4. juni 2019.7 god. Autor comment_287113 Ne treba to uloziti na vise igraca, ne zelim da pravimo Liverpoolovu gresku kad je za pare od Suareza doveli Lallanu , Lazara Markovica, Ballotelija, Morena, Origia, Lamberta i i slicne mlade poluigrace.Bolje jedan igrac al svjetska klasa. Mada sumnjam da ce nam biti ukinut ovaj ban, ovo sto trenutno imamo s tim raspolazemo. Prijavi
4. juni 2019.7 god. comment_287114 A imaš primjer tog istog Liverpoola koji je zamjenio jednog igrača s više vrlo uspješno: Coutinhoa s Allisonom, Fabinhom, VVD-om... Prijavi
4. juni 2019.7 god. comment_287116 Ne treba to uloziti na vise igraca, ne zelim da pravimo Liverpoolovu gresku kad je za pare od Suareza doveli Lallanu , Lazara Markovica, Ballotelija, Morena, Origia, Lamberta i i slicne mlade poluigrace. Bolje jedan igrac al svjetska klasa. Mada sumnjam da ce nam biti ukinut ovaj ban, ovo sto trenutno imamo s tim raspolazemo. Fazon je što ne postoji zamjena za Hazarda na planeti Zemlji, zato treba dovesti više dobrih, a korisnik "ja13" je dao dobar primjer kako se to može napraviti. Prijavi
5. juni 2019.7 god. Autor comment_287120 A imaš primjer tog istog Liverpoola koji je zamjenio jednog igrača s više vrlo uspješno: Coutinhoa s Allisonom, Fabinhom, VVD-om...Pa nisu uzeli 300 miliona za Coutinha 😱 Prijavi
5. juni 2019.7 god. comment_287122 Nisu ni za Suareza uzeli 300 miliona pa doveli: "Lallanu , Lazara Markovica, Ballotelija, Morena, Origia, Lamberta i i slicne mlade poluigrace" Prijavi
5. juni 2019.7 god. comment_287127 Ali su se svakako riješili tog škarta, ko je ostao od tih igrača trenutno? Mi nagrađujemo igrače novim ugovorom kojih se trebamo riješiti Prijavi
5. juni 2019.7 god. comment_287128 Riješit ćeš ih se kad mogneš, nemaš ništa od toga da ih sad otjeraš. Sad nam i takvi trebaju. Ko će braniti ako se Kepa povrijedi, ko će predvoditi napad ako se Abraham ne snađe? Problem su napravili onda kad su ih doveli. Prijavi
5. juni 2019.7 god. comment_287129 Mogli su se davno riješiti, a ne dovesti se u ovu situaciju kad moraš igračima od 30+ godina produzavati ugovor umjesto da imaš sad mladje i kvalitetnije igrače Prijavi
5. juni 2019.7 god. comment_287130 Tu se slažemo. Previše je ovdje igrača koji ne bi trebali (smjeli) više da budu u ovom klubu, tj. u klubu ovakvih ambicija. Treba ove sezone lagano smanjivati minutažu takvima, a ubacivati sve više mlađe igrače. Nema potrebe da nabrajam ni jedne ni druge, znamo svi koja su to imena. Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287165 Da i to zanimljivo zalili smo se protiv odluke, nismo trazili odgodu transfer bana u slucaju da izgubimo. Tako da nam nece zamrznut ban i nista do ljeta iduce godine Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287177 Diablo bog, ne odustaje od optimizma. Daj bože da to bude tako. Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287201 Ja govorim kako je. Ne kazem da ce tako uraditi, nego da ce vjerovatno tako uraditi, ako im bude trebalo duze vremena da odluce. Bukvalno smo odavno cekali tu zalbu, a tek je docekali, jer smo tek sada dobili pismenu odluku. Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287206 Iskren da budem ne razumijem se u te pravne borbe, al daj bože da odgode ban pa da se pripremimo za to kako dolikuje. Sa novim trenerom i pojačanjima.Gesendet von meinem Mi A2 mit Tapatalk Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287209 Sve zavisi sta zele ovi u klubu. Da li hoce instant uspjeh, dakle trofeje odmah ili zele graditi ekipu. Ako je ovo drugo u pitanju, onda treba trenera dovesti dati mu ovu sezonu neka vidi kakva je ekipa, ko mu pase, ko ne, a onda sljedece godine kupovati sto mu bude potrebno. Ako ipak zele odmah trofeje i trenerov posao zavisi od rezultata, onda je bolje da nam ukinu ban, pa da se kupi po koja klasa od igraca i da se napadaju trofeji odmah, ali onda neka dovedu Mourinha, Allegrija i slicne, koji su na kratke staze, neka onda zaborave Hollanda, Lampsa itd. Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287210 Hajde Allegri, ali ja ne mogu vjerovati da neki ljudi jos uvijek spominju, pa i prizeljkuju Mourinha. Jebo mater pa to je ko da si 2 puta raskino s curom i opet hoces 3 put da je vratis. Za njega su, iskreno se nadam, vrata ovog kluba zatvorena poslije onog svega sto je uradio za vrijeme zadnjeg boravka, a i poslije toga.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287212 Sve zavisi sta zele ovi u klubu. Da li hoce instant uspjeh, dakle trofeje odmah ili zele graditi ekipu. E tu je najveći problem Chelsea, uprava nema pojma šta oče, već dugo vrimena... Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287214 Wisey, nije da ga prizeljkujem ili bas zelim, vec kazem takav tener koji je na kratke staze, bi dobro dosao u takv9j situaciji gdje se zeli instant uspjeh. Moras priznati da nisam daleko od istine. Ja13, valjda se bude sta promjenilo, mozda ovim dolaskom Cecha ce biti bolje. Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287219 Nisam mislio na tebe, nego generalno kazem citajuci odredjene postove sto ovdje, sto na drugim Celzijevim forumima, stvarno sam iznenadjen da ima ljudi koji ga zele ponovo vidjeti na klupi Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287220 Valjda ih jos veze za onaj prvi period njegovog boravka tu. Mene opet vuce Lamps, volio bih njega, narocito ako bi bilo moguce da okupi staru gardu u strucnom stabu. To bi bilo vrh Prijavi
9. juni 2019.7 god. comment_287236 Mourinho je propao skroz. Taj ne bi vise mogao voditi ni Napredak. Prijavi
9. juni 2019.7 god. comment_287249 Inter potvrdio da prodaje Icardia, idealno bi bilo da nam zamrznu ban i da kupimo Icardia i rijesimo pitanje napadaca. Prijavi
9. juni 2019.7 god. comment_287261 Kakav Icardi, samo havariju pravi u klubu, a uz to precijenjen napadac. Meni licno bolji bi bio izbor Lautaro Martinez iz istog kluba. Nego, zar nije rekao neki dan i on i ona njegova halapaca da ostaje sigurno u Interu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.