Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

A nadam se cisto da znamo na cemu smo, ukoliko ostane ban jebiga. Bar se u ovom roku mogu uzeti super igraci, navodno da su na prodaju pogba, dybala, jovic, eriksen, coutinho... Bar nesto da ubodemo
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

According to sources coming out of Spain tonight - most notably from reporter Eduardo Inda - it was 'confirmed' that Chelsea's current transfer ban imposed on them by FIFA will be 'paralyzed' this summer.

https://twitter.com/sazio1984/status/1125548140872990720

To su nekakva nagađanja, nadam se kako će odgoditi.. Mene brine što se mi ne spominjemo u nikakvom kontekstu dolaznih transfera, samo za odlazne. Dok se za druge već na veliko piše, city već praktički ulupao 100 milja na veznjake a nije ni počeo rok, ne jebu živu silu

Neka se naša uprava ugleda na Liverpool i njihovog trenera kako se i ko kupuje kao pojačanje. Dok mi dovodimo škart, oni rade izvanredan posao i zbog toga i jesu MNOGO JAČI od nas. Znači samo PAMETNA kupovina a ne istrošeni škart i otpad.
Dok god u našoj upravi transfer politikom se bave ljudi koji nemaju veze s nogometom mi ćemo tonuti sve dublje i dublje. Rekao sam ja da ćemo mi još plakat za Emenalom. Tad smo bar imali nekakvog sportskog direktora a sad sportsku politiku kroje ljudi iz ekonomije i marketinga a ne nogometa.
Moraju oni na nekom trenirati strogocu a posto nisu prije smjeli, sada ce se ocekivano na Celziju koplja slomiti. Ako nista barem mozemo godinu dana odmoriti od svih spekulacija. Ovo ljeto ce biti fenomenalno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ako bi kojim slucajem Sarri dobio nogu i na njegovo mjesto dosao Lamps, Holland, Terry, taj ban bi bio odlicna vijest. Odlicna zbog akademaca, jer ovi gore nabrojani bi se posvetili njima sasvim sigurno. Izgradili bi potpuno novi tim ali sa nasom djecom.

Ali ako Sarri ostaje, onda je to problem, jer niti mozeno dovesti pojacanje, niti cemo koristiti veci broj akademaca. On ce svakako prednost davati Azpiu nad Jamesom, Kovacicu nad Mountom, Giroudu nad Tammyem ili Willianu nad CHOom.

Ostaje nam samo da pratimu. Da vidimo sta ce biti.

MagicRat Registrirani korisnik MagicRat Avatar Registracija: Jan 2014. Postova: 9,556 Ono sto je vratilo EPL na vrh su odlicni treneri. Novce su uvijek imali, ali ogromni pomak su napravili upravo Pochettino, Klopp i Pep (Pep barem u ligi i kupovima, ako ne u LP). Jos cemo vidjeti kakve ce momcadi izgraditi Sarri i Emery, tek je prva sezona za njih. Jedino United tu kaska s izmimno losim izborima trenera, no necemo se bunit.

Sve vise se pise da je Zaha predao zahtjev za transfer jer zeli igrati ligu prvaka a mi se spominjemo kao neko ko je zainteresovan.

Hazard toliko vrijedi jer je u zadnjoj godini ugovora, inače bi duplo. 

I kakve veze ima što je to Palace? Pa baš zato i je skup jer ko i svi englezi imaju para i ne moraju prodavat. Uvijek je skupo i teško kupovat od "malih" engleskih klubova. Sjetimo se samo kad smo htjeli dovest Stonesa...

Evo malo novosti

Chelsea have not yet applied to the Court of Arbitration for Sport to try to freeze the two-window transfer ban as the club consider their options. Clubs lawyers feel it might be better to start serving the ban now, if it won’t be over turned altogether. - Telegraph

The Blues also have a number of players returning from loan with right-back Reece James, midfielder Mason Mount and striker Tammy Abraham rated the most likely to be offered first-team chances. - Telegraph

Chelsea have not yet applied to the Court of Arbitration for Sport to try to freeze the two-window transfer ban as the club consider their options. Clubs lawyers feel it might be better to start serving the ban now, if it won’t be over turned altogether. - Telegraph

Pa bolji su ovi što vode BiH, nego što vode Chelsea. Eto u tolikim govnima smo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.