31. oktobar 2018.7 god. comment_284269 Meh, igrac koji je svjetska klasa ponekad, nesto kao Willian. Totalno nekonstantan. Imamo mi sasvim dobre igrace na toj poziciji. Prijavi
1. novembar 2018.7 god. comment_284275 Dešava se. Calciomercato nas povezuje sa Susom, a navodno je odštetna klauzula bijednih 38 mil. eura. Dragi Djeda Mraze.... Ramseya možemo dovesti kao free transfer i možda bi radije njega kao free nego za Kovačića iskrcao odštetu. Ali ako smo igdje popunjeni to je središnji vezni. Fabregasu treba klasni centarfor, tako da bez centarfora je i on slab, ali da imamo Lewandowskog, zasjao bi i Fabregas u punom sjaju. Isto tako Rabiot može otići na free transferu. Prijavi
1. novembar 2018.7 god. comment_284277 Gdje ćeš iz Arsenala igrače dovoditi... Susa bi hajd i doveo jer nije skup tako da ako flopa jebes mu mater,ali Ramseya apsolutno NE. Prijavi
2. novembar 2018.7 god. comment_284282 Necemo mi nista dovesti sada na zimu, barem prema Sarriju. Izjavio je da nece vrsiti pritisak na klub da dovedu pojacanja nego da ce raditi s onim sto ima. Nasi sigurno sami nece dovoditi nista Prijavi
3. novembar 2018.7 god. comment_284283 Ja mislim da ćemo pokušati dovest napadača, doduše sad je Morata nešto ka počea zabijat pa lako moguće da ipak ništa od toga, bar do ljeta. Prijavi
14. novembar 2018.7 god. comment_284331 Dosta se Fekir spominje u zadnje vrijeme, međutim ima li mjesta za njega u 4-3-3 sistemu? Po meni mozda i nije najsretnije rjesenje posto nije narocito brz nekako mi nije za krilo najbolji, nego iza spica. Sumnjam da bi ga se igralo u vezi Prijavi
15. novembar 2018.7 god. comment_284334 Očiti zna gdje će s njim jer je navodno on baš Sarrieva želja. Navodno ga je Sarri osobno zva... Prijavi
15. novembar 2018.7 god. comment_284335 Chelsea allegedly face the threat of a two-year transfer ban following a Fifa investigation into their signing of foreign under-18 players, including former striker Bertrand Traore. Based on documents from Football Leaks, French website Mediapart claims 19 Chelsea signings have been looked at in a three year-long investigation. Mediapart alleges that 14 of those signings were under the age of 18. In a statement, Chelsea said it had "fully co-operated with Fifa". The club also said it had "provided comprehensive evidence demonstrating its compliance with the applicable Fifa regulations". According to Mediapart, Fifa's integrity and compliance unit has recommended Chelsea are handed a transfer ban covering four transfer windows, as well as a fine of £45,000. Prenosi BBC Prijavi
15. novembar 2018.7 god. comment_284341 Opasno su se namerili na nas. Sreca pa je tu sud u Lozani :D Prijavi
15. novembar 2018.7 god. Autor comment_284344 Nisam upoznat sa ovim slucajem. Moze li neko objasniti o cemu je rijec i kakve su sanse da stvarno i dobijemo taj transfer ban? Prijavi
16. novembar 2018.7 god. comment_284346 Nisam upoznat sa ovim slucajem. Moze li neko objasniti o cemu je rijec i kakve su sanse da stvarno i dobijemo taj transfer ban? Haman nikakve sanse. Za Traorea im je prica da smo dali pare da edukujemo rodbinu njegovu u engleskoj. Za Christensena je prica da smo potpisali njegovog oca kao skauta na isti dan kad i njega. Prijavi
17. novembar 2018.7 god. comment_284347 I jedno i drugo je protivno pravilima. Ako nadju dokaze mimo fudbal liksa mogu da kazne klub. Prijavi
17. novembar 2018.7 god. comment_284348 Pa njegov otac jeste skaut, ne vidim sta je tu lose. Dok ovo kod Traorea je smijesno. Prijavi
17. novembar 2018.7 god. comment_284349 Navodno da bi pulisic mogao na zimu doci za 70 mil, kao da smo pobjedili liverpool i utd za njega Prijavi
18. novembar 2018.7 god. comment_284350 Pulisic je veoma dobar igrac ali nama treba igrac drugacijeg profila. Volio bih ljevaka na poziciji desnog krila, to bi nam u napadu dalo drugaciju dimenziju od ovog sto trenutno imamo. Pulisic je desnjak i mislim da bi na poziciji desnog krila bio kopija Williana, ne bi ponudio nista spektakularno u odnosu na njega. Jos 70 miliona, pa bolje dovesti napadaca ali hajde... Prijavi
18. novembar 2018.7 god. comment_284351 Ma Sancho bolje, i onda hudson odoi sa jedne, sancho s druge rokaju :D Prijavi
18. novembar 2018.7 god. comment_284352 Ma Sancho je njihov novi Dembele. Pulisica su preselili na klupu, igraju Rojs i Sanco prvu postavu. Zaradice oni i na Pulisi ali Sanco ide za 150 miliona minimum. Prijavi
19. novembar 2018.7 god. comment_284353 Onda Bailey i ima jos jedan sto se ne mogu trenutno sjetiti. Prijavi
19. novembar 2018.7 god. comment_284354 Zar nije bailey shit ove sezone, barem koliko sam cuo Prijavi
19. novembar 2018.7 god. comment_284355 Onda Bailey i ima jos jedan sto se ne mogu trenutno sjetiti. Sta s Bejlijem ? Prijavi
19. novembar 2018.7 god. comment_284356 Sta s Bejlijem ? Pa Baileya bih prije Pulisica realno. Prijavi
21. februar 2019.7 god. comment_285012 Prvo se na ljeto treba zahvaliti ekipi: alonso, luiz, pedro, drinkwater, willian, giroud, higuain(ukoliko dovedemo napadaca), kovacic(ukoliko se ne popravi, sto sumnjam kako hoce), barkley Dovesti prvo bekove prave(i lijevog i desnog), jednog kvalitetnog veznjaka i napadaca. To je nekih 200mil, ali 100 od prodaje se moze dobiti sigurno. Centarfora bi bilo lijepo al i ovo je previse, tu se mozemo zakrpati nekako do zime mislim.. To bi bilo idealno po meni, naravno kako nece biti tako nista. Prijavi
21. februar 2019.7 god. comment_285014 Ne ocekujte nista pozitivno. Nece otici Alonso, Willian, te ostali tumori ekipe, vec ce otici Odoi, Hazard, Christensen i ostali koji ustvari nebi trebali ici. Otkako je ona ruska kurvica uzela klub pod svoje, mi samo padamo i vec stojimo veoma nisko, a bolje nece biti sasvim sigurno. Nazalost, samo prodaja kluba bi mogla nas vratiti, ako bi dosao u prave ruke. Sa ovakvim Abramovicem i njegovim sadasnjim vodstvom, mi smo mala mlohava kita. Nista drugo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.