9. august 2018.8 god. comment_283256 Osvrnuću se malo na ovaj prelazni rok. -Biću iskren još jedan u nizu loše odrađenih prelaznih rokova, tu najviše mislim zbog ne prodaje Wiliana, ne treba zaboraviti da je Barcelona zadnji put nudila 70 miliona. -Najkritičnije pozicije nisu pojačane, tu mislim prije svega na napadača, ove sezone ćemo opet izgubiti pregršt bodova zbog loše realizacije. -Doveli smo golmana koji je za mene totalni anonimus i spiskali u njega 80 miliona. -Kad je Sari izjavio da nam fali još jedan igrač i kad smose počeli povezivati sa Kovačićem znao sam da neće biti ništa od kupovine Fekira. -Moralo se osloboditi prostora prodajom nekih igrača, ovako se stvorila gužva u ekipi i ne znam kako će to izgledati. Pozitivne su 2 stvari: kupovina Jorginha i nadam se ostanak Hazarda. -Zadnji dan se moralo pokušati ići na razmjenu Martial-Wilian. Prijavi
9. august 2018.8 god. comment_283257 Ima jos do kraja, otici ce Bakayoko na posudbu u Milan. Ali najjace, "meni je on anonimus i zato je to losa kupovina" Prijavi
9. august 2018.8 god. comment_283260 Decko nije ni krocio vec je proglasen kao promasaj. Ajd polako. Ajd posto puno pljujemo Wiliana, da postavim pitanje koliko je to igraca na njegovoj poziciji bolje od njega a da su nam dostupni. Molim samo bez izmisljotina tipa ronaldo bejl mesi i slicno. Ne branim ga ali jel vi mislite da je barsa toliko luda. Njeima po tehnici odgovara a nama ne? Ili smo mi mozda klub koji je poznat po prefinjenim tehnicarima tipa Bakajoko, Drink, Pedro, Fabregas..... Prijavi
9. august 2018.8 god. comment_283261 Znači tri potencijalno odlična pojačanja, za Jorginha se već vidi da će bit top pojačanje, za Kepu ćemo još vidit ali treba bi bit dobar. Kovačić sigurno ima potencijal, ali svakako nemože bit neki veliki flop jer dolazi samo na posudbu. Najgore će bit ako bude top i onda ga ne uspijemo odkupit na ljeto, ali o tom po tom... Tu je i četvrto, možda i najveće pojačanje, ostanak Hazarda, barem još ovu sezonu. Sad je na Sarriu da mu pruži napokon tu ofenzivnu igru, a na upravi da u sljedeća dva roka dovede još koje pravo pojačanje pa da se odluči ostat i duže. Mislim da nam je sad sredina (ako Kovačić pokaže pogotkom) rješena, još nam ostaje desno krilo, pravi napadač osim ako Morata (nekim čudom) ne proradi ili Michy pokaže da može biti taj, te nam je i obrana još klimava. Uglavnom, ostaje tu još puno posla da postanemo kompententi za titulu, ali vjerujem da s ovim sastavom možemo do top4. Sve u svemu, čak i dobar prijelazni rok s obzirom na niska očekivanja na koje nas je uprava naučila u zadnje vrijeme. Prijavi
9. august 2018.8 god. comment_283266 Prosječno kao što smo navikli ali makar nismo zamijenili matica i costu sa moratom i bakayokom Mada je opet bilo cudnih shitova, potrosilo se 137 miliona a opet nismo uradili nista, Jorginho i Kovačić jedina pojačanja i Kepa plaćen 80 miliona a Alison 62... Prijavi
9. august 2018.8 god. comment_283268 Razumio bi da je neki igrac iz Brazilske lige ili Nizozemske ali iz Primere golman. To znaci samo pratis Premieship i svi izvan premiershipa su anonimosu. Dobro ti je rekao, kazes ja nisam upoznat s kvalitetima i tjt. Nego za Kovacica: nit' smrdi nit mirise. Moze biti odlican igrac a isto tako moze biti prosjek kakvih vec imamo i previse u sastavu. Lijepo samo sto je na posudbu.Pa nisam ja nigdje ni napisao da je anonimus nego sam se dotako tvoje izjave da oni koji nisu culi za ovog golmana nemaju pojma o fudbalu. Nemam vremena da pratim utakmice drugih klubova i liga. Pratim Chelsea i to mi je dovoljno da imam pojma o fudbalu. :D Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
9. august 2018.8 god. comment_283269 Najgora stvar je sto se mi nismo adekvatno pojacali,a sada moze da se digne Wilianu,Azaru i ostalima da odu do kraja avgusta,ovo sto su skratili transfer prozor u engleskoj,engleskim klubovima moze dosta da zagorca zivot. Prijavi
10. august 2018.8 god. comment_283272 Ni ja ne kontam ovu foru da skrate prelazni rok za engleze ali hajde... Prijavi
10. august 2018.8 god. comment_283277 kao da bi se treneri mogli fokusirati na utakmice, a ne da misle o prelaznom roku, nigdje veze, to zato sto je mourinho srao. Prijavi
10. august 2018.8 god. comment_283283 Valjda zato da prije nego sezone počme ekipa bude definirana... Ideja je ok. Bilo bi to dobro kad bi sve europske lige primjenile isto, ovako je malo glupo da samo englezima gotov rok a ovi ostali još mogu kupovati uključujuči i od engleza. Inače, Zouma na posudbi u Everton do kraja sezone. Prijavi
2. septembar 2018.8 god. comment_283658 Ko ima od napadaca da bi ga mogli dovesti u naredna mozda 2 prelazna roka? Siromasno je trziste kvalitetnim centarforima trenutno. Moratu cemo morati negdje uvaljati, nadam se da cemo uspjeti vratiti sto vise novca od te prodaje. Decko jednostavno nema tu klasu niti mentalitet da bude prvi napadac ovakve ekipe. Njegov plafon je rotacija, kao sto je i dosad bila. Prijavi
3. septembar 2018.8 god. comment_283667 Ne bi možda ni bio loš pogotovo pod Sarijem,kad je od Higuaina napravio napadača mogao bi i od ovog. Prijavi
3. septembar 2018.8 god. comment_283676 usporedivati michyja sa higuainom je krajnje smijesno, kožako god misljenje imali o higuainu Prijavi
4. septembar 2018.8 god. comment_283677 Nije smiješno zato što je Sari napravio od njega ono što je sad,nije ni Higuain bio rasni strijelac prije Sarija. Prijavi
6. oktobar 2018.8 god. comment_283994 Kostur ekipe imamo, trebamo samo pojačati centarfore prvo sa Icardijem ili Lewandowskim. Naravno umijesto trupla Morate. I jedan i drugi imaju ugovore do kraja 2021. Batchuayi nije klasa za Chelsea što je pokazao dok je igrao, a Giroud je tip igrača kojeg vjerujem ni vi ne želite gledati. Kao nekakva rotacija na tržištu je bljesnuo Piatek iz Genoe i Rodrigo iz Valencije. Treba nam i stoper koji će igrati u paru sa Rudigerom. Koulibalya lovimo već neko vrijeme, mislim da trebamo za njega dat konkretnu ponudu koju moraju prihvatiti jer je jedini na tržištu koji je dostupan, a da može igrati na vrhunskoj razini. Alderweirelda sumnjam da bi nam Tottenham prepustio jer nisu levati ko i naši da dijele najbolje igrače konkurentima. Rugani nije produžio ugovor s Juveom,ali traje još 2 i pol godine i ne daju nam ga,tako da smatram da je on nedostupan. Gimenez je produžio s Atleticom,Maguire sa Leicesterom, svidio mi se Akanyi iz Borussie, ali tek je stigao tamo tako da je i on nedostupan. Iz naše Premier lige od manjih klubova eventuelno pratiti Lascellesa iz Newcastlea koji ima potencijala igrati na pravom visokom nivou. Od ostalih ne vidim tko bi to mogao biti, Tarkowski mi je malo precjenjen, a ostalo je sve ništa više od rezerve, a nama treba pravo instant pojačanje. Kad se podvuče crta i poučeni iskustvom pogotovo u zadnje dvije katastrofalne godine što se tiće transfera bilo bi najbolje platiti Koulibalya koliko traže i biti miran. Nakon tih svih rošada mogli bi se malo osvježiti i na tom famoznom desnom krilu. Ali definitivno primarno centarfor i stoper koji će odmah biti boom pojačanja. i za ta dva igrača potrošiti 150--200 milijuna eura. Tek nakon toga kad se financijski oporavimo tražiti rotaciju za centarfora i neko krilo. Naravno zadržati kostur ekipe Kepa-Azpi-Rudiger- Alonso- Jorginho- Kante- Kovacic- Hazard. Ostalo popuniti. Imamo barem 5-10 igrača za otpis(Morata,Bakayoko, Michy, Cahill, Luiz,Zappacosta,Fabregas,Pašalić). Od tih 8 igrača sakupit odštete za 2,3 prava ulazna pojačanja. Da sažmem imamo 10 igrača za prodaju od kojih moramo namaknut dovoljno novaca za sljedeće igrače : 2 stopera Koulibaly, Lascelles , centarfor Icardi i mislim da bi morali imati novaca za još jedno pravo krilo Griezmann ili Dembele, a ako ne Suso iz Milana igra sve bolje i bolje,a cijena mu ne bi trebla biti u nebesima Redom Zappacosta, Cahill, Luiz, Zouma, Bakayoko, Fabregas, Pašalić , Willian , Pedro, Moses, Morata otpis. Reece James, Mason Mount , Odoi, Musonda , Abraham,Aina,Baker iduće sezone uskaču u prvu momčad. Kepa (?) Azpi, R. James, Aina Rudiger, Koulibaly, Lascelles, Cristensen Alonso, Emerson Jorginho, Drinkwater Kante, Kovacic, RLC,Barkley, Mount , Baker Hazard, Odoi (Griezmann/Dembele/Suso), Musonda Icardi, Giroud, Abraham Momčad 20% kvalitetnija od današnje, a kao što vidite roster se brojčano uvelike smanjio. Prijavi
6. oktobar 2018.8 god. comment_283995 De budi realan kakav Reece James,Aina,Baker,Abraham ne igramo Championship,ne može se to odjednom staviti da bude zamjena prvom timu.Treba se prvo dati prilika tim mladim igračima,npr ko RLC pokazao je da zna igrati i on bi mogao mijenjati Kovačića,Kantea u vezi,šta će Aina ne bi mogao igrati ni protiv West Hama nismo Arsenal pa da mlade neprocjenjene igrače stavljamo u rotaciju. Prijavi
6. oktobar 2018.8 god. comment_284000 Pasalicu jesi li napao ligu sampiona sa ovom ekipom u svojoj gavi ? Prijavi
6. oktobar 2018.8 god. comment_284001 Bas igra puno igrica :D Mitchy bog za svakog napadaca sto je spomenuo osim Icardija. Iako onaj Piatek bas igra bolesno zasad, vidjet cemo kako ce nastaviti. Prijavi
7. oktobar 2018.8 god. comment_284034 Griezmann nebi dosao nama da nudimo neznam koje pare, uostalom koji ce nam kurac, uvik samo imamo probleme sa tim debilima koji dodju iz atletica Prijavi
7. oktobar 2018.8 god. comment_284040 Griezmann nebi dosao nama da nudimo neznam koje pare, uostalom koji ce nam kurac, uvik samo imamo probleme sa tim debilima koji dodju iz atletica NE ZNAM Prijavi
8. oktobar 2018.8 god. comment_284052 Budimo realni, imamo prevelik broj igrača u prvoj ekipi, a to je 60% škart. Šta će ti Moses, Bakayoko, Cahill je odigrao svoje, Zappacosta nije tražena klasa, Luiza treba zamjenit world class stoperom,bilo bi puno korisnije za Fabregasa uhvatit finu odštetu dok još vrijedi, Michy nije klasa za prvog centarfora Chelseaja isto možemo dobit za njega više od realne vrijednosti itd. Abraham kao 3. centarfor iza Icardija i Girouda može bit. Mount je pozvan u seniorski sastav Engleske. Reece James igrač mjeseca u Championshipu. Pa ja sam se prvi smijao kad je Liverpool gurao malog Arnolda, Gomeza, pa evo to su barem solidni igrači. Da ne govorim Sterling. Real Madrid isto rezerve sve iz njihove škole. Samo je stvar kad imaš igrače iz svoje škole da trebaš imat 8,9 fenomenalnih stranaca tipa što mi trenutno imamo 5, eventualno 6 koji će nosit prevagu. Teško mogu igrat RLC, Mount i Odoi protiv Citya. Ali nadodaj današnjoj ekipi Koulibalya, Icardija i Griezmanna koji će nosit prevagu svaku utakmicu i onda mogu ja igrat. A Chelsea ima mjesta za svu trojicu baš zbog tog prevelikog broja igrača, u njima je sve kapital. Prodaj 10, dovedi 3 i opet imamo dovoljnu širinu rostera. James može igrat barem na levelu Zappacoste, a Mount Bakayoka. Garantiram. Zato treba njih dvojicu prodat i ne samo njih dvojicu nego sav škart u ekipi i sakupit novaca za 2 igrača da se zatrese zemljica kad potpišu. Griezman i Dybala su mi više provikani nego što igraju. Griezmann prije 3 godine kad je vrijedio 60 mil da. Današnji od 120 mil....hmmm Ali eto nije mi pao nitko drugi na pamet, trebali smo dovest Aubameyanga i Alexisa dok su bili dostupni. Malo pratit situaciju u PSG-u, u kakvim su oni to financijskim problemima. Vidit šta se može sa Neymarom , a posebno Mbappeom. Kad nogomet ode do kraja u k, ti igrači će imat neprocjenjivu vrijednost. Prijavi
8. oktobar 2018.8 god. comment_284054 Nismo trebali dovest Sancheza, bio je preskup a vidim sad kako mu ide u Unitedu, lik je očajan. Prijavi
8. oktobar 2018.8 god. comment_284056 Kakav Mount, ako neko napravi iskorak u repki, biće to onaj lik iz Lestera, Morison il kako se već zove prošle godine su hvalili na sva usta RLC-a, evo sad ga niko i ne spominje, čovek odigrao jednu tekmu od početka sezone Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.