Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Dešava se.

Calciomercato nas povezuje sa Susom, a navodno je odštetna klauzula bijednih 38 mil. eura.

Dragi Djeda Mraze....

Ramseya možemo dovesti kao free transfer i možda bi radije njega kao free nego za Kovačića iskrcao odštetu.

Ali ako smo igdje popunjeni to je središnji vezni.

Fabregasu treba klasni centarfor, tako da bez centarfora je i on slab, ali da imamo Lewandowskog, zasjao bi i Fabregas u punom sjaju.

Isto tako Rabiot može otići na free transferu.

Gdje ćeš iz Arsenala igrače dovoditi... Susa bi hajd i doveo jer nije skup tako da ako flopa jebes mu mater,ali Ramseya apsolutno NE.
Necemo mi nista dovesti sada na zimu, barem prema Sarriju. Izjavio je da nece vrsiti pritisak na klub da dovedu pojacanja nego da ce raditi s onim sto ima.
Nasi sigurno sami nece dovoditi nista
Ja mislim da ćemo pokušati dovest napadača, doduše sad je Morata nešto ka počea zabijat pa lako moguće da ipak ništa od toga, bar do ljeta.
  • 2 sedmice kasnije...

Dosta se Fekir spominje u zadnje vrijeme, međutim ima li mjesta za njega u 4-3-3 sistemu? Po meni mozda i nije najsretnije rjesenje posto nije narocito brz nekako mi nije za krilo najbolji, nego iza spica. Sumnjam da bi ga se igralo u vezi

Chelsea allegedly face the threat of a two-year transfer ban following a Fifa investigation into their signing of foreign under-18 players, including former striker Bertrand Traore.

Based on documents from Football Leaks, French website Mediapart claims 19 Chelsea signings have been looked at in a three year-long investigation.

Mediapart alleges that 14 of those signings were under the age of 18.

In a statement, Chelsea said it had "fully co-operated with Fifa".

The club also said it had "provided comprehensive evidence demonstrating its compliance with the applicable Fifa regulations".

According to Mediapart, Fifa's integrity and compliance unit has recommended Chelsea are handed a transfer ban covering four transfer windows, as well as a fine of £45,000.

Prenosi BBC
  • Autor
Nisam upoznat sa ovim slucajem. Moze li neko objasniti o cemu je rijec i kakve su sanse da stvarno i dobijemo taj transfer ban?

Nisam upoznat sa ovim slucajem. Moze li neko objasniti o cemu je rijec i kakve su sanse da stvarno i dobijemo taj transfer ban?

Haman nikakve sanse. Za Traorea im je prica da smo dali pare da edukujemo rodbinu njegovu u engleskoj. Za Christensena je prica da smo potpisali njegovog oca kao skauta na isti dan kad i njega.

Pulisic je veoma dobar igrac ali nama treba igrac drugacijeg profila. Volio bih ljevaka na poziciji desnog krila, to bi nam u napadu dalo drugaciju dimenziju od ovog sto trenutno imamo. Pulisic je desnjak i mislim da bi na poziciji desnog krila bio kopija Williana, ne bi ponudio nista spektakularno u odnosu na njega. Jos 70 miliona, pa bolje dovesti napadaca ali hajde...
Ma Sancho je njihov novi Dembele. Pulisica su preselili na klupu, igraju Rojs i Sanco prvu postavu.
Zaradice oni i na Pulisi ali Sanco ide za 150 miliona minimum.
  • 3 mjeseca kasnije...
Prvo se na ljeto treba zahvaliti ekipi: alonso, luiz, pedro, drinkwater, willian, giroud, higuain(ukoliko dovedemo napadaca), kovacic(ukoliko se ne popravi, sto sumnjam kako hoce), barkley

Dovesti prvo bekove prave(i lijevog i desnog), jednog kvalitetnog veznjaka i napadaca. To je nekih 200mil, ali 100 od prodaje se moze dobiti sigurno. Centarfora bi bilo lijepo al i ovo je previse, tu se mozemo zakrpati nekako do zime mislim..

To bi bilo idealno po meni, naravno kako nece biti tako nista.
Ne ocekujte nista pozitivno. Nece otici Alonso, Willian, te ostali tumori ekipe, vec ce otici Odoi, Hazard, Christensen i ostali koji ustvari nebi trebali ici.

Otkako je ona ruska kurvica uzela klub pod svoje, mi samo padamo i vec stojimo veoma nisko, a bolje nece biti sasvim sigurno.

Nazalost, samo prodaja kluba bi mogla nas vratiti, ako bi dosao u prave ruke. Sa ovakvim Abramovicem i njegovim sadasnjim vodstvom, mi smo mala mlohava kita. Nista drugo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.