10. juni 2019.7 god. comment_287272 Uzimajuci u obzir da cemo gotovo sigurno odsluziti zabranu transfera, jedno je pitanje zanimljivo. Da li biste i koga prodali ovo ljeto? Da li nekome ugovore produziti? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287274 Ja bih iskreno uradio sljedece: Prodao: Alonsa, Zapacostu, Drinkwatera, Moratu i vratio Higuina i Kovacica. Sa posudbe bi sansu dao: Rece Jamesu, Zoumi, Bakayoku, Mountu i Abrahamu. U zavisnosti od broja minutaze i u slucaju slabe forme drugi dio sezone bi poslo na posudbu Abrahama. Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287279 Vratio Higuaina i Kovačića odakle su došli ili ih ponovo doveo na Stamford Bridge? Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287283 Uzimajuci u obzir da cemo gotovo sigurno odsluziti zabranu transfera, jedno je pitanje zanimljivo. Da li biste i koga prodali ovo ljeto? Da li nekome ugovore produziti? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Nije zasigurno, ali eto. Ipak smo poslali zalbu. Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287287 Treba rasprodati sve što nam ne treba i za što se mogu uzeti dobre pare uključujući i igrače na posudbama čija je ukupna vrijednost £203M. Tu ih ima mnogo i možemo obrnuti dobre pare te se tako pripremiti za kupovinu ovog ljeta ako nam odgode ban ili naredne sezone ako zabrana stupi na snagu ove sezone. Uglavnom, cilj je da se prodajom igrača dobije što više novca da pare konačno uložimo na kvalitetne igrače. Prijavi
10. juni 2019.7 god. comment_287293 Nisu pare dovoljne, trošili smo mi i prije solidne novce, treba znat kupovat pametno i planski, a to nam već dugo ne ide. A bez toga đabe nam i milijarde za pojačanja. Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287301 Evo iz prve ruke, Matt Law o banu i tako. https://www.telegraph.co.uk/football/2019/06/11/chelsea-yet-apply-transfer-ban-frozen-cas-confirms/ Dakle, ukratko nismo poslali zalbu za odgodu bana, nego samo protiv odluke. Pitanje je i hocemo li poslati i za odgodu, jer ako izgubimo mogli bi produljiti ban na 3 prijelazna roka. Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287304 Uzimajuci u obzir da cemo gotovo sigurno odsluziti zabranu transfera, jedno je pitanje zanimljivo. Da li biste i koga prodali ovo ljeto? Da li nekome ugovore produziti? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ne znam kako ko stoji sa ugovorima, ali ostavio bih sve prvotimce i dodao im Zoumu, Jamesa, Bakayoka, Pašalića, Mounta, Abrahama i Batshauyia, pa nek se bore i sljedećeg ljeta bi pravio rezove u zavisnosti kako se ko pokaže. Moratu bih prodao odmah jer može idalje za dobre pare da se uvalja nekom, za Englesku mislim da definitivno nije. Tjeranje Kovačića i Higuaina se podrazumijeva. Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287309 Evo iz prve ruke, Matt Law o banu i tako. https://www.telegraph.co.uk/football/2019/06/11/chelsea-yet-apply-transfer-ban-frozen-cas-confirms/ Dakle, ukratko nismo poslali zalbu za odgodu bana, nego samo protiv odluke. Pitanje je i hocemo li poslati i za odgodu, jer ako izgubimo mogli bi produljiti ban na 3 prijelazna roka. da se ban produzi na tri prijelazna roka je nonsense. na osnovu cega da nam daju ban na jos jos jedan prijelazni rok? jedino ako nam uspiju jos nesto naci mimo ovoga za sta smo sad optuzeni. Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287314 Ma kao opet dokazu da smo pogrijesili, a mi se zalimo onda ide 3, umjesto 2 prelazna roka. CAS i dalje moze sam delay ban ako im bude trebalo vremena. Prijavi
12. juni 2019.7 god. comment_287326 Ma kao opet dokazu da smo pogrijesili, a mi se zalimo onda ide 3, umjesto 2 prelazna roka. CAS i dalje moze sam delay ban ako im bude trebalo vremena. Ne znam bas, informacije govore drugacije. https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-7133731/Chelsea-definitely-serve-transfer-ban-summer.html Pise kako cas nece odlucivati preko ljeta i da nam ban ovo ljeto sigurno ostaje Prijavi
12. juni 2019.7 god. comment_287327 Ne znam bas, informacije govore drugacije. https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-7133731/Chelsea-definitely-serve-transfer-ban-summer.html Pise kako cas nece odlucivati preko ljeta i da nam ban ovo ljeto sigurno ostaje Bas danas gledam, necemo stici na red ovo ljeto, jer smo se kasno zalili. Nista, sta ces. Prijavi
14. juni 2019.7 god. comment_287366 Cas nece odlucivati o nasoj zalbi jer smo zakasnili, odlucivace o zahtjevima koji su poslati do 15 maja. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287626 Mozemo li mi ovo ljeto kupovatiDa, ali ne mozemo registrovati nove igrace. Gledaj to ko da i ne mozemo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287628 Da, ali ne mozemo registrovati nove igrace. Gledaj to ko da i ne mozemo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Pa koji je to kurac onda, kad ga mogu registrovati za 2 godine. Mogu li se posudjivati igraci i registrovati ? Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287629 Pa koji je to kurac onda, kad ga mogu registrovati za 2 godine. Mogu li se posudjivati igraci i registrovati ?Ne mogu registrovati sad i na zimu. Od iduceg ljeta 2020 mogu. Mislim da se ne smije ni posudjivati. Jedino imamo pravo Kovacica sad do 30.06. otkupiti, jer je vec bio registrovan kod nas pa samo produziti. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
20. juli 2019.7 god. comment_288028 Izgleda da ovo ljeto ipak nećemo kupovati, kao ni u januaru. Prijavi
23. juli 2019.7 god. comment_288064 Mozda i bolje, ne znam koliko smo u stanju ikog normalnog dovesti po nekoj razumnoj cijeni. Nek se u ovoj sezoni pokaze ko vise ne moze, pa nek se na osnovu toga pojacanje dovode. Prijavi
26. juli 2019.7 god. comment_288088 https://twitter.com/TheBlues___/status/1154550851878318080?s=19 Zaha da ne? Prijavi
26. juli 2019.7 god. comment_288090 Po meni ne, dobar igrac ali nije mi za top klubove. Ako planiramo ostati na nivou arsenala i slicnih onda da Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.