bolja opcija je ove sezone napraviti selekciju, vidjeti sta valja sa posudbe, na koje igrace se moze racunati, napraviti neki kostur ekipe i uigrati ih a onda one tamo sezone dovesti par pojacanja na mjestima gdje je to neophodno.
Pa neces davati 80 miliona za igraca koji ne moze doci odmah zaigrat. Govorim o mladjim igracima, potencijalima, do nekih 40ak miliona da se to ispregovarat jos pogotovo ako ostaje godinu u maticnom klubu. Da dvojicu takvih ubodes ovo ljeto i na konju si.

Ima tu sigurno igraca koji bi mogli uci u raspravu, da bi ljudi bili voljni sjesti za sto i pregovarati.

Pusti Pulisica, to i ptice na grani znaju da ne vrijedi te novce ali na njegovu normalnu cijenu je doslo jos barem 20 miliona jer je Amerikanac i ludnica je radi trzista, marketinga tamo preko bare. Taj da i ne odigra nista spec, on ce isplatit investiciju.

• Autor

Govorim za Pepea, taj sigurno nece ici ispod 60 miliona pa gdje god da ode. Znas i sam da su danasnje cijene daleko od realne. Tesko da mozes klepiti ozbiljan potencijal za te pare koliko god cudno zvucalo. Danas znas uraditi biciklo, spucati laznjat i eto vrijedis 34 miliona. 

Ja bi vise volio da se rijesimo nekih igraca koji su pod ugovorom: 
Drinkwater, Baba Rahman, Miazga, Hector, Kalas, Kane , Omeruo ,Tomori , Ola Aina , Baker , Kenedy , Nathan , Pasalic , Musonda , Izzy Brown, Piazon , Batshuayi , Morata , Bakayoko. 
To je nekih 19 igraca, sigurno se trebamo rijesiti barem njih 9, mislim na prodaju, ne posudbu. I ove nase velike nade propale, nijedan nije bljesnuo kako se ocekivalo a nije da su vise tako mladi. 

Definitivno smo u najvecoj krizi na poziciji centarfora. Ostalo sve i nekako, pregurat cemo valjda sezonu ali na spicu je bas losa situacija. Ocajnicki nam treba kvalitetan napadac.

I ja mislim da nam kvalitwtan naoadac jeste prioritet uz bekovske pozicije.

Dovesti ne mozemo nikoga, a da li Giorud Michy i Tammy spremni iznijeti sezonu vidjet cemo. Ja vjerujem da Tammy moze, samo da mu se da sansa.
Zato sa trenerom ne sme biti greske. Treba neko ko moze iz njih izvuci maximum pre svega fizicki i takticki. Sumnjam da Lamps ima tog iskustva. Jbg tankiraj dva prelazna roka, zaradi pa odvoj 200milki za 2 igraca koji prace razliku.
Mi smo ove sezone opasno zaradili.
140 miliona u premiershipu
70 miliona osvajanjem europa lige
Preko 100 miliona prodajom Hazarda.
Moze se izvuci jos 70-80 miliona prodajom otpada kojeg imamo po posudbama.
Znaci samo pametno kupiti kvalitetne igrace kad nam istekne ban.
Meunier bi mogao u United i to za 25 milja. Smijesna cifra u danasnje doba, a spominjem ga unazad godinu dana ovdje na forumu.

Meunier bi mogao u United i to za 25 milja. Smijesna cifra u danasnje doba, a spominjem ga unazad godinu dana ovdje na forumu.

Opasan bek, ali sto Diablo rece, ako vec imamo top talenta na toj poziciji nema ga smisla dovoditi.
Ma znamo svi da od te ljubavi nema nista. Reecea ce poslati na posudbu opet a jadni Dave ce pregorit nakon 2 mjeseca sezone.

Da su pametni ko sto nisu, jos proslo ljeto bi sredili Meuniera.

Eno i cancelo je navodno na prodaju, uzet ce ga vjerojatno city, iako vec imaju x bekova boljih od nas. Mi cemo se zadovoljiti azpijem kao kapetanom

Sve me strah kako cemo sve pare ulupat u coutinha od hazarda ako nam skinu ban, u tom slucaju bolje da ostane

A uz to što si naveo još bi ga platilo desetke milijuna eura više nego što bi dobili od Hazarda. Ajde da je barem u formi.

A ako ga kojim slucajem dofuramo mogo bi to bit flop poput Torresa itd.

Rađe neka dovedu mlade, perspektivne igrače čije vrijeme dolazi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.