Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Bolje da Bulka brani nego tibo, jebem li ga u usta i djecu njegovu.

Svaka čast brate što si otvoreno rekao šta bi radio Kurtoi i njegovoj familiji. Iskrenost se poštuje. Ne obaziri se na hejtere...
Ovo je bila potvrda sta ce nam se desiti ako se ozbiljno ne pojacamo. Man City nas je pregazio, 4 :0 da je bilo bilo bi zasluzeno.Jedna polusansa za nas. Strasno. Sari ima jako jako mnogo posla o ih mesec dana. Ovaj tim bez Kantea, Azara, Kurtoe je otprilike za 7 8 mesto u pl u.

Koliko ja samo trubim mjeseci da nah fali DOSTA kvalitetnih igrača. U prvih 11 imamo samo 3 WC-a : Hazard, Kante i Courtois. A nekada smo imali 10 od 11 igrača da su WC u prvoj jedanaestorki. Jaču ekipu ima Tottenham od nas.

Koliko ja samo trubim mjeseci da nah fali DOSTA kvalitetnih igrača. U prvih 11 imamo samo 3 WC-a : Hazard, Kante i Courtois. A nekada smo imali 10 od 11 igrača da su WC u prvoj jedanaestorki. Jaču ekipu ima Tottenham od nas.

Dva posto Curtois odlazi vjerojatno, prenosi Telegraph da smo mu dali dopustenje..
Ali ne brinite, doci ce Pepe Reina ili tako netko.
Covjek bi rekao da cemo se pojacat nakon prosle sezone, a ove godine mozda i losiji kadar nego prosle. Koliko smo dobili u vezi toliko sa golmanom gubimo. Ako budemo izborili top 4 svaka cast, al outsideri smo sto se tice top 4
Jos dva dana do kraja prelaznog roka od igraca se spominju Butland, Remsy,Fekir,Martial, na kraju cemo uzeti nekog anonimusa.

Po meni su najkritičnije dvije pozicije klasični špic-napadač i desno krilo koje nam fali od dolaska Hazarda 2012. godine jer sve što smo imali je prdimahovina osim Salaha kojeg su naši idioti prodali. A špic-napadač obavezno. Kad spojiš Moratu, Girouda i Batshuayija u jednog napadača ne dobiješ ni 30% nekadašnjeg Drogbe. Pa zar je moguće da ne postoji dobar napadač za kupit?

Postoji, ali kafa spizdis tolike pare na Moratu neces ga sigurno odjebat nakon jedne sezone. Sjeti se koliko smo torresa trpili

Navodno dovodimo Kovacica na posudbu s opcijom kupovine, ne znam koliko je MARCA pouzdana, ali kao da je gotovo u narednim satima
Ja sam isto za, napisao sam vec u nekom prethodnom postu da ki je to zelja. Mislim kako je to sasvim fobar vezni red sada, Kante-Jorinho-Kovacic stvarno izgleda mocno.
Sto se tice golmana ostali smo na Butlandu ili Kepi iz atletica. Butland je 30 a Kepa 70 mil.. Volio bih Kepu jer je mlad i dobar golman al ne vrijedi tih para, isto kako ni Butland ne vrijedi 30 mil LOL

Ovaj Kovacic nije nista bolji od Lofuts Checka, Sari je rekao da nam fali jos jedan igrac i ako dodje Kovacic zaboravite na Fekira bez obzira što ne igraju na istim pozicijama.

Ovaj Kovacic nije nista bolji od Lofuts Checka, Sari je rekao da nam fali jos jedan igrac i ako dodje Kovacic zaboravite na Fekira bez obzira što ne igraju na istim pozicijama.

Fekir svakako ne bi dosao posto je to suplja prica, nijedan ozbiljniji izvor to nije prenio. I ne vidim zasto bi Kovacic kocio transfer Fekira kada dolazi na posudbu s mogucnosti otkupa, sto znaci da ne trosimo neke pare na njega

Jeko Kepa? Jel to Oblak?

Kepa Arrizabalaga, iz Atl Bilbaa. Poznat ti je mozda, bio je meta real madrida unazad godinu dvije ali nije atl htio probat

Kazu da smo ga mogli dovesti za 20 millions u januaru, ali nismo, jer smo mislili da ce tibo potpisati novi ugovor. Odlican golman, ali puno para.

Nego, Kepa, Kovacic i mozda Fekir, ako svu trojicu dovedemo za deadline day, to ce biti vrhunski prelazni rok. I da zemo, sta ima veze Fekir sa pozicijom Kovacica i RLCa?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.