Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kovačića bi lako mogli dovest, nudi nam ga Real, žele nas tako nagovorit da prodamo Courtoau, s obzirom da Courtoa više ne dolazi na treninge i svakako će ić, a kako je u pitanju za Kovačića posudba (što će se našima svidit jer netreba plaćat) lako moguće da dođe... Po meni bi to bio ok transfer, iako ne mislim da nam je u ovom slučaju prijeko potreban jer i dalje mislim da imamo važnije pozicije od sredine... A Kovačić ionako nije igrač koji će odmah donjet prevagu već talent koji se tek treba razvit, što već imamo u RLC-u i Barkleyu....

Fekir bi bio top pojačanje, samo se bojim da će teško to naši ostvarit...

Što se tiće ovoga Kepe,  nisam ga nešto gledao pa ne znam kakav je, ali 80M svakako zvuči previše puno za golmana, ali tako ti je to kad se dovedeš u situaciju da 3 dana pred kraj prijelaznog roka nemaš prvog golmana...

Kad se sve sabere, ima sezonu i po iskustva u profesionalnom fudbalu. Logika ti je ubitačna. Bakayoko i Drinkwater su došli besplatno jer su prodati Matić i Costa?

Jebote dat cemo 80 milja za ovoga, a prodati nasega za duplo manje... pa koji kurac. Vala se svi rugaju sa nama za koju sicu pustamo igrace. Roma izvukla za onoga alisona 70 milja a mi kurtou dajemo skoro za duplo manje. I jos sad kada je uzeo titulu najboljeg golmana na svjetskom. Koja lakrdija

Da bilo koji drugi klub prodaje kurtou uzeli bi 100 milja bez problema
  • Autor
Roma je bila sa Alisonom u dosta drugacijoj poziciji nego sto smo mi sa Thibom, ovom nase istice ugovor, zeli ici iz kluba, javno izjavio u vise navrata da se zeli vratiti u Spaniju, da mu se tamo svidja itd itd.
Sto se tice Kepe samo povrsnim poznavaocima fudbala je on anonimos. Da su prevelike pare jesu,da je preplacen jeste, da ne vrijedi toliko ne vrijedi ali da je dobar golman svakako (nisam pratio sta je na kraju bilo s njim i Realom, cinilo se kao gotov posao).
Kovacic moze da donese odmah prevagu tj posle 5 6 tekmi. Svakako najzad necu gledati vise mucenje igre sa fabregasom. Neg igra miki maus kup. Kovacic ako se pokaze otkup i cao a ako ne bar nismo promasili tako da mi se svidja posao. Kante, Jorginho, Kovacic fino deluje. Barkli, Fabregas, Bakajoko rezerve. Taman za 40 % jaca sredina terena. Barkli kao najcesca izmena jer moze da pokrije i Kovacicevo i Jorginhovo mesto.
Odbrana i spic ostaju enigma ali mislim da ce to biti dedlajn.

Sto se tice Kepe samo povrsnim poznavaocima fudbala je on anonimos.

Ova recenica ti je glupa da gluplja ne moze biti. Neki od nas nemaju vremena na bacanje kao sto smo imali nekada pa da upratimo svakog igraca. Ja nikad nisam cuo za ovog golmana i kakve veze sad to ima sa fudbalom opcenito?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ova recenica ti je glupa da gluplja ne moze biti. Neki od nas nemaju vremena na bacanje kao sto smo imali nekada pa da upratimo svakog igraca. Ja nikad nisam cuo za ovog golmana i kakve veze sad to ima sa fudbalom opcenito?

Pa ako nemaš vremena da pratiš malo više fudbal onda ne trebaš da govoriš za igrača za kojeg nudimo 80 miliona da govoriš da je anonimus.Fino kažeš da ti nisi nikad čuo i izbjegneš takav komentar.
Zanima me samo ova posudba Kovacica jel uz mogucnost otkupa ili ne, jer svi tvrde drugacije..
Ako je bez mogucnosti otkupa definitivno i nisam bas za ovaj transfer, nema smisla da to radimo, tipa da odigra brutalno i onda ga real jednostavno vrati. Isto tako onda bih radije igrao Barkleyja kada znam da on ostaje, nego Kovacica za kojeg znam da odlazi na kraju sezone, bez obzira koliko bio bolji..
Pretpostavljam kako cemo sutra saznati, nadam se da nasi nisu ludi jer nema bas smisla uzeti samo na posudbu, nismo bas toliko opali da razvijamo realu igrace
  • Autor

Razumio bi da je neki igrac iz Brazilske lige ili Nizozemske ali iz Primere golman. To znaci samo pratis Premieship i svi izvan premiershipa su anonimosu.
Dobro ti je rekao, kazes ja nisam upoznat s kvalitetima i tjt.

Nego za Kovacica: nit' smrdi nit mirise. Moze biti odlican igrac a isto tako moze biti prosjek kakvih vec imamo i previse u sastavu. Lijepo samo sto je na posudbu.

Ma nisam za puštanje Bakayoka na posudbu, ili prodaja ili mu dat priliku još ovu sezonu. Meni je samo krivo što smo vjerovatno odustali od Fekira jer je Sari rekao da nam fali još jedan igrač a to će po svemu viđenom biti Kovačić.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.