Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Hahahahah nasmijao si me posteno, ali ima istine u tvojim mudrim rijecima. Samo ne bih imao nista protiv da christensen napusti isto, po meni nedovoljno dobar za top klubove. Al posto mi spadamo u tier 2 vec neko vrijeme, moze ostati, uklapa se
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ne bih se ja tako lako odrekao Kove i Barkleya. Mislim da obojici ne lezi ovo sto se pokusava od njih napraviti. Barkley je igrac slobode, cak je u Evertonu imao boljih partija od ovog. Ne moze me niko uvjeriti da on ne moze bolje od ovog. Kova je druga prica, al mislim da se i njegove kvalitete mogu iskoristiti. Kova je bolji igrac od Jorginha jedno 4 puta. S njim treba raditi i ukazati mu na neke greske koje ponavlja, posebno u kretnji bez lopte a onda i kad primi loptu.

Skarta ima sasvim dovoljno, naveli ste vec. Neshvatljivo je kako dovode igrace a opet svake godine pricamo kako je potreban remont ekipe. Da se proslo ljeto prodao Willian a doveo neki dobar igrac na to krilo sad bi imali problem manje. To vazi i za jos neke pozicije.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Hahahahah nasmijao si me posteno, ali ima istine u tvojim mudrim rijecima. Samo ne bih imao nista protiv da christensen napusti isto, po meni nedovoljno dobar za top klubove. Al posto mi spadamo u tier 2 vec neko vrijeme, moze ostati, uklapa se

Christensen je za Luiza Maldini, mlad, zna se postavljati, zna citati igru, pred njim je vrijeme.

Luiz je defanzivna prevara koja odigra 2 dobre utakmice u 2-3 mjeseca i Sarri ga vjerovatno forsira samo zbog famoznog pasa.

Inace idealno bi bilo kako si napisao da ocistimo ekipu od ovih istrosenih igraca i da na ljeto dovedemo fine igrace na te pozicije.

Zabranjeno nam da dovodimo igrače do ljeta 2020.
Hajd fino, makar smo rahat godinu dana. Nece bit zamaranja sa spekulacijama i transferima.

Klub je i onako u kurcu vec.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Veliki udarac za Chelsea: FIFA zabranila Plavcima dva naredna prijelazna roka

Preimenujte temu u Ljetni prelazni rok 2020. jer ćemo svakako tek tak moći dovoditi igrače.

klub je spreman na svakakve malverzacije da dovede igraca i pusti ga na posudbu

bruce buck jebem ti picku strininu

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ipak je dobro da mozemo odratiti jos ovaj prelazni rok sad na ljeto.
Idealno bi sad bilo dovesti trenera koji zna sa mladim igracima.

Ne možemo. Zabrana se odnosi na ovo ljeto i na zimu što dolazi, a tek u ljeto 2020. možemo dovoditi.

Iskreno meni je samo žao što nam FIFA nije udarila zabranu na 4 roka. Bolje je ne imati transfere, nego imati transfere koje dogovara Marina. Kvazi igrači, još precijenjeni. Pogledajte kakvog smo se smeća od napadača doveli u zadnje vrijeme. Morata, Giroud, Higuain. Neka hvala. A ovo je odličan komentar na klixu ispod članka o FIFA-inoj zabrani za nas.

com.jpg

Ali kakva komedija je ovo. Zbog transfera mladih igraca dobijamo zabranu.EEE. Klub koji se posrao u sve mlade koji dodju :D  ajde da smo imali vajde od tih mladih, nego niko od njih ni ne igra za CELSI hahaha.Komedija klub.Jad i bijeda

A ako ostane zabrana jer ona ima dejstvo zabrane registrovanja novih igraca ili generalno dovodjenja?
Sta bi u tom slucaju bilo sa Pulisicem?

Transfer Pulišića bi trebao proć jer je već dogovoren

The transfer of Christian Pulisic from Borussia Dortmund to Chelsea should not be in danger as the player was registered in FIFA's Transfer Matching System (TMS) in January, according to Sky Germany.

Nista ovo nama nece pomoci, mozda ce nam samo odmoci, ako ban ostane, mada sumnjam, al eto, ako ostane, znaci willian i alonso definitivno ostaju, cak mozda se i willianu produzi ugovor, jer mu istice 2020.

sto na kutiji pisu nekakav restart kluba, mi nismo ban dobili jer smo dovodili igrace koji uopste nisu dostojni ovog kluba, vec zbog nelegalnih transfera kod dovodjenja mladica

I kako ovo moze dovoditi da sutra ne dovedemo novog bakayoka, drinkwatera?

dok se uprava ne pocisti nema u ovom klubu nikakvog daljnjeg progresa, napretka, sve ce ostati na trenutnom povuci potegni

kako je moguce da smo nekad slovili svake sezone za jednog od glavnog favorita za osvajanje titula, klub koji je opet bio stabilan, imao igrace koji su se borili srcem za ovaj klub, na ovo sad da se borimo da upadnemo u top4, vec koji, 3. put? u zadnjih 5 godina?
Transfer politika katastrofalna, ne rijesavamo se škarta kad je vrijeme, ne osvjezavamo ekipu pravim igracima.
Odjednom postali klub koji škrtari na 50-60 miliona, i onda kad izvali tolike pare, iz uprave se pobrinu da tu budu drinkwateri, bakayoke, morate, i sl. Pulisic ostaje da vidimo.

Nas jedino moze da spase da ojacamo staf kokiko mozemo. Ovu curku oterati, dovesti Lamparda kao deo stafa. I da naravno pogodimo sa trenerom. Samo to moze da nas spase. A taktiku prilagoditi igrackom kadru. Ocekivano je da Hazard ode, Kovacic i Iguain svakako idu. Odbrana ostaje rak rana, tako da ne znas sta je gore, sa 3 pozadi nemamo dovoljno igraca a sa 4 nemamo bekove. Sredina tu i tamo, sa Kanteom, Jorginjom, Barklijem i Loftus Cikom to je sasvim solidno. Bocno Wilian, Pulisic, Pedro i Odoi takodje solidno. I napad opet rak rana, ne znas je li gore sa 2 ili sa jednim neznalicom. Cak mi Batcuaj jos izgleda i solidno kad pomislim na Girua i eventualno Moratu. Drinkvotera, Bakajoka i Zapakostu prodati. Prosto ne znas sta da radis.

Marinu samo treba ograniciti na finansije, ako ima kakav transfer da se ugovori, da to rijesava i to je to.

Izgleda da je njoj Roman haman pustio da vodi klub, i ljudi su s pravom ljuti na nju, zenska se ne razumije u sportski segment, ali zato u finansijama rastura i tu je treba ostaviti.

Šuška se da ćemo uskoro u potragu za nasljednika Emenala, što je i očekivano. Ali sve cemo znati u kakvom ce pravcu stvari ici nakon utakmice protiv Citya, Sarri ako tu uzme, definitivno ostaje, ako ne onda ce uskociti Zola, iako nisam bas za njega, previse mi on mekano djeluje i on mi vise lici kao da ce nastaviti sto je Sarri naumio, onda se spominje i Steve Holland kao interim do kraja sezone a bi mogao uskociti.

Ne znam koliko ce trebati Fifi da razmotri zalbu na zabranu transfera.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.