31. juli 2018.8 god. comment_282931 Naša uprava mimo Sarijevog dolaska ništa ama ništa nije uradila da zadrži Hazarda. Meni samo nije Abramovič jasan, tjera trenere a uprava radi katastrofalan poso.Dolazak Sarija su razvukli do kraja SPa , od kraja SP pa do danas ganjali su Ruganija i Higuaina da bi im Bonući i Milan jebali mater i sad u zadnjih 9 dana trebaju odraditi ono što nisu bili u stanju 2 mjeseca.I onda neko uvjeren da će Hazard ostati u Čelziju. Prijavi
1. august 2018.8 god. comment_282932 Hazard ce ostati, uprkos dolasku samo Jorginha, samo iz tog razloga, jer ce biti uvjeren da cemo igrati napadacki fudbal. To nema veze hocemo li mi dovesti jos kojeg igraca odbrane ili krila. Prijavi
1. august 2018.8 god. comment_282933 Ostat će ovu sezonu, ali sljedeće bi vrlo lako mogao otići. On je govorio ne samo za igru,već i za igrače mada se to podrazumijeva jer ova ekipa ne može igrati atraktivan fudbal bez pravih pojačanja. Prijavi
1. august 2018.8 god. comment_282938 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1024671885408313344?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1024671885408313344&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.redcafe.net%2Fthreads%2Ftransfer-tweets-summer-2018-remember-if-posting-foreign-language-tweets-to-post-in-english-too.438646%2Fpage-454 konačno Prijavi
1. august 2018.8 god. comment_282939 Super, hvala Milanu šta nas je spasia da ne dovedemo Higuaina! Prijavi
1. august 2018.8 god. comment_282940 Bas, i tog nekog caldaru, nikad u zivotu lik nije igrao za Juventus i kao 40 miliona trazili hahahah Prijavi
2. august 2018.8 god. comment_282968 manje od tjedan dana do kraja, ocekujete li jos koje pojacanje ili mislite da smo gotovi? Trenutno se s nikim ne povezujemo Prijavi
2. august 2018.8 god. comment_282969 Sto smo dovodili Sarrija kad ce da radi sa istim kretenima sa kojima i Konte.Konte je izvukao iz njih maksimum i to je to. Prijavi
2. august 2018.8 god. comment_282972 Očekujem Martiala ili Zahu,mada bih volio da obojica dođu.Martial bi mogao i špica igrati,zabio bi barem 20 golova. Nije nerealno, crystal palaceu dat Drinkwatera i 30M ,a Unitedu Williana i 20 miliona. Prijavi
2. august 2018.8 god. comment_282973 Negdje prije pocetka roka bile su price da je Abramovic omogucio 60mil net spend za ovo ljeto. Tada mi je bilo smijesno, sada vise nije 😠Sve u svemu mislim da transferi nisu presudni, ima tu kvalitete, vise bih volio rjesiti se poluigraca. Tamo gdje je najvise trebalo u sredini doveli smo.. Prijavi
3. august 2018.8 god. comment_282974 Treba se rijesiti poluigraca. Pa Drinkwater nista nije ponudio. To je bio promasaj. Promasaj bi bio jos jednom ga ostaviti. Prosle sezone smo samo promasaje dovodili. Treba prestati gomilati prosjecne igrace. Vidjeli smo da u nasem mladom pogonu imamo boljih igraca. Odoi je pokazao da mu treba dati sansu, Loftus Cheek je bolji od Drinkwatera, ima tu jos i Musonda... Dovesti prava pojacanja, iskoristiti omladinsku snagu sto je moguce vise i ove kljucne igrace i to je to.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
3. august 2018.8 god. comment_282975 Upravo to, ako se vec nece dovesti vrhunsko pojacanje, ne treba nikoga dovoditi. Daj sansu nasim omladincima, sigurno nisu losiji od tih kvazi igraca. Prijavi
3. august 2018.8 god. comment_282978 Realno, ko bi, sem Odoija i Ampadua trebao da igra ? Mejson Maunt jedino. Loftus Cika ne recunam jer ce on verovatno ostati sa prvim timom ove sezone. Prijavi
3. august 2018.8 god. comment_282979 Taman po jedan igrac na svakoj poziciji. Medjutim, nije ni to poenta, ne trebamo puniti ekipu prosjecnim igracima. Prosto nema potrebe za tim jer imamo ih vec i previse. Komotno se mogao Willian prodati za 60 miliona i dovesti neko vrhunsko pojacanje za te pare ili jos doplatiti malo. U klubu nemaju viziju sta i kako hoce. Hoce finansijsku stabilnost a placaju ogromne novce na igrace kao sto su Drinkwater, Bakayoko, Morata i slicni? Chelsea uopste ne trosi malo, cak sta vise svaki prelazni rok se potrosi izuzetno velika suma novca, problem je u tome sto te novce trose na bezveze igrace koji ni u cemu nisu unaprijedili ovu ekipu. Naprotiv, unazadili su je. Prijavi
3. august 2018.8 god. comment_282980 Willian ostaje Maurizio rekao na presici, Pedro produzio ugovor. Nista od novog krila ove godine, mislim da ne trebamo nista vise ni kupovati onda, eventualno golmana ako pustimo Kurtu Prijavi
3. august 2018.8 god. comment_282981 Promašeni transferi se svima događaju, naša uprava je glupa i dovela je hrpu škarta u zadnje vrijeme, ali mislim da tu ne treba ubrajat Bakayoka i Moratu, ispali su floppovi, ali to su promašaji koji se jednostavno dešavaju, nitko to nije očekivao. S druge strane, Drinkwater je tipičan primjer nepotrenme škart kupovine u zadnji čas iz panike... Prijavi
3. august 2018.8 god. comment_282982 Taman po jedan igrac na svakoj poziciji. Medjutim, nije ni to poenta, ne trebamo puniti ekipu prosjecnim igracima. Prosto nema potrebe za tim jer imamo ih vec i previse. Komotno se mogao Willian prodati za 60 miliona i dovesti neko vrhunsko pojacanje za te pare ili jos doplatiti malo. U klubu nemaju viziju sta i kako hoce. Hoce finansijsku stabilnost a placaju ogromne novce na igrace kao sto su Drinkwater, Bakayoko, Morata i slicni? Chelsea uopste ne trosi malo, cak sta vise svaki prelazni rok se potrosi izuzetno velika suma novca, problem je u tome sto te novce trose na bezveze igrace koji ni u cemu nisu unaprijedili ovu ekipu. Naprotiv, unazadili su je. Pa koga mi u Upravi imamo a da je covek iz sporta, da se razume u skauting, transfere i trziste igraca ? Nikoga. Ostali smo s klasicnim mastiljarama/foteljasima koji nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa sportskim sektorom. Na celu te parade Neprilagodjenih je ženska koja ima kompleks velicine prema muškarcima, zna manje ili jednako malo kao i napred pomenuti a misli da je Bogom dana jer joj je Roman prepustio kontrolu nad klubom. Nama je skauting otisao u s De Vizerom. Dok je Emenalo vrsio tu neku ulogu on je uglavnom vrteo kombinacije s nekim njemu bliskim menadzerima... Trenera smo doveli, sad nam treba barem sportski direktor koji ce umeti da poveze konce na liniji skauting - trener - uprava a koji ce se naravno razumeti u posao. Prijavi
3. august 2018.8 god. comment_282987 Kazem ja vama da tim ljudi kontaju da je prelazni rok i dalje do 31. i da imaju fore jos mjesec dana. Trebo bi im neko javiti da se promijenilo ove godine. Prijavi
3. august 2018.8 god. comment_282993 Sarri navodno izjavio da ocekuje jos jednog igraca, vjerojatno opet veznjak.. Nekako mislim da ce to biti onaj Vecino ili kako vec.. Nisam sretan s tim, volio bih npr. Kovacica ili tako nesto, sto ce nam dati malo kvalitete, on je u Interu igrao tu poziciju vrlo dobro, a ne ovako neke prosjecne. Mislim da e i Barkley sasvim dobra opcija ako necemo dovoditi nista bolje od Vecina Prijavi
4. august 2018.8 god. comment_282997 Vidim Sarri govori da fali jos samo jedan igrac, i to vezni. Ali u tom slucaju moramo ih rasprodati ili posuditi nekoliko, jer imamo bas dosta veznjaka sad. Najgore sto ce, umjesto Bakayoka i Drinkwatera, vjerovatno ispastati Barkley i Loftus. Ono sto mene ipak vise brine jeste da previse potcjenjuju ovog hinju od golmana koji je pojacao nivo svog placipickarenja po medijima. Nije valjda da ce mu uprkos tome vjerovati i staviti ga na gol kao prvu opciji. Po meni je vrlo vazno radi kompletne atmosfere i stabilnosti unutar tima da se rijesimo tog smrada. I Williana je trebalo prodati takodjer, njegovo ponasanje je isto neprihvatljivo, od finala kupa pa naovamo. Plus sto je i cifra bila odlicna. Al eto zajebali smo se tu. Prijavi
4. august 2018.8 god. comment_282998 Bolje da Bulka brani nego tibo, jebem li ga u usta i djecu njegovu. Prijavi
4. august 2018.8 god. comment_283002 Bolje da Bulka brani nego tibo, jebem li ga u usta i djecu njegovu. Brateeee... Ajde civilizuj se malo. Prijavi
5. august 2018.8 god. comment_283009 https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1026031671857082369?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1026031671857082369&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fsamuelluckhurst%2Fstatus%2F1026031671857082369%3Fs%3D19 E sad, veliki izgledi su da ce United dovesti Alderveirelda iz Totenhema, nadam se da nece raditi razmjenu sa Martialom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.