Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Naša uprava mimo Sarijevog dolaska ništa ama ništa nije uradila da zadrži Hazarda. Meni samo nije Abramovič jasan, tjera trenere a uprava radi katastrofalan poso.Dolazak Sarija su razvukli do kraja SPa , od kraja SP pa do danas ganjali su Ruganija i Higuaina da bi im Bonući i Milan jebali mater i sad u zadnjih 9 dana trebaju odraditi ono što nisu bili u stanju 2 mjeseca.I onda neko uvjeren da će Hazard ostati u Čelziju.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ostat će ovu sezonu, ali sljedeće bi vrlo lako mogao otići. On je govorio ne samo za igru,već i za igrače mada se to podrazumijeva jer ova ekipa ne može igrati atraktivan fudbal bez pravih pojačanja.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1024671885408313344?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1024671885408313344&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.redcafe.net%2Fthreads%2Ftransfer-tweets-summer-2018-remember-if-posting-foreign-language-tweets-to-post-in-english-too.438646%2Fpage-454

konačno

manje od tjedan dana do kraja, ocekujete li jos koje pojacanje ili mislite da smo gotovi?

Trenutno se s nikim ne povezujemo

Sto smo dovodili Sarrija kad ce da radi sa istim kretenima sa kojima i Konte.Konte je izvukao iz njih maksimum i to je to.

Očekujem Martiala ili Zahu,mada bih volio da obojica dođu.Martial bi mogao i špica igrati,zabio bi barem 20 golova. Nije nerealno, crystal palaceu dat Drinkwatera i 30M ,a Unitedu Williana i 20 miliona.
Negdje prije pocetka roka bile su price da je Abramovic omogucio 60mil net spend za ovo ljeto. Tada mi je bilo smijesno, sada vise nije 😁

Sve u svemu mislim da transferi nisu presudni, ima tu kvalitete, vise bih volio rjesiti se poluigraca. Tamo gdje je najvise trebalo u sredini doveli smo..
Treba se rijesiti poluigraca. Pa Drinkwater nista nije ponudio. To je bio promasaj. Promasaj bi bio jos jednom ga ostaviti. Prosle sezone smo samo promasaje dovodili. Treba prestati gomilati prosjecne igrace. Vidjeli smo da u nasem mladom pogonu imamo boljih igraca. Odoi je pokazao da mu treba dati sansu, Loftus Cheek je bolji od Drinkwatera, ima tu jos i Musonda... Dovesti prava pojacanja, iskoristiti omladinsku snagu sto je moguce vise i ove kljucne igrace i to je to.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Upravo to, ako se vec nece dovesti vrhunsko pojacanje, ne treba nikoga dovoditi. Daj sansu nasim omladincima, sigurno nisu losiji od tih kvazi igraca.

Taman po jedan igrac na svakoj poziciji. Medjutim, nije ni to poenta, ne trebamo puniti ekipu prosjecnim igracima. Prosto nema potrebe za tim jer imamo ih vec i previse.

Komotno se mogao Willian prodati za 60 miliona i dovesti neko vrhunsko pojacanje za te pare ili jos doplatiti malo.

U klubu nemaju viziju sta i kako hoce. Hoce finansijsku stabilnost a placaju ogromne novce na igrace kao sto su Drinkwater, Bakayoko, Morata i slicni?

Chelsea uopste ne trosi malo, cak sta vise svaki prelazni rok se potrosi izuzetno velika suma novca, problem je u tome sto te novce trose na bezveze igrace koji ni u cemu nisu unaprijedili ovu ekipu. Naprotiv, unazadili su je.

Willian ostaje Maurizio rekao na presici, Pedro produzio ugovor. Nista od novog krila ove godine, mislim da ne trebamo nista vise ni kupovati onda, eventualno golmana ako pustimo Kurtu
Promašeni transferi se svima događaju, naša uprava je glupa i dovela je hrpu škarta u zadnje vrijeme, ali mislim da tu ne treba ubrajat Bakayoka i Moratu, ispali su floppovi, ali to su promašaji koji se jednostavno dešavaju, nitko to nije očekivao. S druge strane, Drinkwater je tipičan primjer nepotrenme škart kupovine u zadnji čas iz panike...

Taman po jedan igrac na svakoj poziciji. Medjutim, nije ni to poenta, ne trebamo puniti ekipu prosjecnim igracima. Prosto nema potrebe za tim jer imamo ih vec i previse.

Komotno se mogao Willian prodati za 60 miliona i dovesti neko vrhunsko pojacanje za te pare ili jos doplatiti malo.

U klubu nemaju viziju sta i kako hoce. Hoce finansijsku stabilnost a placaju ogromne novce na igrace kao sto su Drinkwater, Bakayoko, Morata i slicni?

Chelsea uopste ne trosi malo, cak sta vise svaki prelazni rok se potrosi izuzetno velika suma novca, problem je u tome sto te novce trose na bezveze igrace koji ni u cemu nisu unaprijedili ovu ekipu. Naprotiv, unazadili su je.

Pa koga mi u Upravi imamo a da je covek iz sporta, da se razume u skauting, transfere i trziste igraca ?
Nikoga.
Ostali smo s klasicnim mastiljarama/foteljasima koji nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa sportskim sektorom.
Na celu te parade Neprilagodjenih je ženska koja ima kompleks velicine prema muškarcima, zna manje ili jednako malo kao i napred pomenuti a misli da je Bogom dana jer joj je Roman prepustio kontrolu nad klubom.
Nama je skauting otisao u s De Vizerom.
Dok je Emenalo vrsio tu neku ulogu on je uglavnom vrteo kombinacije s nekim njemu bliskim menadzerima...

Trenera smo doveli, sad nam treba barem sportski direktor koji ce umeti da poveze konce na liniji skauting - trener - uprava a koji ce se naravno razumeti u posao.
Kazem ja vama da tim ljudi kontaju da je prelazni rok i dalje do 31. i da imaju fore jos mjesec dana. Trebo bi im neko javiti da se promijenilo ove godine.
Sarri navodno izjavio da ocekuje jos jednog igraca, vjerojatno opet veznjak.. Nekako mislim da ce to biti onaj Vecino ili kako vec..
Nisam sretan s tim, volio bih npr. Kovacica ili tako nesto, sto ce nam dati malo kvalitete, on je u Interu igrao tu poziciju vrlo dobro, a ne ovako neke prosjecne. Mislim da e i Barkley sasvim dobra opcija ako necemo dovoditi nista bolje od Vecina
Vidim Sarri govori da fali jos samo jedan igrac, i to vezni. Ali u tom slucaju moramo ih rasprodati ili posuditi nekoliko, jer imamo bas dosta veznjaka sad. Najgore sto ce, umjesto Bakayoka i Drinkwatera, vjerovatno ispastati Barkley i Loftus. Ono sto mene ipak vise brine jeste da previse potcjenjuju ovog hinju od golmana koji je pojacao nivo svog placipickarenja po medijima. Nije valjda da ce mu uprkos tome vjerovati i staviti ga na gol kao prvu opciji. Po meni je vrlo vazno radi kompletne atmosfere i stabilnosti unutar tima da se rijesimo tog smrada. I Williana je trebalo prodati takodjer, njegovo ponasanje je isto neprihvatljivo, od finala kupa pa naovamo. Plus sto je i cifra bila odlicna. Al eto zajebali smo se tu.

https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1026031671857082369?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1026031671857082369&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fsamuelluckhurst%2Fstatus%2F1026031671857082369%3Fs%3D19

E sad, veliki izgledi su da ce United dovesti Alderveirelda iz Totenhema, nadam se da nece raditi razmjenu sa Martialom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.